Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: ponytail
kredyt w CA
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wszyscy tak wieszaja psy na credit agricole a ja mialam u nich pozyczke i przez kilka lat splacania nie bylo zadnego problemu. obsluga zawsze kompetentna (oddzial we wroclawiu na placu strzegomskim), wszystko wtlumacza jak trzeba, nigdy nie bylo jakis niedomowien czy wpuszczania w maliny. CA u mnie sie sprawdzil w stu procentach
Autor: Kastanieta
skad tyle hejtu?
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie wiem skąd te negatywne komentarze. Byłam klientką Lukasa i w porównaniu z CA to jak niebo a ziemia. W Credit Agricole obsługa tiptop. Mam Konto PREMIUM i jest bardzo dobre. Brałam też gotówkowy i nie robili żadnych problemow, a papierów chceli bardzo mało. Mi odpowiada CA
Autor: Kris
Masakra
Dodano: 23 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Naciągacza! kupiłem coś na raty, spłaciłem je w całości w 3 ratach - do lutego, dziś przychodzi list że zalegam jeszcze 100, dzwonie o co chodzi a tam słyszę że albo do jutra zapłacę albo sprawa idzie do komornika. NIE POLECAM !!!
Autor: Mason
Nie biorę
Dodano: 23 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chciałem wziąć kredyt w tym banku - 50 tysięcy ,ale po tak przeczytanych NEGATYWNYCH opiniach , odmyśliłem się i idę gdzie indziej -nie chcę mieć później kłopotów .
Autor: Klient
Beznadziejny bank.
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: Ewa
Uwaga na kredytu ratalne
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga na kredyty ratalne za pośrednictwem tego Banku , podpisują umowy z niesprawdzonymi sprzedawcami oszustami, którzy nie wydają towaru, odzyskanie pieniędzy to droga przez piekło, Bank całkowicie olewa swoich klientów, nie polecam
Autor: krzysztof
CREDIT AGRIKOLE TO ZŁODZIEJE
Dodano: 13 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
DWA MIESIĄCE TEMU WYPOWIEDZIAŁEM IM UMOWĘ I CIĄGLE POSYŁAJĄ MI WYCIĄGI W KTÓRYCH CHCĄ ODE MNIE CHARACZU ZA NIE ISTNIEJĄCE KONTO-TO BANDA FRANCUSKICH ŁOBUZÓW
Autor: BYŁA KLIENTKA
nadal fatalna obsługa w placówce przy legnickiej
Dodano: 11 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NA DZIEŃ DOBRY KOLEJKA JAK ZWYKLE, PRACOWNICE SPACERUJĄCE W SZPILKACH Z MIMOZOWATYMI MINAMI . PRZY OBSŁUDZE KASOWEJ KLIENTA 1 OSOBA PRACUJE , JEST GODZ 10 RESZTA PRACOWNIKÓW BEZ ZAJĘCIA JAK MOŻNA WNIOSKOWAĆ BO DO NICH BRAK KLIENTÓW , PAN KASJER OBLEGANY , DO ZAMKNIĘCIA KREDYTU NAJLEPIEJ PODAĆ SOBIE KWOTĘ BO PAN JĄ PODAJE Z KSIĘŻYCA NIE SPRAWDZAJĄC NR UMOWY , KWOTY NIEZGODNE . MASAKRA,MIAŁAM WRAŻENIE ŻE NIE MA POJĘCIA JAK WYKONAĆ CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z ZAMKNIĘCIEM KREDYTU, ALE ZA TO MOŻNA SPOKOJNIE POOGLĄDAĆ PANIE NA 10CM SZPILKACH, SPŁACIŁAM KREDYTY I WIĘCEJ NIE ZAMIERZAM KORZYSTAĆ Z USŁUG BANKU KTÓRY LEKCEWAŻY KLIENTÓW . MOŻE CZAS NAJWYŻSZY ZWERYFIKOWAĆ POTRZEBY KLIENTA W TYM PUNKCIE OBSŁUGI, SZCZEGÓLNIE ŻE PAN TAK GŁOŚNO MNIE OBSŁUGIWAŁ IŻ BYŁAM ZAŻENOWANA TYM ŻE TERAZ WSZYSCY POZOSTALI KLIENCI WIEDZA JAK SIĘ NAZYWAM I JAKIE POSIADAM ZOBOWIĄZANIA I W JAKICH KWOTACH W TYM BANKU. POSIADAŁAM WCZEŚNIEJ KONTO KTÓRE ZAMKNĘŁAM RÓWNIEŻ Z POWODU BRAKU KOMPETENCJI PRACOWNIKÓW. MODELKI NA WYBIEGU MOŻNA ZOBACZYĆ W TV BEZ STANIA W KOLEJKACH .
Autor: Klient
Beznadziejny bank.
Dodano: 7 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: ex klient
kompletna indolencja
Dodano: 6 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to porażka. Wypowiedziałem umowę o prowadzenie ROR. Okres wypowiedzenia zgodnie z regulaminem 1 miesiąc. Ale "sprytny" bank już w dniu wypowiedzenia umowy odciął mnie od dostępu do konta oraz przywłaszczył sobie pozostałą na rachunku kwotę. Nie mam nawet możliwości wydrukowania potwierdzeń dotychczasowych przelewów. Reklamacja niby przyjęta, ale zamiast czym prędzej przeprosić i przywrócić dostęp do konta (w końcu to ewidentny błąd banku spowodowany indolencją pracowników) to każą mi czekać 14 dni na rozpatrzenie. Gdybym wcześniej wiedział z kim mam doczynienia to znacznie wcześniej bym zamknął to konto.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.