Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: dorota
BIK
Dodano: 6 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dodam iż pisałam w banku reklamację co nic nie dało a rozmawiać można tylko przez infolinię . pracownice w banku rozkładają ręce i odsyłają. od 30 marca czekam na to zaświadczenie które mam zanieść do innego banku w sprawie kredytu. zdumiewające jest to że nie widnieję w CA jako dłużnik a w BIK z ich inicjatywy i owszem.PORAŻKA!
Autor: dorota
BIK
Dodano: 6 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wzięłam telewizor na raty na 12m-cy.j termin wpłaty do 15 każdego m-ca. wpłacałam zgodnie z terminem , prócz jednej. zamiast do 15 lutego, wpłaciłam dopiero 4 marca. tak się składa że ostatnia rata to już 15 kwietnia. problem w tym że w innym banku chciałam wziąć kredyt i okazało się że jestem na liście w BIK. CREDIT AGRICOLE umieścił mnie na tej liście za opóźnioną wpłatę 316zł.powiedziano mi na infolinii że nie mogą mnie z BIK usunąć aż spłacę wszystko i napiszę podanie z taką prośbą.a za zaświadczenie że nie jestem ich dłużnikiem żądają 50zł.wpisać nalistę BIK bardzołatwo ale usunąć to już problem.ODRADZAM
Autor: KAJTEK
TRAGEDIA
Dodano: 5 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie na nich jest tylko jedna metoda- zlikwidowac wszystko co laczy was wszystko z tym bankiem-PRZECIEZ TO SIE W PALE NIE MIESCI ,TYSIACE NEGATYWNYCH OPINII-PRZECIEZ TO DAJE DUZO DO MYSLENIA.Po 10 latach scia ganie jakis idiotycznych odsetek -NIE TEN BANK SAM SIE PCHA ABY GO ZLIKWIDOWAC-ON MUSIPASC
Autor: Eli
Masakra
Dodano: 3 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
5zł - opłata za sprawdzenie konta w bankomacie.... Niezły interes..
Autor: gw
żenada
Dodano: 3 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ciągłe podwyższanie opłat i prowizji a prowizja goni prowizję. Totalne nieporozumienie - czas powiedzieć bye !
Autor: peterp
szału nie ma, tragedii też nie
Dodano: 3 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Korzystam z rachunku bankowego w ramach działalności gospodarczej, mam też "prywatne" konto w mBanku. Credite jest niestety droższy, pobiera opłatę za korzystanie z bankomatów w innych krajach UE, obowiązek wydania 800 zł za pomocą karty mastercard celem uniknięcia opłaty za kartę lokuje bank poza najlepszymi ofertami na rynku (znacznie taniej i lepiej mamy w mBank, ING, DB, chyba też Alior). Nie wiem jak z kredytami, ale koszt prowadzenia rachunku jest akceptowalny, ale z pewnością znajdziecie lepsze oferty.
Autor: wneriona
nabijanie ludzi w butelke
Dodano: 2 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Niema zadnego ubezpieczenia dali pozyczke ojcu 79 letniemu i to 2 i karte .Jak zmarł na drugi dzien przysłali komornika tylko odrzucenie spadku obroniło mnie od najgorszych mysli.
Autor: Krzychu
naciągacze
Dodano: 2 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
chcą żebym zapłacił 1200zł. za przedstawienie oferty kredytowej z której nie skorzystałem.
Autor: Jan Michalski
Wazeliniarze.
Dodano: 31 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
No brawo, brawo, jeden wazeliniarz pod postacią niby 3 klientów. Jak obiektywni ludzie piszą w większości negatywne oceny, to trzeba coś zrobić, no i ktoś dał polecenie, aby ktoś z załogi CA wspomógł ten beznadziejny bank na forum, aby chociaż trochę uchronić upadająca reputację. Na opinię pracuję się latami. Kiedyś na dobrą jako Lukas Bank zasługiwał, ale odkąd stał się CA, to tylko błędy, pomyłki, brak szacunku dla klientów, kolejki i strata czasu od 30-60 min. Zatrudnieni “swoi” pracownicy, co to mało umieją, ale są swoi i bierni, ale wierni. Mianowane dyrektorki o wątpliwej wiedzy ekonomiczno-finansowej, zielone po studiach, ale koleżanki tych z centrali. Zaczęło się psuć, zaczęli ludzie omijać, a bank co trochę podnosi opłaty za wszystko, aby tylko przetrwać. No i moi droczy wazeliniarze od jutra płacimy wszyscy nowe haracze. Kolejna podwyżka opłat za wszystko co się da. To się nazywa otwarcie na klienta, to jest szacunek. Dyrekcja przez brak wiedzy i umiejętności trwoni kapitał, a bank ściąga z biednych ciułaczy, rencistów, emerytów, którzy kiedyś dali się złapać na hasło “bezpłatnego banku”. Teraz muszą bulić najdroższe opłaty za wszystko cokolwiek bank się dotknie, a co należy przecież do klienta. Popatrzcie jakie to oni dają oprocentowanie oszczędności. Najniższe ze wszystkich mi znanych banków. W CA nie warto nawet zakładać kont oszczędnościowych, bo co się zarobi to zje ich haracz za inne czynności, gdzie wszędzie w bankach są za darmo. Tylko CA jest tak wielki i piękny, że za zanoszenie tam naszej kasy musimy im płacić i to słono. No proszę od jutra obserwować ile to haraczu wam wszystkim zabiorą. Wazeliniarze czekam co jutro napiszecie, jakie to obciążenia zobaczycie w najbliższych dniach na swoich kontach. No ale jak wam prezesi dadzą premię za wazeliniarstwo na forach, to może wam starczy. A może za kłamanie w żywe oczy dadzą wam zwolnienie z opłat.
Autor: ironman
obsługa
Dodano: 31 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Posiadam konta w 4 różnych bankach, tylko w CA czuję że rozmawiam z człowiekiem, który stara się zrozumieć i nie zachowuje się jak automatyczna sekretarka. Zawsze terminowo reguluję raty i zawsze mam ofertę kredytową od ręki. Jedyny bank który posiada ubezpieczenia dla osób starszych (po 65 roku życia- dożywotnio).
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.