Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: pol
masakra
Dodano: 25 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam konto w franci tu też jest tak samo same opłaty i prowizje zakładajcie konta w polskich bankach to nie bank tylko lichwa
Autor: Oburzona
Ochrona danych osobowych
Dodano: 22 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od października poprzedniego roku na nasz adres domowy zaczęły przychodzić listy na obcą nam osobę. Pomimo odsyłania listów i osobistego zwrócenia na ten fakt, bank nic z tym nie zrobił. Pracownicy w oddziale na Bandurskiego 98 w Szczecinie powiedzieli wręcz że tylko właściciel może coś z tym zrobić. A to powinien być ich psi obowiązek aby sprawdzić czy podany adres klienta faktycznie jest autentyczny, jeżeli zachodzi podejrzenie że tak nie jest. Nie dbają o ochronę danych osobowych swoich klientów, nękają osoby trzecie niechcianą korespondencją, a pracownicy są po prostu niekompetentni. Nigdy nie założyłabym konta ani wzięła kredytu w takim banku.
Autor: Zniesmaczony
Placówka w Kłodzku
Dodano: 18 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po wizycie w dniu dzisiejszym czuje się bardzo źle potraktowany w Oddziale Credit-Agricole w Kłodzku. Przyszedłem do swojego doradcy na umówione spotkanie. Obsługa jak zawsze perfekcyjna. Doradczyni świetnie przygotowana jak zawsze. Widać pełen profesjonalizm. Od wielu lat jestem klientem jak to określają segmentu PREMIUM. Posiadam szereg różnego rodzaju rozwiązań i zawsze czułem się tam dobrze obsługiwany. W dniu wczorajszym wszedłem tylko wykonać symulacje spłaty kredytu. W tym czasie do doradcy wykonane zostały 2 lub 3 telefony z zapytaniem "kiedy kończysz", "co tak długo", "trzeba dzwonić", etc. Nadmieniam iż telefony wykonywała kierownik Oddziału, a ja rozmowy tego typu jako klient nie powinienem słyszeć. Poczułem się niepotrzebny, a wręcz wyproszony z Oddziału, mimo tego że chciałem jeszcze dowiedzieć się coś na temat lokat. Nie zarzucam braku profesjonalizmu doradcom. Z tym doradcą miałem wiele razy do czynienia i zawsze byłem zadowolony z obsługi. Nadmieniam, iż sytuacja ta ma miejsce po raz drugi w przeciągu 2 może 3 miesięcy....
Autor: Halina
negatyw
Dodano: 15 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Placowce Grodzisk Maz.jest wielu pracownikow 3 okienka a i tak zawsze 1 jest tylko czynne trzeba nieraz czekac 2godziny w kolejce zeby dostac sie,Poprostu jak mam isc do tego banku to cisnienie mi sie podnosi
Autor: Kubus
Masakra
Dodano: 15 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak to prawda najgorszy bank podwzględem brania kredutu pozyczasz 4500tys musisz oddac 13000tys i niech nikt mi niewtyka ze to nieprawda mam przed soba umowe pozyczki Zenada!!!
Autor: krogulec
zanim coś zrobisz pomyśl
Dodano: 15 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja mówię o koncie prostooszczedzającym plus które posiadam. Banki pobiera różnego rodzaju prowizje bo z tego żyją. Ale my klienci powinniśmy wybrać taką ofertę która najmniej uderzała nas po kieszeni. A póki co to mamy możliwość wyboru w ofercie banku. Nikt nie chce płacić prowizji to normalne a lepiej aby coś bank nam dorzucił. Ja z takiej okazji skorzystałem i zgarnę całe 1000zł w okresie umowy 18m-cy. Po umowie nie powiedziane,że nie zmienię banku jeżeli będzie ciekawa oferta z premią w innym banku . A zmieniłem już kilka banków. I na tym to polega. A nieudaczników szukających winy u innych a nie u siebie widzę,że nie brakuje.
Autor: tusek
oszuści
Dodano: 15 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bierzesz 2,5 tyś oddajesz prawie 6 tyś. lepszy od prowidenta jestem zdumiony tymi pozytywnymi komentarzami chyba sami pracownicy tego para banku wpisuja te bzdury
Autor: krogulec
konto prostooszczędzające plus
Dodano: 14 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mnie do przeniesienia konta do w/w banku skusiła reklama telewizyjna oferująca premie w wysokości 1000zł. Powiem tak,że każdy bank nie jest instytucją charytatywną i żyją z różnego rodzaju pobieranych opłat. Dlatego przy wyborze kąta należy przeanalizować za/przeciw. Mnie ta oferta skusiła bo jest jeszcze możliwość zgarnięcia premii w wys. 1000zł, co rzadko się zdarza ,że bank coś płaci. Jak do tej pory a konto posiadam od kwietnia nie bank ode mnie tylko ja od banku zgarnąłem premie w wys. 280 zł. a do końca umowy całe 1000zł. I na tym to polega. A prowizji nie zapłacę żadnej bo wiem co podpisywałem i za co biorą prowizję. A na dowód tego otworzyłem kartę kredytową i też nie dam im zarobić. Pozdrawiam
Autor: karolina
Rażąca niekompetencja pracowników
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Stanowczo odradzam wszystkim niniejszy bank, z naciskiem na oddział w Skawinie. Nie wiem, czy wynika to z głupoty, z braku wiedzy czy z czystego lenistwa, ale pracownicy wprowadzają w błąd klientów, podając informacje z kosmosu, nijak mające się do faktycznego stanu prawnego. Pani udzieliła informacji, że przy zamknięciu konta (parasolowy amundi) nie stracimy więcej pieniędzy. Tymczasem bank obracał pieniędzmi jeszcze przez kolejne dni, a na pytanie, dlaczego tak się dzieje, pracownica banku uspokoiła, żeby się nie przejmować, bo to już nas nie dotyczy, nie tracimy realnie. Tymczasem okazało się, że jak najbardziej realnie straciliśmy kolejny tysiąc złotych. Proponuję bankowi sprawdzać kompetencje swoich pracowników, bo wygadują głupoty do klientów, wprowadzając chaos, Jeżeli ktoś popełnia tak rażące błędy, to niech może zajmie się warzywniakiem a nie bankowością. ODRADZAM.
Autor: Cris
tragedia
Dodano: 10 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank czekam od poniedziałku na wypłatę, jest środa wszyscy w firmie mają wypłaty od poniedzialku, ponad 2900 osób ma wypłaty Ale ja nie bo mam konto w credi agricol,MASAKRA zamykam te kato i to natychmiast, nie mam zamiaru czekać 3 dni na swoje pieniądze bo bank nimi obraca!!! Najgorszy Bank Odradzam!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.