Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: kasia
tragedia
Dodano: 6 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
straszny bank. obsluga w oddziale olewczo podchodzi do klienta. za wszystko pobieraja oplaty. odsteki szybko rosna prawie drugie tyle. ponaglanie za splate kosztowne. kredyty z duzym oprocentowaniem sporo wiecej do splaty i maja w nich koszta ukryte o czym klient nie wie a spalaca.
Autor: Marek
Dla podlizusa.
Dodano: 5 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak, prowadzi ludzi do nerwicy, a siebie do plajty.
Autor: krzysiek
jest ok
Dodano: 4 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
same negatywy ja mam to konto i nie narzekam tu coś podwajaj zwroty za płacenie rachunków bankomaty za darmo przeniosłem sie z mbanku i tu jest lepiej najpierw sie dowiedzcie co podpisujecie i jakie konto otwieracie w porównaniu do innych banków to na razie ca prowadzi
Autor: gosia
totalna beznadzieja
Dodano: 2 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank jest beznadziejny. Ze wszystkim jest problem, za wszystko są doliczane jakieś opłaty, po prostu masakra. Ostatnio rezygnowałam z tokena, aby za niego nie płacić i zmieniłam na sms-y. Byłam w placówce wszystko zostało potwierdzone, natomiast przy pierwszym możliwym przelewie okazało się, że mam coś zablokowane i nic nie mogę wykonać, co wiązało się z kolejną wizytą w tym chorym banku. Chciałam również nadpłacić kredyt hipoteczny, bo powiedziano mi, że mogę nadpłacać kapitał na konto techniczne do 10 tys. rocznie. Niestety okazało się, że jeżeli chce to uczynić to muszę iść do banku, uzupełnić jakieś dokumenty i dopiero oni zrobią przelew, i tak za każdym razem, jeśli chce nadpłacać. Bank jest beznadziejny mówią co innego, a robią co innego. Odradzam. Jak tylko spłacę ten nieszczęsny kredyt, natychmiast z niego rezygnuję.
Autor: klient
całosc
Dodano: 1 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w sumie brak slow...chamstwo jak klient potrzebuje pomocy od SWOJEGO banku to powinno sie zrobic wszystko co jest w mocy zeby bylo jak najlepieiej na hanki czaki sie pozmienial personel poprostu masakra!!!!!!!!! ja z tego banku odchodze....
Autor: Anna O
Maskra
Dodano: 1 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Taką dziś wysłałam wiadomość do mojego ukochanego banku: prowizja za sprawdzenie salda w bankomacie 5 zł???? Czy mój bank już całkowicie oszalał? Reklamujecie się, że wypłata z bankomatów wszystkich bez prowizji, a później obciążacie za sprawdzenie salda? I zmieniacie tabelę opłat i prowizji co chwila? Masakra! Uprzejmie informuję, że opiszę sytuację na wszystkich możliwych forach i przenoszę się do innego banku, bo to jest NIEDOWIARY! Proszę o informację, jak zamknąć rachunek i kiedy zgodnie z Waszym regulaminem mogę to zrobić i ile muszę zostawić na rachunku (oraz rachunku karty kredytowej) środków. Dziękuję za uwagę. Niemalże była klientka....... Bez pozdrowień.
Autor: były klient
oszustwo???
Dodano: 30 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Unikaj jak zarazy!!!!!!!! Zwiedziony reklamą założyłem kartę kredytową w jednym z supermarketów. Przy zakładaniu karty uruchomiłem opcję "polecenie zapłaty". W moim macierzystym banku ta opcja jest aktywna ale CA u siebie jej nie uruchomili pomimo że na wyciągu zaznaczyli "polecenie zapłaty-aktywne". Nie wzięli kasy z "moiego" banku, naliczyli masę kosztów umownych, kar itp. itd...
Autor: Klient.
Słony haracz.
Dodano: 29 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zachęcają do korzystania z info lini, tylko nie wspominają, że kiedyś w umowie ona była za darmo, a teraz płacimy i to sporo jak za konsultację. Ciągle mnie molestowali, że mogę zmniejszyć koszta 5 zł za token, jak z niego zrezygnuję. Zadzwoniłem i zmieniłem na SMSy, ale za tą rozmowę mam na rachunku telefonicznym prawie 10 zł. To jest właśnie dbanie o klienta. Zamiast darmowej linii, albo miejskiej mają tylko 801.... i zarabiają nawet na pomocy dla klienta. Czy to się nie nazywa LICHWA?
Autor: gosposia
horendalne podwyżki
Dodano: 27 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
witam ja jestem klientką od 13 lat najpierw w lukasie teraz w credit agricole i nie ma porównania panienki nie dokształcone stara kadra na palcach policzyć a opłaty od maja poprostu chore za sprawdzenie konta w bankomacie 5 zł za wypłatę to samo za token 5 zl pozostaje tylko wypłacać gotówkę w bankomatach przy placówkach bankowych a konto sprawdzać w internecie i rozglądać się za zmianą banku no cóż chytry dwa razy traci a bank powinien iść pod lupę komisji nadzoru bankowości
Autor: Basia
karta
Dodano: 27 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bardzo niemiła obsługa banku.Potwierdzam bank dbający WYŁĄCZNIE o swoje interesy a przez to NIEWIARYGODNY.Rozmowy z centrum windykacyjnym powinny być obligatoryjnie nagrywane, a w tym banku niestety tego nie ma,co stawia klienta w nierównej sytuacji.Ciekawe dlaczego bank ukrywa ten proceder????
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.