Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: zlodzejstwo
negatywna
Dodano: 4 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
oszustwo na ubezpieczeniu kredytow
Autor: ANNA
PORAŻKA
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
GDZIE BANK MA SWOJE BANKOMATY ???????? BY NIE PŁACIĆ PROWIZJI INNYM BANKOM .
Autor: Katarzyna
CA Nowy Dwór Maz.
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tragedia... Bank w Nowym Dworze Maz. to jakaś jedna wielka pomyłka, obsługa fatalna....na niczym się nie znają i tylko oszukują klientów...NIE POLECAM
Autor: Klient
Beznadziejny bank.
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: Tomek
Porażka
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank słabo rozwinięty, wysokie opłaty, utrudnienia i BARDZO nie miła i nie profesjonalna obsługa klienta. Nie polecam !!!
Autor: NEGATYWNA
OSZUSCI
Dodano: 26 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
PAN PREZES NIECH SIE OBUDZI I DOWIE
Autor: BUBU
ALARM
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W TYM BANKU PONOSISZ TYLKO STRATY - TAKA JEST SWIETA PRAWDA O TYM BANKU.
Autor: Grażyna
zdzierstwo podparte osz
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank który oszukuje na lokatach niby lokata a na KONIEC TWIERDZI ŻE UBEZPIECZENIE
Autor: Michał
Brak komunikacji.
Dodano: 23 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niedziałający portal do zmiany danych adresowych, BOK mimo moich interwencji, także nie potrafi tego zrobić, Poczta nadal przychodzi na nieaktualny adres, co przysparza mi nie lada nieprzyjemności. Nie polecam, jestem bardzo zawiedziony, zamykam konto.
Autor: Klient
Haracz.
Dodano: 19 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.