Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: KAWIOR
PRECZ Z TYM BANKIEM
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PYTAM SIE PO RAZ KOLEJNY -PO0 CO TO JESZCZE ISTNIEJE- zeby dalej doic ludzi z reszty pieniedzy-skonczmy razem z tym nic nie wartym bankiem.
Autor: Manto
Placówka w Raciborzu
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tutejszy tzw. doradca klienta, młodzik ok. 25-27 lat, odmówił mi drobnego kredytu w 30 sekund. Nie zadał mi praktycznie żadnych pytań, nie zainteresował się moją sytuacją zawodową, ani historią kredytową (mam wzorową historię w BIKu przy o wiele wyższych kwotach kredytu). Po prostu wypełnił tam sobie w kompie jakiś formularz, coś co każdy może zrobić sobie w necie i powiedział "nie". Oczywiście nie mam pretensji za odmowę, lecz za kuriozalną obsługę, której do tego dnia w takiej sytuacji jeszcze nie doświadczyłem. Wyglądało to tak, jakbym gościowi przeszkadzał, jakby bardzo śpieszył się z powrotem na zaplecze, skąd wcześniej wylazł. Dodam, że kredyt dostałem chwilę później w innym banku tuż za rogiem. Tylko że tam, pani wypytała mnie o moją umowę o pracę, moją działalność gospodarczą, dochody za miniony rok itd., a potem zaproponowała mi parę opcji kredytowania, z których wybrałem najkorzystniejszą dla mnie. Credit Agricole, życzę wam sukcesów z tak "kompetentnymi" doradcami, bo jeśli cała ich praca doradcza ma polegać tylko na wypełnieniu formularzyka online, to czarno to widzę. Ludziom ceniącym sobie swój czas radzę omijać ten bank szerokim łukiem i nie zawracać doradcom głowy, bo mają ważniejsze sprawy niż doradzanie:)
Autor: Marcin
Odradzam bank
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, posiadałem kredyt ratalny w tym banku, po prostu porażka, brak jakiegokolwiek kontaktu, infolinia rozłącza połączenia. Brak możliwości sprawdzenia informacji o stanie kredytu. N.I.E P.O.L.E.C.A.M
Autor: Grzegorz B.
Odradzam ten bank i konto w nim
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, jestem posiadaczem od 8 lat konta w Credit Agricole, a takze od 2 lat konta firmowego w tym banku. Najgorszą rzeczą są częste problemy z dostepem do konta przez internet, czeste prace nad "ulepszeniami". oplaty naliczane sa bardzo niejasno. Tylko w dni robocze mozna zroibc szybki przelew. Placowki czynne krocej niz mialo to miejsce w lukas bank, o kolejkach nie wspominam, choc i tak ciut lepiej niz w PKO. Zdecydowanie odrazam ten bank i prowadzenie w nim rachunku.
Autor: asny
przelewy
Dodano: 13 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dodam jeszcze ze przelewy sa realizowane z dużym opóźnieniem. Czlowiek czeka na wyplate jak na zbawienie, wchodzi kilkanascie razy na konto i co ???Bank przetrzymuje nasze pieniadze a obsługa faktycznie wprowadza w błąd.
Autor: biedronka
najgorszy bank
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
brak słów co do tego banku opłaty za konto to takie że głowa boli, zero pomocy ze strony pracownika aby doradzić co zrobić aby nie płacić tak wysokich opłat za prowadzenie konta
Autor: Janek Burski
Brak kompetencji
Dodano: 8 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Już 3 raz z kolei zdarza mi się, że płacę za połączenie z konsultantem, tylko po to, aby mnie wprowadził w błąd. Uzyskuję fałszywa informację, jadę do banku, a tam okazuje się, że mnie okłamano. Stracony czas, pieniądze i nerwy.
Autor: Genas
Dziadostwo
Dodano: 8 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie dajmy sobie spokój z tym bankiem-tu cie zawsze zrobią na zero-negatywne opinie nie biora się z kapelusza.
Autor: Michał
spadek
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed tym bankiem! Od 22 maja 2015 staram się zrealizować spadek w tym banku. Nie będę opisywał całej procedury, ale w skrócie wygląda to tak, że pracownicy ciągle się mylą, każą poprawiać formularze przez siebie wystawiane i nie informują o konieczności ich poprawy druków!!! Od 2 miesięcy czekam też na zaświadczenie o wysokości środków finansowych na koncie spadkodawcy!!!!! Z powodu błędów i złej komunikacji 4 razy byłem już w tym banku! Nigdy, ale to nigdy nie wybierajcie tego banku. Kompletny brak profesjonalizmu i komunikacji wewnętrznej w tej instytucji!
Autor: oszukany
opinia
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dostałem w tym para banku kredyt konsumencki w jednym z marketów. Spłata w 6 ratach na pół roku. Kredyt spłaciłem trzy miesiące przed terminem. Okazało się,że nie spełmiłem jakiegoś warunku - według banku, bo w umowie nic na ten temat. Okazało się, że z 3 tsięcy mam do spłaty 5 tysięcy. Radzę omijać tę instytucję szerokim łukiem. To nie bank tylko lichwa.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.