Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Katarzyna
Mniej niż "0"
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Krótko mówiąc bank poniżej jakichkolwiek standardów, nie wiem co mam myśleć o nim, dójże założyłam konto to nie mogłam się na niego zalogować bo mi zablokowali konto. W momencie kiedy poszłam do banku wyjaśnić zaistniałą sytuację zostałam potraktowana gorzej niż w innych bankach. Zero szacunku w podejściu do klienta, traktują cię jako człowieka niezbyt inteligentnego. Infolinia też nie lepsza. Podsumowując bank prezentuje się na tle innych bardzo źle. Pozdrawiam, Katarzyna
Autor: Marcin
Kiedy ten bank upadnie
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam z CA zetknąłem się od paru dni ponieważ był problem z wypłatą środków a mianowicie blokada rachunku mimo że komornik zwolnił konto przesłał dokument na email jednego z pracowników rachunku nie odblokowali jeszcze w żadnym banku nie spodlałem tak nie wyrozumiałych i nie umiejących pracowników banku którzy zbywają klienta tak samo infolinia nie potrafi konkretnie odpowiedzieć na pytanie i udzielić informacji masakra ludzie. Nie polecam CA
Autor: KUBA
KIEDY NASTAPI KONIEC
Dodano: 18 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JEstem ci9ekawy kiedy ten bank padnie-przeciez on nie ma wcale klientow,no bo tylko idiota niespelna rozumu moze isc do banku ktorego celem jest zlupic klienta ile tylko sie da,dlatego uciekaj od nich .
Autor: Jacenty
oszustwo
Dodano: 17 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kupiłem na raty telefon za 850 zł. Raty w CA. Miałem spłacić w pół roku. Spłaciłem przed terminem. Po czym, gdy sprawdzałem czy wszystko jest w porządku już, CA poinformował mnie, że gdzieś tam zaksięgowali moją wpłatę o trzy dni za późno i muszę dopłacić im drugie tyle za telefon. OMIJAĆ ZŁODZIEI SZEROKIM ŁUKIEM ! Nigdy więcej żadnego produktu w tym banku.
Autor: Klientka
Oprocentowanie.
Dodano: 16 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chyba najniższe oprocentowanie z wszystkich banków. Omijać z daleka.
Autor: anna
kradzież
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w 2011 roku pozamykalam rachunki rozliczylam sie z tym bankiem , po pół roku otrzymalam pismo od komornika o dlugu 12 tys nawet mnie nie zawiadomili malo rozliczylam sie i pozamykalam wszystkie rachunki nikt i nic nie wskazywalo na zadluzenie , powiem tylko zlodzieje licza na starszy wiek i nieznajomośc prawa nie dajcie się oszukiwac o okradac , wstyd ze dopuszcza się takie instytucja jako instytucja zaufania publicznego
Autor: Damian
Kontakt i pomoc doradców
Dodano: 12 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konsultant nie potrafi pomóc klientowi w zmianie hasła do e-banku, mimo podania peselu, nazwiska rodowego matki, i przedstawienia danych personalnych, nie polecam tego banku.
Autor: Damian
Kontakt i pomoc doradców
Dodano: 12 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konsultant nie potrafi pomóc klientowi w zmianie hasła do e-banku, mimo podania peselu, nazwiska rodowego matki, i przedstawienia danych personalnych, nie polecam tego banku.
Autor: Paweł
doładowanie
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Doładowałem kartę w swoim telefonie dwa dni temu do tej pory nie mam zasilonej karty. Złodzieje
Autor: Oławianin
Nie pracownik
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam odczucie inne niż większość.Na dzień dzisiejszy mam dochody w CA i WBK , więc mam porównanie.Z opłat na ROR-ze tylko pobierają mi za drugą/ żony/ kartę a reszta free. W WBK za wszystko płacę!! Obsługa zawsze miła,do infolinii dwa razy dzwoniłem też bez problemu,tak trzymać!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.