Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Klient
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 9 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: wiktor
wiejskie zachowanie
Dodano: 9 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dziś czekałem do okienka w banku w Aleksandrowie Lodzkim ,gdy doszla moja kolejka pracownica stwierdzila -teraz nie pan tylko tamta pani bo bylam z nia umowiona-brak kultury to po pierwsze bo ja jeśli już chciałbym zalatwic po znajomości to zapytal bym się klienta -może przepuscilbym ta pania bo bylam z nia umowiona-calosc pozostawia do zyczenia-pozdrawiam tych co będą to czytali
Autor: Leszek
Wredna obsługa
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa bardzo nie grzeczna . Załatwienie prostej wpłaty trwało około 15 minut , przy braku kolejki .Pan przy okienku musiał najpierw kupić jakiś owoce od handlarki z rynku ..Przy drugim stanowisku pani w okularach bez przerwy zajęta czymś innym , a nie obsługą klienta - bardzo arogancka .Zajście miało miejsce w oddziale Banku w Stargardzie - nie polecam.Przestrzegam
Autor: Tomasz
nie do wiary
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto w BIK-u i wczoraj przyszedł sms że credit agricole poinformował że moje zobowiązanie nie jest spłacane terminowo sprawdziłem w zaległosciach widniała kwota 1 zł o tej zaległości nikt mnie nie informował więc to ja postanowiłem zadzwonić na infolinie tego banku Pani ze śmiechem poinformowała mnie że jest to kwota 0,02 grosze a dlaczego zawyżono kwotę do 1 zł nie potrafi wyjaśnić I tu karny H.J DLA credit agricole
Autor: Jarek
To jest lipa
Dodano: 5 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Te 7 na 10 klientów to jest jedna wielka ściema -to jest wymysł tylko i wyłacznie banku,aby ściągnąć klientów ,ale to im się nie uda -negatywne wpisy mówią same za siebie !-CIEKAWE NA PODSTAWIE CZEGO TO WYSONDOWANO !!
Autor: cHARAMSA
inwestor
Dodano: 5 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
przymierzałem się do zaciągnięcia kredytu z tego banku ale czytając wpisy zdecydowanie rezygnuję a chodziło o 200 tys. pln.
Autor: niki
polecam
Dodano: 2 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Lubią ten bank nie mam z nimi problemu zawsze dostaje pomoc gdy jest potrzebna.a teraz jest jeszcze konto na którym gdy place karta to oszczędzam i to sporo bo podwajają to co zaoszczędziłam.polecam
Autor: wojciech
hhh
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To jak, to jest. 7 na 10 jest u Was.
Autor: klient
logowanie
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pomylilam sie w logowaniu-a koniecznie musze wiedziec ile mam na koncie-jest po 24 i gdzie mam zadzwonic w celach weryfikacji-do swPiotra-bank do kitu
Autor: Klient
Beznadziejny bank.
Dodano: 27 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.