Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Julia
Polisa na zycie Credit A.
Dodano: 26 luty 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA!!! Polisa ta jest TYLKO dla ludzi zdrowych!! Jeśli 5 lat przed podpisaniem mieliście nadciśnienie ,cukrzycę i szereg innych i leczyliście się ,będziecie płacić skladki, a nie dostaniecie grosza! Uważnie czytać ,co dają do podpisu!! Bo pani w banku was nie uświadomi najczęściej.
Autor: Okradziony
Banksterzy z CABP
Dodano: 21 grudnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najbardziej złodziejski "bank" jaki znam - ODRADZAM KAŻDEMU!!!! Interpretują prawo jak chcą i w białych rękawiczkach kradną pieniądze klientom!!!! To nie bank to BANKSTERZY!!!! Artykuł 54 Ustawy Prawo Bankowe i inne prawa klienta nic dla nich nie znaczą!!!! Jak by można dawać minusowe oceny to by nie wystarczyło skali - zostać tak perfidnie wydymanym po tylu latach - chamstwo i brak szacunku!!!!!
Autor: Alek Bandy
Gniot
Dodano: 5 grudnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
K...estwo,złodziejstwo i niekompetencja obsługi i bankowość internetowa jako ponury żart to dokładne określenie tego "banku".To nawet za mało.Odradzam najgorszemu wrogowi.Ostrzegajcie znajomych kiedy ktoś będzie chciał się nawet zbliżyć do placówki.Ostrzegam!
Autor: Kaim
Awaria
Dodano: 9 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak to w C.A. znów kolejna awaria i znów cały dzień nie ma jak skorzystać z usług banku przez internet. XXI wiek, wiek elektroniki, a tam sobie śpią obok zmęczonego informatyka. Chyba życiem.
Autor: klien
Ślamazarność.
Dodano: 2 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak profesjonalizmu na infolinii, która jest dość droga. Wiadomo, niechciane reklamy, naciśnij to, potem tamto, aby wrzeszczenie dowiedzieć się,że konsultant to x. Znów muzyczka – he he na koszt klienta. Pytasz i prośba o czekanie, bo konsultant musi się skonsultować. Po 40 min. z braku odpowiedzi i wyjaśnienia ciskasz ze złości słuchawką. Nic nie załatwisz przez infolinię, a zapłacić operatorowi musisz i to słono. Pracownicy banku nic nie wiedzą poza kilkoma gotowcami na temat reklamy usług banku. Wstydem jest pobierać opłatę za takie połączenie.
Autor: Klient
Ciągłe nękanie telemarketingu
Dodano: 17 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ciągłe nękanie telemarketingu
Autor: Klient banku.
Niekompetencja.
Dodano: 15 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Infolinia to porażka. Niekompetencja pracowników powala. Jest problem, nie umie rozwiązać, przełącza na innego konsultanta, a ten robi to samo. Zabawa w kółko dookoła. Za każdym razem musisz się autoryzować, idiotyzm. Jesteś na 1 linii i co chwila podawaj Pesel, kody, dane, itp. W efekcie godzina straty czasu, horrendalna kasa za połączenie. Nic nie uzyskałem, a straciłem połowę tego o co chciałem zapytać. Wstyd.
Autor: szc
droga lipa
Dodano: 4 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
idiotyczne zmiany po modernizacji - brak opisu akceptanta w historii karty kredytowej choć w blokadach widać pełen opis - wcześniej było teraz sie nie da. samodzielne zmiany limitów transakcyjnych po modernizacji i trudności z powrotem do wcześniej ustawionych - trzeba złożyć wizytę w placówce. zmiany na gorsze - nie mozna, nie da się, tak ma być - sen wariata. koszty utrzymania konta i karty kosmiczne
Autor: zuza
wpłaty przez wpłatomat
Dodano: 21 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank oszukał mnie na 100zł ,w jednym z oddziałów wpłaciłam 700zł na konto przez wpłatomat;okazało się że tylko 600zł zostało zaksięgowane a 100zł zniknęło.Złozyłam reklamację i otrzymałam odmowę.Bank widział tylko 600zł;złozyłam odwolanie i taką samą odpowiedz otrzymałam.Rezygnuję z usług takiego banku w którym na koncie giną pieniądze.ZENADA....
Autor: Anna
Opinia
Dodano: 21 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Chełmie jest placówka tego banku to jest totalna tragedia żeby tam cokolwiek załatwić, trzeba dostać conajmniej 2-3 godziny, a im więcej klientów to pracownicy mają swoje sprawy do załatwienia jedynie ten pan ,który tam pracuje godny jest pochwały,.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.