Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Wojtek S.
Znów haracz.
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mimo,że żyją z moich pieniędzy, płacę kartą ponad limit 500 zł miesięcznie, znów potracili mi "przyjazny" haracz 4,9 zł, niby za co? Jak informują, poszli mi na rękę bo jakbym zrobił zakupy za 499,99 zł to zabrali by mi z konta 7,9 zł. Czyli bardzo, ale to super bardzo dziękuję C.A za ich wspaniałomyślność i dbanie o mnie.
Autor: jurek
Pazerny
Dodano: 9 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pobieranie 5 złotych za każde użycie tokena to złodziejstwo.Kiedyś był to fajny bank bezpłatny /wystarczyło raz w m-cu telefon doładować/ na drobne zakupy internetowe.
Autor: Wojciech
kredyt
Dodano: 8 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
BANK CREDIT AGRICOLE W ROKU 2014 UDZIELIL MI KREDUYTU NA KWOTE 2 500 ZLOTYCH I W TYM ROKU ZOSTALO MI JEDYNIE 4 RATY DO SPLATY TEGO KREDYTU, Z POWAZANIEM, WOJCIECH DACH Z WARSZAWY, 0022 658 36 98,
Autor: Janek B
A mnie się śni horror CA.
Dodano: 5 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak mam iść do placówki C.A to wpadam w panikę. Ręce mi się trzęsą i całe ciało dostaje drgawek.Wiem na 100%, że będę stał 30 min w kolejce i trafię na paniusię nic nie umiejącą i co chwila dzwoniącą do centrali po podpowiedzi co robić.Po godzinie okaże się, że przyszedłem nie potrzebnie.
Autor: Konrad T.
Przyjazna Obsługa???
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa jest na żenującym niskim poziomie, odnoszę wrażenie że ludzie tam pracujący są z jakiejś łapanki i pracować muszą za karę. Jestem klientem tego banku od początku i wszystko jest dobrze dopóki nie wejdę do placówki. W kwietniu chciałem wybrać 'większą' ilość pieniędzy to paniusi zabrakło w kasie bo zapomniała uzupełnić(czekanie-kolejka-kierownik publicznie ją beształ że kasetki nie uzupełniła. Placówka Szczecin przy Ryneczku Kilińskiego). W Maju z kolei wpłacałem większą ilość środków w oddziale Szczecińskim przy ul. Rydla, normalnie tragedia kolejka ponad 10-osób jedne stanowisko czynne i w nim osoba która się uczy, nad nią pani z kanapką w pazłotku wygłasza swoje mądrości. A my czekamy - a spieszyło mi się. Akcja się rozkręciła gdy z tłumu oczekujących gość krzyknął że chce kredyt, od razu ocknęła się osoba z obsługi która do tej pory tępo patrzyła w monitor. Dziś po raz kolejny wyprowadzono mnie z równowagi w oddziale w Policach przy ul. Bankowej. Pani Aneta P. pracująca tam za karę w opryskliwo-czarujący sposób mnie spławiła bo ona nic nie może. A chodziło o to że ważność karty Płatniczej mi się kończy i nauczony ostatnim przypadkiem gdy Bank Credit Agricole nie przysłał mi jej na czas pozostawiając mnie bez możliwości pobierania i płacenia zapragnąłem odebrać ją na czas w placówce. Niestety nie można odebrać i jest się zdanym na to czy o mnie po raz kolejny nie zapomną a listonosz dostarczy na czas. Jak widać szukam oddziału gdzie zastanę uśmiech na ustach i chęć pomocy niestety do tej pory mi się to nie udało. W sumie sprostowanie udało się bo po tych wszystkich porażkach poszedłem do innego banku gdzie mile byłem zaskoczony jakością obsługi.
Autor: Wojtek S.
Znów haracz.
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mimo,że żyją z moich pieniędzy, płacę kartą ponad limit 500 zł miesięcznie, znów potracili mi "przyjazny" haracz 4,9 zł, niby za co? Jak informują, poszli mi na rękę bo jakbym zrobił zakupy za 499,99 zł to zabrali by mi z konta 7,9 zł. Czyli bardzo, ale to super bardzo dziękuję C.A za ich wspaniałomyślność i dbanie o mnie.
Autor: szapiel
superbank
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
A ja jestem zadowolony z tego banku. Ba nawet w nocy mi się śni
Autor: Klaudia
ktoś napisał wstydżcie się - oni wstydu nie mają
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po prostu brak słów na ten Credit Agricole !!!!! Oceny pozytywne dają chyba rzeczywiście sami pracownicy tego -banku... !!!!!!!!!!
Autor: PAMELA
WSTYDZCIE SIE
Dodano: 29 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ZŁODZIEJE
Autor: klient
hm...
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie wiem skąd tyle opinii negatywnych o koncie w Credit... założyłem konto ProstoOszczedzajacePlus jeszcze w ramach promocji, po pierwszym przelewie dostałem 100zł, mam co miesiąc stały przelew na ponad 1500zł (by nie płacić za darmo), więc za konto nic nie płacę, więc nie wiem jakim cudem co niektórzy po dwóch miesiącach są 50zł do tyłu............
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.