Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: aaaa
nigdy
Dodano: 24 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zakupy przez NEo24, na raty przez ten bank to jakaś porażka............gorszego banku niż ten nie ma !!! weryfikacja danych i przesył infor. zajmuje im kilka dni !
Autor: klijeent
kanciarze
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Odradzam ten bank i nieprzekazywanie danych osobowych bo podrobją dokumentacie i masz żekomy dług do spłacania a sądy niczytają odwołan i wogule nieragują tylko przyklepuja i masz komornika sądy niechcą cofać decyzji bo mają układy z bankami a na szyji mają kożie łuby a politycy niektuży więc popierają ten pleceder
Autor: prawnik
kanciaże
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Uwaga na nieuczciwy bank
Autor: SŁAWEK
KREDYT
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
SPŁACIŁEM KREDYT W CZASIE, I CHCIAŁEM WZIĄŚC NASTĘPNY NO ALE SZYBKA WERYFIKACJA 10-cio MINUTOWA TRWA 24 GODZINY TAK DBAJĄ O KLIENTA ŻENADA ZAMYKAM KONTO I PRZENOSZĘ SIĘ DO INNEGO BANKU !!!!!!!
Autor: Irenka_19
zasadna opinia
Dodano: 22 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
naprawdę namawiam poszkodowanych przez ten bank,by w sprawach sadowych wykorzystywali opinie tutaj przedstawione.:) Ludzie to dało efekty:)))))
Autor: Irenka_19
zasadna opinia
Dodano: 22 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
macie racje,ja wykorzystam opinie tutaj przedstawione w apelacji przeciwko nim...dziekuje za szczerośc
Autor: mururu
frajerstwo
Dodano: 22 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pożyczyłem 700 zł i musze oddać prawie drugie tyle a teraz reklamują pożyczkę niby taka super i niskie oprocentowanie ludzie zanim weźmiecie zastanówcie się dobrze to jest pułapka
Autor: oszukana
konto
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nigdy więcej żadnego kredytu ani konta w tym BANKU nie polecam nikomu omijać go z daleka nie kompetentni DORADCY raty z konta ściągają kiedy im pasuje nie zgodnie z datą podaną w umowie również kwota nie taka sama rata 671 na konto wpłacałam 715 brali wszystko ODRADZAM
Autor: oszukany
the end
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zanoszę ostatnią ratę -mam nadzieję
Autor: luiza
kontakt z baniem
Dodano: 19 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam dość załatwiam wysyłam dokumenty pół roku po odrzuceniu spadku po ojcu który miał 3 pozyczki w tym banku w tym jedna karta kredytowa.Mogliscmy tylko odrprzedłuzane kredyty odu zucic sadek po ojcu nie mały ale trudno nie bylismy spłacic ozyczek zaciagnietych przez ojca , raczej procentó bo były to przedłuzane kredyty. PRPBLEM POLEGA NA TYM ZE BANK WYSYŁA ROLICZENIE Z KARTY DZWONIMY KAZO ISC DO BANKU ZANIESC KARTE ZGONU I ZA 2 MIESIACE OD NOWA PRZYSYŁAJO ROLICZENIE.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.