Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: kozi
bank ok
Dodano: 31 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ciekawa oferta oszczędnościowa, szczególne fundusze Amundi które dają dobrą stopę zwrotu i już po 3 latach odkupienie bez prowizji, polecam. A kto posiada wpływ wynagrodzenia na konto ma raty na dowód, a wszędzie gdzie dają na raty tam dają przez Credit-Agricole. Świetne konto w pakiecie Premium, tanie karty kredytowe.
Autor: Batman
stabilny bank
Dodano: 31 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
chyba sami pesymiści się zebrali tutaj. Bank jest dobry dla dobrych klientów, stabilny- od wielu lat w jednych rękach, stawia na relacje długoterminowe. Inne banki są ciągle sprzedawane. Bezpieczny- brak włamań hakerów na konta. No i loteria Podwajamy wynagrodzenia ;) bankomaty za darmo w polsce- inne banki się wycofują. a teraz promocja na założenie konta- bank daje 1000zł za założenie... prosto i z sensem..
Autor: rozczarowana
porażka
Dodano: 30 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja również nie polecam tego banku , to jakaś porażka .Wniosek na linię w kwocie 2 500 rozpatrują 5 dni i dalej zero odpowiedzi. Gdzie przy takiej śmiesznej kwocie to powinni od ręki to rozpatrzyć , a nie dumają nie wiadomo nad czym....jak gdyby to był kredyt hipoteczny :) zaśmiecać komórkę smsami !!!! tyle potrafią!!!
Autor: prawnik
nieuczciwy bank
Dodano: 29 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niepolecam tegoż banku jeden na czele nieuczciwych banków
Autor: byly
Wielka szkoda
Dodano: 22 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam , czytam te wszystkie opinie i zarzuty i jestem w ogromnym szoku!!! Pracowałem tam kilka lat jako doradca , jeszcze za czasów Lukasa , nigdy nie spotkałem się z tak negatywnymi opiniami .Szkoda bo kiedyś ten bank był naprawdę przyjazny klientowi a teraz....cóż brak słów😐 Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego zarząd nie reaguje ?! Doradcy kiedyś mieli ogromną wiedzę i kompetencje tylko ze tych doradców dawno już nie ma a szkoda bo to była wizytówka banku. Może czas zastanowić się nad tym i przemyśleć postępowanie wobec pracowników , wobec klientów ?! Kiedyś ten bank miał charakter teraz......ech wielka szkoda .
Autor: the end
zachłanni doradcy
Dodano: 20 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ja już zakończyłem współpracę z tym bankiem i myślę że już nigdy nie będę z nim współpracował [oddział w Tucholi]
Autor: Maria
opinia
Dodano: 20 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
a ja jestem bardzo niezadowolona z ich działalności ponieważ zniszczyli mi życie swoimi nieodpowiedzialnymi posunięciami i jeszcze udają że oni nie wiedzą jak to się mogło stać jak tak nieodpowiedzialnym pracownikom CA można powierzać swoje ciężko zarobione pieniądze? tylko daleko od tego banku!!!!
Autor: BASIA
basia
Dodano: 19 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem zadowolona z obsługi .Pozdrawiam pracowników banku na Niedzwiadku i życzę sukcesów.
Autor: Zadowolony Klient
Zadowolony Klient
Dodano: 18 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja tam jestem zadowolony. Myślę, że podstawą w tym banku jest dobry doradca. Bank mi takiego właśnie zapewnił. Pozdrawiam Panią Weronikę z warszawskiego oddziału.
Autor: Tommyd
tylko konto nic wiecej
Dodano: 18 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem klientem ok 10 lat - jeszcze za czasów Lukasa- samo konto bez problemów. Jednak jakiś "produkt" więcej i zaczynają się kłopoty. Zaczynając od niekompetencji obsługi , doradcy poprzez przeciąganie terminów realizacji , odpowiedzi. ODRADZAM !!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.