Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: kaziu
opinia
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ich polityka świadczy o tym że już się chylą ku upadkowi i za chwilę będą wielkim BANKRUTEM co im się słusznie należy za wszystkie wyrządzone ludziom krzywdy pytam się gdzie jest NADZÓR BANKOWY ???????????bo to co się dzieje w tym banku jest rzeczą nienormalną i bezprawną ,wręcz kary godną a KNB śpi i pozwala na bezprawie???????
Autor: kozioł - wójt
kombinatorzy
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
miałem kredyt na pięć lat ale postanowiłem go słacić w półtora roku -no i niby zaniosłem ostatnią ratę ale jeszcze coś tam zostało -no i jest problem nie mogę się dowiedzieć ile ta koncowka wynosi -czy to nie jest celowa gra -powiedziano mi że mi się będzie należeć część ubezpieczenia ale o odsetkach już cicho -i mam takie pytanie czy jest jakiś przepis na temat zwrotu odsetek NIE POLECAM TEGO LICHWIARSKIEGO BANKU
Autor: Wojtek Kielz
Szukają grosza u klienta.
Dodano: 5 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank chyli się ku bankructwu. Radzę wszystkim przenieść się do innego banku. Wszystkie opłaty co miesiąc są podwyższane. Nawet posuwają się do takich manewrów, aby blokować na 14 dni płatności w kasach sklepowych. Potrafią też naliczyć podwójnie należności dla banku. Jak ktoś nie zauważy to jego strata. Robią wszystko, aby jak najwięcej z ludzi ściągnąć. Odnajdują zadłużenia po 1 gr., aby tylko ponaliczać odsetki za lata i 50 zł za wysłanie listu.
Autor: poszkodowani
negatywna opinia
Dodano: 4 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
kierownictwo banku jest perfidnie kłamliwe, złośliwe , bez żadnych skrupułów doprowadza swoich klientów do upadłości , nie wypłaca należności w terminie i jeszcze bezzasadnie utrudnia ich odzyskanie OSTRZ EGAM przed korzystaniem z ich usług ,jest to najgorszy bank
Autor: Agnieszka
Negatywna opinia
Dodano: 4 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług tego banku. Moja babcia starownika została przez nich naciągnięta na kredyt, a gdy spłaciła ostatnią ratę...zaczęły się problemy. Jak chcieli "wcisnąć" Jej kredyt - przyszli do 90-cioletniej staruszki do domu, natomiast gdy spłaciła ostatnią ratę, którą nie wiedzieć czemu - zwrócili Jej z powrotem na konto, nikt nie udzielił informacji na infolinii, dlaczego rata została zwrócona. W oddziałam nie ma telefonów, nie można z nikim konkretnie porozmawiać dlaczego rata została zwrócona, a moje prośby o saldo rachunku są odrzucane...bo nie ja jestem kredytobiorcą. A babulka starowina nawet nie ma siły stawić się w oddziale, bo już nie chodzi. Na to Pani na infolinii, że Babcia ma stawić się u notariusza, w Jego obecności upoważnić mnie do czynności bankowych i z tym notarialnym upoważnieniem stawić się następnie w oddziale banku. To jest jakiś żart. Dzwonię od tygodni na infolinie i nikt nie chce ze mną rozmawiać. Mówią, ze takie maja procedury i do widzenia. Każą czekać na wezwanie z Sądu, gdy okaże się, że rata nie dotarła i my jako rodzina babci zostaniemy obciążeni ta ratą wraz z kosztami sądowymi i komorniczymi...tylko dlatego, że mi nie mogą udzielić informacji o stanie konta. A ja naprawdę chcę tylko wiedzieć ile zostało babci do spłaty żeby uiścić zaległości. Jakiś koszmar. Nic tylko pozostało czekać na zajęcie komornicze naszych kont. Babcia już przykuta do łóżka...nie ma innego wyjścia...takie procedury..tylko to ciągle słyszę. A na infolinii powiedziano, że nie połączą mnie z żadną placówką banku bo telefony takowe nie istnieją (zostały wyłączone z użytku)...Uważajcie, proszę. Bo z propozycją kredytu i umową przyjadą do Ciebie do domu, a potem to już nikt Wam nie pomoże jak wdepniecie w spiralę zadłużenia.
Autor: yaya
yaya
Dodano: 28 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jest źle mówię wam ale będzie jeszcze gorzej
Autor: tania
opinia
Dodano: 27 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
"bank koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami " -polega to na tym że nie wzięłaś od nich ani jednej złotówki ale nie możesz się od nich uwolnić i ciągle masz u nich zobowiązanie i opłaty do uiszczenia i nie możesz się dowiedzieć za co bo pracujący tam niedouczeni ludzie nie umieją odpowiedzieć na proste pytania i od iwana do pogana będą cię odsyłać
Autor: poszkodowana
xxx
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów przed tym bankiem!!! Jest to bank, który żeruje na swoich klientach,jawnie ich oszukując!!! Otrzymałam od nich kartę kredytową, która NIGDY nie była aktywowana i z której NIGDY nie korzystałam!!! Po 3 latach otrzymałam od banku pismo,że mam do zapłacenia ponad 200 złotych.Po rozmowie z bankiem dowiedziałam się ,że bank wprowadził opłatę za prowadzenie konta,a o której nie miałam zielonego pojęcia,bo nie dostałam od banku żadnego pisma stwierdzającego ,że są jakieś opłaty.Moje pytanie brzmiało, dlaczego bank nie wysyła tak ważnych informacji dla klienta listem poleconym? Ja nie posiadałam żadnej pisemnej informacji o tej zmianie,a bank nie posiadał żadnego dokumentu potwierdzającego,że go otrzymałam i wyraziłam zgodę na jakiekolwiek zmiany.Mało tego!!! naliczał sobie 15 złotych miesięcznie opłat.Chcąc zrezygnować z tej karty musiałam zapłacić kwotę zaległości do zapłaty.UWAŻAM WIĘC,ŻE TO JEST BANK OSZUST!!!! POTENCJALNY KLIENCIE,GDY OTRZYMASZ KAR TĘ KREDYTOWĄ BANKU CREDIT AGRICONE,A NIE CHCESZ Z NIEJ KORZYSTAĆ, TO NATYCHMIAST WYSYŁAJ DO NICH PISMO Z PROŚBĄ O REZYGNACJĘ Z KARTY O NUMERZE...... I TO JESZCZE LISTEM POLECONYM I ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU!!!!! BO TAKICH KLIENTÓW JAK JA JEST PEWNIE WIELU I BANK ZAROBIŁ SOBIE NA NICH DUŻO KASY!!!!!! I PEWNIE JAK BĘDZIEMY MY KLIENCI OMIJAĆ TEN NIEŻETELNY BANK SZEROKIM ŁUKIEM,UMRZE SAM I MU ŻADNE REKLAMY W TELEWIZJI,RADIU I PRASIE NIE POMOGĄ.TO JEST JEDYNY SPOSÓB NA BANK-OSZUSTA!!!! JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM!!! I CZYTAJCIE LUDZIE FORA ZANIM PODEJMIECIE DECYZJĘ O KONCIE, KREDYCIE, CZY KARCIE KREDYTOWEJ!!!!!
Autor: Alex
O Matko!
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OOOOO MATKO!!!
Autor: HPO
Żenada
Dodano: 25 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szkoda cokolwiek pisać. Pani na infolinii miła ale na tym koniec. Pierwszy i ostatni raz wzięliśmy u nich kredyt konsumencki. Nie ma możliwości otrzymania informacji o stanie konta. ŻENADA!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.