Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Mariusz M.
zyski miesięczne
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Co miesiąc przy opłatach rosną oszczędności na koncie!.Wreszcie wypłacam z bankomatów gdzie chcę i nie potrącają mi za operacje jak w niektórych bankach.TO CO OBIECALI PRZY PRZENOSZENIU KONTA WSZYSTKO OTRZYMAŁEM.ŻYCZĘ WSZYSTKIM POZYTYWNYCH RELACJI Z BANKIEM.Pozdrawiam
Autor: boosterpl
Ten bank to kpina, odradzam!!!!!!!!
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto wiele lat w tym banku - ze wzgledu na kredyt. Obsluga i pracownicy sa ok, ale dostep przez www to totalny zart. co chwile nie dziala, co chwile prace konserwacyjne i tak od lat. Wieczorem zeby zrobic przelew - zapomnij. Wyrzuca blad dzialania serwera, znajomi maja to samo. Od lat nic z tym nie robia, Przelew za granice skasowali mnie 100zl za sam przelew, przelewalem 50zl. Odradzam jako internetowe, zdecydowanie odradzam, Dobrze ze mam w innym banku bo osiwiec by mozna!
Autor: TadeuszP
Klientka Agricole bez środków do życia
Dodano: 21 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Pragnę podzielić się z państwem curiosum, jakie spotkało mają mamę - 83-letnią, schorowaną kobietę, która jest klientką Agricole Bank. Moja mama od kilku lat nie chodzi !!!! Niestety, nie zdążyła ustanowić pełnomocnika do kontaktów z bankiem. Do września 2015 r to ja, korzystając z połączenia internetowego i tzw. tokena robiłem konieczne opłaty. 30 września skończyła się ważność w/w tokena i tym samym mama została odcięta od swoich funduszy !! 05 października 2015 r udałem do placówki Agricole Bank w Dąbrowie Górniczej zaopatrzony w pisemne upoważnienie od mamy, dowody osobiste, papiery z banku sięgające wstecz kilka lat oraz ..... ustną prośbę, aby ktoś z placówki banku pofatygował się w dowolnym terminie, do mieszkania mojej mamy ( 150 m od placówki !!!!!) celem potwierdzenia danych i spisania pełnomocnictwa. Niestety zostałem potraktowany ....."z buta". Zaproponowano mi abym ( na wizytówce którą mi wręczono widnieje nazwisko : Kamila Kudełka) wysłał NIECHODZĄCĄ schorowaną kobietę do ... notariusza, gdzie odpłatnie (rencistka) mogłaby ustanowić pełnomocnika!!! Po powrocie do domu, natychmiast skorzystałem z formularza reklamacyjnego na stronie Agricole i opisałem zdarzenie, w nadziei na szybką reakcję ..... automat odpowiedział natychmiast, informując mnie, iż odpowiedź otrzymam w przeciągu 14 dni ....... minęło 16 dni, a moja mama jest nadal pozbawiona środków do życia (o braku opłat i konsekwencjach z tym związanych nie wspomnę). Zadzwoniłem więc na infolinię i po 35 minutach gehenny - tłumaczenie, weryfikacja, ponowne tłumaczenie, ponowna weryfikacja, doszliśmy z kobietą, która odebrała połączenie, do punktu w którym miałem wysłać sms, pod podany numer, co umożliwiło by mi (po dokończeniu procedury) dostęp do konta. Niestety aby wysłać sms musiałem się rozłączyć i zaczął się kolejny koszmar - ponowna próba połączenia z kobietą z którą rozmawiałem okazała się niemożliwa, za to kilkakrotnie łączono mnie z panami, którzy okazali się głusi (albo gorzej) na to co mówię. A niejaki Konrad Piekarski pomimo weryfikacji danych (kolejnej) z moją mamą, traktował mnie jak osobę trzecią i proponował to samo co pani z oddziału w DG - "aby mama skontaktowała się z .... notariuszem ". Na moje pytanie "dlaczego nie może do mamy przyjść ktoś z placówki banku i spisać pełnomocnictwa" usłyszałem: iż " z banku nie można wynosić żadnych urządzeń potrzebnych do tego celu" !!!! to jest nagrane !!! Propozycja, że udostępnię im papier i długopis a nawet office na komputerze, nie odniosła skutku. Blisko godzina walenia głową w mur !!! Ponad 20 zł opłaty telefonicznej z grzecznościowego telefonu a moja mama jest nadal pozbawiona środków do życia!!
Autor: Wkurzony klient
Kilka ostatnich wizyt
Dodano: 19 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bardzo niekompetentna obsługa Banku na ul.Świętokrzyskiej Pani obsługująca klientów jest niedouczona i zachowuje się jak gdyby była tam ZA KARĘ !!! Pomimo mojego wcześniejszego telefonicznego umówienia się na spotkanie z nią jako doradcą w sprawie kredytu na konkretną godzinę, po moim przyjściu do placówki i zgłoszeniu się do niej BYŁEM IGNOROWANY I OCZEKIWAŁEM PONAD DWADZIEŚCIA MINUT STOJĄC W NORMALNEJ KOLEJCE. Po co w takim razie to umawianie wcześniej konsultantów z klientami na konkretną godzinę skoro pomimo kilku osób w placówce pracujących nikt nie stara się nawet przeprosić za zwłokę lub wysłać innego pracownika. Z przykrością stwierdzam iż pani w tym Banku psuje cały wizerunek Banku jaki reprezentuje i to w czasie kiedy każdy Bank walczy o klientów
Autor: Klient
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 19 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: Franciszek
Najgorszy bank
Dodano: 18 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z róźnych opini róźnych banków zdecydowanie CREDIT AGRICOLLE wyróżnia się najgorszymi opiniami - ale zasłużył sobie na to -najwięcej za ściganie ludzi ,którzy podobno wiszą bankowi jakieś dosłownie grosze i po wielu latach urośnie do niezłej sumki .TO JEST PRAKTYKOWANE TYLKO PRZEZ TEN BANK .MOŹNA NAZWAĆ TO TYLKO JEDNYM SŁOWEM -SKANDAL .Oj przez takie ruchy pazernych ludzi bank stracił wielu klientów .
Autor: klient
konto w banku
Dodano: 17 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chcialismy z mezem Niemcem zalozyc konto euro, ale mimo ze jak pisza sa przychylni cudzoziemcom nie udało sie ponieważ mąz płaci podatek od renty w Niemczecj a nie w Polsce. Ale on tę rentę wlasnie w Niemczech opłacal i tam mu ja wypłacaja i tam jest opodatkowany, wiec cos tu z tym bankiem nie gra.
Autor: BYŁY KLIJET
OSZUST NACIĄGACZ
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W trakcie rezygnacji z kredytu w prawidłowym terminie po kilku latach możecie być zaskoczeni jak zażądają spłaty nie wykorzystanego kredytu i Sądy ten przekręt za akceptują.ODRADZAM.
Autor: Krzysztof
beznadzieja
Dodano: 13 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
w centrum Lubina jest ten bank--gdzie po remoncie porobili kilka stoisk tylko, ze przewaznie sa 2 - 3 to sukces czynne--bardzo często 1 najwyzszy czas kogos tam zmienic
Autor: właścicielka firmy
Naciąganie bez wstydu
Dodano: 12 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jeden z pięciu banków w którym mam pieniądze i musze przyznać, że to jeden z tych, gdzie każda promocja i bonus okraszony jest przykrymi niespodziankami. Opłaty ponosi klient. Uwaga na ustanawianie promocyjnych przelewów, uwaga na delegowanie bankowi dyspozycji zamknięcia innych rachunków - bank niedotrzymuje terminów a następnie powołuje sie na regulamin, że nie nastąpiło to w terminie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.