Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów
Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Max
"konsolidacja"
Dodano: 18 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Znajomemu doradzono konsolidację kredytów, po której okazało się, że ...... dopłacił do niej około 3000złotych ! Po złożeniu reklamacji kilka dni temu poinformowali go, że winę ponosi pracowniczka, która zostanie ukarana. Natomiast Ryszardowi nic nie zaproponowano, pozostawiono tak jak było. Oczywiście zlikwidował konto i zmienił bank. Kto chciałby pracować z kimś kto go jawnie naciąga?
Autor: John
zdecydowanie odradzam
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
biorąc kredyt w placówce w Tucholi uwazajcie co podpisujecie bez żadnej informacji ubezpieczają kredyt i wciskają karte kredytową póżniej placzesz i płacisz a pani zadowolona z prowizji
Autor: wojciech
odsetki po 10 latach
Dodano: 10 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Co dalej z odsetkami po x latach od kwoty bazowej 0,7zł.
Autor: Klient.
2 x za token.
Dodano: 10 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
P. Tereso wstydziłaby się Pani jako pracownik banku bronić tej żałosnej instytucji. Pewnie ze wstydu przedstawia się Pani jako klientka, a nie pracownica. Mnie kilka dni temu naliczyli podwójnie po 4 zł za używanie tokena. Jak Pani myśli w systemach cyfrowych takie błędy są możliwe, czy to raczej nieudolność załogi, lub specjalne działania do wyrwania ile się da z klienta.
Autor: Feliks
opinia
Dodano: 10 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tereso może nie tylko klientem ale pracownikiem banku jesteś ,że wszystko jest takie super bo ja mam wręcz odwrotne wrażenie
Autor: teresa
bank
Dodano: 8 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem klientem tego banku od początku i Nigdy nie spotkała mnie nawet przykrość !! Miła profesjonalna obsługa i jasne reguły gry,nie rozumiem z czego wynika taka agresja niektórych klientów
Autor: Marek54
Reklama z błędem orto.
Dodano: 8 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten Bank nie może być wiarygodny, skoro w mediach-telewizja reklamuje swój produkt jako "prostoliczony" kredyt. Autorów reklamy należy skierować do szkoły podstawowej. Wstyd Panowie.Jesteście tak wyedukowani jak miłościwie panujący "bul" komorowski. Prosto liczony pisze się ODDZIELNIE!!!!!
Autor: zibi
bajzel
Dodano: 7 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Moze to i pierdola ale... Dzisiaj o 2 W NOCY dostalem sms z info o zakonczeniu lokaty. Pora wskazuje na to , ze klienta maja w dupie.
Autor: Feliks
opinia
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najbardziej nieodpowiedzialne i nieudolne kierownictwo na świecie nie panuje nad niedouczonym personelem i nie wie kto komu wydaje durne polecenia a potem nie ma pana kto ma to naprawić kosztem oczywiście kogo ?no klijenta
Autor: autosa
masakara
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Od 150 zł raty kredytu za 14 dni spóźnienia do zapłaty 149zł więcej czyli razem 299 zł jednej raty. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.