Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Martyna
Po prostu kpina.
Dodano: 25 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam zakladania konta w tym banku, po prostu kpina i masakra. przelew zrobiony w piątek wieczorem, mamy poniedzialek godzina 19 a pieniedzy dalej nie ma, brak slow. oszutwo i tyle. oby bankructwo przyszlo jak najszybciej, wszystkiego najgorszego.
Autor: Jan
Zdublowany podlizus.
Dodano: 20 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To, że ludzie szukają w necie stron, aby się poskarżyć to jest zrozumiałe, ale żeby szukać po to, aby się podlizywać to już NIE. Widać co niektórzy pracownicy CA dokonują pochwał z nakazu odgórnego. Te czerwone wpisy muszą ich strasznie denerwować i chcą trochę na zielono. A może by tak się wziąć do roboty i nie okradać klientów. Może odzyskać zaufanie otwarciem na ludzi, a nie lizusowskimi wpisami.
Autor: mery
Oszuści i tyle
Dodano: 19 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam kredyt w CA. Ostatnio przez nieuwagę miałam niedopłatę na kredycie. Kiedy sie zorientowałam, zadzwoniłam na infolinie (na której nie podali mi takiej informacji., więc musiałam dzwonić do ich windykacji), żeby zapytać, jaka kwotę powinnam zapłacić i że płatnosci dokonam tego samego dnia. Zostałam poinformowana o konkretnej kwocie zadłużenia, którą zapłaciłam tuz po skońcoznej rozmowie. Po dwóch dniach zadzwoniłam, żeby upewnić się, że pieniądze do nich dotarły. Konsultantka poinformowała mnie, że owszem, pieniądze dotarły, ale mam dodatkowe zadłuzenie na 15 PLN. Zapytałam, jakim cudem, jesli wpłaciłam dokładnie kwote wskazaną przez pracownika windykacji. Pani poinformowała mnie, że to koszty monitu, który był wysłany niby to w dniu mojego telefonu i, ze windykator , z którym rozmawiałam o tym widocznie nie wiedział. Wyraziłam swoją opinię, że to zwykłe oszustwo i nabijanie klientowi kosztów, co panienka skwitowała, że "trzeba był płacić w terminie", ale że oczywiscie mogę nalezność zapłacić z nastepną ratą. Powiedziałm, ze nie ma mowy i zapłaciłam jeszcze w trakcie rozmowy. Kiedy doszedł do mnie monit, okazało się, że nie był wysłany w dniu rozmowy z pierwszym windykatorem, ale 2 dni później, kiedy pieniądze były juz od co najmniej doby na koncie banku. Trzymac się z daleka od oszustów, bo widac mają w zwyczaju generować klientowi dodatkowe koszty w nieskonczoność.
Autor: oti
klijentka
Dodano: 15 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam! Jestem w tym banku juz kilka lat i nie moge powiedziec ani jednego zlego słowa na ten bank wiec nie wiem skąd tyle negatywow zawsze wszystkie sprawy rozpatrzone na plus nie ma problemu z bankomatami jak i przelewami jedynie co na minus to placowki za krotoko otwarte petent pracujacy musi zalatwiac wolne lub zwalniac sie z pray zeby zalatwic sprawe .
Autor: oti
klijentka
Dodano: 15 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam! Jestem w tym banku juz kilka lat i nie moge powiedziec ani jednego zlego słowa na ten bank wiec nie wiem skąd tyle negatywow zawsze wszystkie sprawy rozpatrzone na plus nie ma problemu z bankomatami jak i przelewami jedynie co na minus to placowki za krotoko otwarte petent pracujacy musi zalatwiac wolne lub zwalniac sie z pray zeby zalatwic sprawe .
Autor: NEGATYW
POWIADOMIENIE
Dodano: 15 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
CZY JUŻ NIE NADSZEDŁ CZAS ABY PROKURATURA ZAJĘŁA SIĘ TYM BANKIEM MYŚLĘ ŻE JAK SIĘ ZMIENIE WLADZA TO BĘDZIE ŁATWIEJ,CHYBA ŻE WCZEŚNIEJ ZWINĄ INTERES
Autor: bar
spłacony kredyt
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, spłaciłam u nich kredyt, bo są tak naciągającym bankiem, dzwonię żeby otrzymać potwierdzenie o spłacie kredytu, które większość banków wysyła , oni żadają 50 zł ? !!! masakra!! ale chyba wolę zapłacić czytając wcześniejsze opinie!!! jeszcze karta kredytowa i zamykam konto !!!
Autor: Jeszcze klient banku
MASAKRA
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Credit Agricole Ruda Śląska - Nowy Bytom - tutaj odczekacie nawet 45 minut aby wypłacić pieniądze ( w moim przypadku w euro ) każdą sprawę załatwia się bardzo długo. Jest to najgorsza placówka jaką ZNAM. A PANIEEEE TAKIE MIŁEEEE PO TAK DŁUGIM OCZEKIWANIU.....
Autor: AndyCzaar
"Zamiar i po zamiarze"
Dodano: 13 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zamierzałem założyć sobie drugie konto w kraju, wszak mieszkam i pracuję poza krajem, ale widząc same negatywne opinie, rezygnuje z tego zamiaru. A już na pewno nie w Credit Agricole. Dzięki
Autor: Jędrek
Złodzieje
Dodano: 12 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgodnie z art 118 KC do trzech latach od rozpoczęcia zobowiązania bank ma prawo żądać spłaty zadłużenia- ten bank zwraca się po siedmiu latach o spłatę , która dawno się przedawniła- jest top złodziejska praktyka- trzymajcie dokumentację przez 10 lat po zakończeniu kredytu a nawet po zakończeniu jakiejkolwiek współpracy z tym parabankiem! UWAGA to ZŁODZIEJE!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.