Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Iwo
Iwo
Dodano: 23 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Właśnie mam taką samą sytuację, jak Viki. Aby skorzystać z promocji bez odsetek spłaciłam wszystkie raty w 6 miesięcy, odezwał się facet, że kredyt mam nie zamknięty. Na umowie mam inny termin spłat (do 9.), a w harmonogramie inny - do 20. każdego miesiąca, oczywiście zagoniona - realizowałam spłaty wg harmonogramu. To ich świadomy zabieg- po to, aby jak najmniej ludzi skorzystało z tej " promocji", przecież każdy zagoniony i jeszcze nie przyzwyczajony do opracowanych sztuczek przez dobrze opłacanych specjalistów. Nie pozwólmy się tak "podbierać", to nie może być legalne- wszędzie się dba o klienta, a nie próbuje naciągnąć. Idę dziś do nich, łatwo się nie poddam. Ludzie, zróbmy coś, aby nas nie próbowano z każdej strony oszukiwać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: viki
kredyt
Dodano: 22 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nikomu nie polecam!!!!!wzielam kredyt konsumpcyjny w tym banku na odkurzacz.wyslali mi harmonogram do splaty do 14 kazdego miesiaca a dzis sie dowiedzialam ze musze odsetki zaplacic bo idiotyczny bank ma w systemie ze powinnam placic do trzeciego nkazdego miesiaca. Dostalam przeciez od nich harmonogram i jakis idiota pracownik zle wypisal a teraz ja musze biegac i to wyjasniac zeby nie placi odsetek.Nie polecam nikomu!!!!!!!!!
Autor: Beata
Kompromitacja
Dodano: 21 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W porównaniu z innymi bankami kompletna kompromitacja. Wszystko wskazuje na to, że to para bank. Należy unikać jak zarazy.
Autor: oooo
oooo
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
skończył się ten koszmar z 2,5 tyś. oddałem 5 tyś. w poltora roku zero zwrotu odsetek z 1800 zł. oddali 500 zl. [ubezpieczenie] przydałoby sie po malym granacie w każej placówce
Autor: Klient
bye
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To nie bank ale para bank.
Autor: JASIU
bank do likwidacji
Dodano: 19 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy naprawde nie ma mocnych na to aby zlikwidowac ten najgorszy bank-WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE o tyum banku pisza podstawieni ludzie.
Autor: ROBERT
BANK= SKANDAL
Dodano: 19 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NAJLEPSZY NUMER TEGO BANKU -TO JEST REKLAMA MOWIACA O TYM ZE KREDYT PROTOLICZONY -PLACIMY 100 ZL.KOSZTOW ZA KAZDY POZYCZONY 1000 ZL-TYLKO NAJWIEKSZY IDIOTA OSTATNIEJ KATEGORII MOGL SIE NABRAC NA TAKI NUMER-TO JUZ JEST WYJATKOWE OSZUSTWO-LUDZIE Z DALEKO OD TEGO BANKU-OMIJAC TEN BANK NAPRAWDE BARDZO SZEROKIM LUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: monika
zadowolona
Dodano: 18 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem w tym banku od pol roku i jak w zadnym innym ,ten bank jest dla mnie super,przemile osoby pracuja tam ,mowie o miejscowosci slupsk,raty na czas przelewane., zapomnialam hasla do konta internetowego ,zadzwonilam i przemila obsluga pomocna, potem sami wydzwaniali z pytaniem czy nie mam problemow wiecej z logowaniem,,,,,JAK DLA MNIE SUPERRRRRRRRRRRRR ,, ZASKAKUJA MNIE TU OPINIE W WIEKSZOSCI.,JA W INNYCH BANKACH AZ TAK MILEJ OBSLUGI NIE WIDZIALAM I DBANIA O KLIJENTA JAK TU...POZDRAWIAM PANIE PRACUJACE W SLUPSKU W CA.:)))
Autor: Aha
Beznadziejny
Dodano: 17 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W oddziale w Wodzisławiu Śl .założyli blokadę drzwi która otwiera się za pomocą karty i to nie działa.Kiedyś w innym banku tak było ale bez problemu się otwierało a tu nic po 10 min odeszłam upokorzona do granic,Mogłam iść do innego obcego bankomatu ale to by mnie kosztowało.Obsługa pracowników koszmarna.Tylko wziąć kija i pogonić, oczywiście zmieniam bank, choć najchętniej nie poszła bym do żadnego.
Autor: mania
opinia
Dodano: 14 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
credit agricole to nie jest bank , ten twór nie zasługuje na taką nazwę , nazywając się bankiem przynosi wstyd wszystkim bankom a przede wszystkim komisji nadzoru bankowego
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.