Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: mucha25
twoje a nie twoje pieniądze
Dodano: 9 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zamówiłam pizzę,przyjechał dostawca na terminalu komunikat brak wystarczających środków pojechałam do bankomatu ten sam komunikat. Wstyd przed dostawcą,dzwonię do banku.Przykro nam po 22 kończymy księgowanie takie sytuacje się zdarzają. Żenada.
Autor: marek
zabierają
Dodano: 9 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po likwidacji konta gdy wpłyną jeszcze pieniadze na konto to już ci nie oddadzą oni zabierają ta kasę dla siebie
Autor: maria
porażka
Dodano: 8 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank do likwidacji i pod Sąd
Autor: wściekła
hasło
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
połączyć się z bankiem to cud, nie mogę wejść na swoją stronę, byłam w banku, dostałam pięknie wydrukowane literki-cyferki, wydruk O powinnam czytać jak 0 - ogromna różnica, przelew trwa 2 dni, najgorszy bank po pko bp
Autor: Wkurzona
Czy to zapowiada jakiś przekręt
Dodano: 2 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dziś chciałam się dowiedzieć o stanie konta na karcie kredytowej i przeżyłam SZOOOK !!!!!!!!!!!!! Dzwoniłam 2 razy i 2 razy mi odpowiedziano , że nie podałam zgodne dane, przy drugim tel dowiedziałam się , że jest całkiem inny adres - Kto manipulował przy moim adresie? Teraz muszę jechać do miasta pofatygować się do banku, Kto mi zwróci koszty poniesionych biletów?
Autor: Wojtek
Podwyżka haraczu.
Dodano: 2 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Już naliczają nowy wyższy haracz. W większości uczciwych banków za zakupy na jakąś tam sumę dostaje się nagrody, a w tym antypolskim banku za zakup powyżej 500 zł przy płatności karta dostaje się MINUS 4,90 zł. To niby według zakłamanych menagerów jest nagroda, bo jak kupimy towary za 499,99 zł to zapłacimy 7,90. Manipulacja na najwyższym poziomie łgarstwa. Używanie tokena, które w podpisywanej kiedyś umowie było darmowe od teraz kosztuje 5 zł. Ciekawe co przyniesie czerwiec??? A oprocentowanie jakie dają za nasze pieniądze wywołuje śmiech na sali.
Autor: DLUGOLETNI KLIENT
PRECZ Z TYM BANKIEM
Dodano: 1 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JAK BYL KIEDYS LUKAS BANK -to wszystko bylo o/k a teraz to jest naprawde dno-ludzie nie zakladajcie tu konta -a jak go macie to sie szybko wycofujcie-TUCIE NAPRAWDE WYDOJA DO ZERA no i znowu kolejne podwyzki-procenty spadly -to trzeba klienta ograbic z innej strony-negatywn OPINIE O TYM BANKU NAPRAWDE NIE SA WYSSANE Z PALCA-TO NAPRAWDE JEST AUTENTYCZNY FAKT- PAMIETAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: Klient
Znów podwyżki.
Dodano: 30 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Szanowni Państwo, informujemy, że z dniem 01.05.2015 r. Credit Agricole Bank Polska S.A. wprowadzi zmiany do "Tabeli oprocentowania kont dla osób fizycznych".
Autor: Jan
Lizusostwo.
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To, że ludzie szukają w necie stron, aby się poskarżyć to jest zrozumiałe, ale żeby szukać po to, aby się podlizywać to już NIE. Widać co niektórzy pracownicy CA dokonują pochwał z nakazu odgórnego. Te czerwone wpisy muszą ich strasznie denerwować i chcą trochę na zielono. A może by tak się wziąć do roboty i nie okradać klientów. Może odzyskać zaufanie otwarciem na ludzi, a nie lizusowskimi wpisami.
Autor: R1dnik
Kredyt
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Trzy lata temu założyłem konto w CA , spowodowane to było zaciągnięciem u Nich kredytu na zakup mieszkania ( Porównywałem ofertę z czterech różnych banków i różnice były ogromne ). Opłata miesięczna za prowadzenie konta to jakieś 12 zł. Wpłata na kredyt z automatu idzie z konta ,przelewy są darmowe , pobieranie ze wszystkich bankomatów tez . A jeżeli nie czytacie to co podpisujecie to w każdym banku dacie się nabrać.Tak samo z nieterminową spłatą swoich zobowiązań. Związując się z jakimś bankiem na lata poprzez kredyt trzeba dobrze przeanalizować wszystkie za i przeciw, a nie z gorącą głową brać co dają. Ważny jest też doradca kredytowy , mi się trafiła bardzo miła i konkretna Pani z oddziału wałbrzyskiego . Abstrahując od tematu przykre to , że w kraju żeby odkurzacz kupić trzeba kredyt brać. Pozdrawiam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.