Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Seba
Raty online.
Dodano: 14 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zatem, błyskawiczne raty online, to w przypadku tegoż banku kilka dni. W innych bankach zajmuje to 15 min max, tutaj kilkadziesiąt godzin, o ile nie set godzin. Kompromitacja. Dodam, że w tym czasie zero kontaktu z klientem ze strony banku. Zero!
Autor: bolo
zapraśam
Dodano: 14 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Karol a Ty nie kcieś doćtać. Bo on juś doćtał. Oni teś doćtali, a Ty nie jeśteś gotow doćtać? Ta reklama jest obłędna. Najpierw dostaniesz a potem oobiorą z nawiązką
Autor: Karol
Reklama
Dodano: 13 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ta kobieta z reklamy jest straszna i jak mijam ten bank to przechodzę na drugą stronę ulicy.
Autor: Marek Działak
A to kłamcy.
Dodano: 13 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Właśnie leci reklama w TV1, że konto w C.A. jest za damo. No naprawdę trzeba mieć tupet. Najdroższe opłaty ze wszystkich banków. Normalne hieny od haraczów.
Autor: marta
OPINIA
Dodano: 12 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JAKO JEDYNY ZAJMUJE SIĘ REKLAMĄ HANDLU TOWARAMI, GDZIE , KIEDY I CO MOŻNA KUPIĆ. Natomiast brak kontaktu z klientem o ofercie produktów bankowych. Fatalna bankowość internetowa, ciągłe blokady, ograniczenie dostępu do rachunku. REKLAMA TO TRAGEDIA , W JAKIM JĘZYKU I Z JAKIM AKCENTEM MÓWI TA CZARNA IDIOTKA. JAK MOŻNA COŚ TAKIEGO ZAAKCEPTOWAĆ , TO TYLKO ZNIECHĘCA DO PRZYSTĄPIENIA DO EGO KABARETU!
Autor: Jan
To nie bank. To łupieżca.
Dodano: 11 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Potwierdzam. To nie bank. To łupieżca.
Autor: jancio
bankomaty za granicą
Dodano: 11 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Spróbujcie wyplacic 200 £ z bankomatu w Londynie. Bank dolicza sobie 40 gr do średniego kursu NBP no i oczywiscie prowizję 3.5 % od wybranej, przeliczonej na złote sumy.I tak przykładowo: 200 £ x 5,96 zł=1192 zł , prowizja = 41,72 ( kurs NBP = 5,56, CA dolicza sobie 0,4 zł ) 200 £ x 0,4 zł=80 zł. Razem więc operacja kosztuje klienta 121,72 czyli ponad 10%. Kto pozwolił na taką lichwe w wykonaniu CA?. To nie bank. To łupieżca.
Autor: Stary wyga
prowizje
Dodano: 10 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem w Lukas Banku od czasu jego powstania. Po 10 latach francuzi skutecznie mnie przekonali do przenosin. Opłatami i redukcją okienek (chociaż z tego akurat rzadko korzystałem). Jeżeli chcesz sponsorować wakacjie pani Binoche to polecam. W innym wypadku radzę omijać z daleka. Ode mnie chcieli prawie 240 zł rocznie za obsługę ROR.
Autor: Klientka
nowe prowizje
Dodano: 9 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sprawdźcie sobie w historii ile haraczu pobrali w kwietniu i przygotujcie się na kolejną podwyżkę opłat w maju. Życzę z całego serca upadku C.A bo to twór na polskim rynku jakiego Polacy na oczy nie widzieli. Podobno te banki łupią Polaków dając 60% dochodu dla swoich central na Zachodzie.
Autor: ninka29
prowizje
Dodano: 9 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
lichwiarskie prowizje, skandal. trzeba się ewakuować z tego banku
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.