Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Klient
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 10 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: Kuba s.
Zaświadczenia
Dodano: 10 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z jakiej racji płaci się za zaświadczenie o spłacie kredytu,i to jeszcze tyle pieniędzy za jeden papierek .Tego nie możma nazwać inaczej niź SKANDAL !! Przecież to powinno być za darmo,bo bank bierze tyle różnych opłat że powinien się wstydzić ,źe bierze za takie coś opłaty .SZANOWNY BANKU-OKAŹCIE SIĘ LUDŹMI HONORU I WYCOFAJCIE TE OPŁATY -BO ZA CHWILĘ WSZYSCY OD WAS UCIEKNĄ - NA BANK !!!!
Autor: jula
premia za konto
Dodano: 30 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Chciałam tylko zapytać czy osoby, które zdecydowały się otworzyć konto w/w banku w ramach ostatniej promocji dokładnie przeczytały warunki uzyskania tej premii? Byłam pracownicą tegoż banku. Jakiś czas temu była promocja 500zł premii za otwarcie konta. Ilość reklamacji była oszałamiająca. Najgorsze jest to, że pretensje są kierowane do doradców, a na większość rzeczy nie mieliśmy wpływu (chociażby opłata za zaświadczenie o spłacie kredytu). Tak na prawdę to doradca nie może pokazać się z dobrej strony. Wiem po sobie. Musisz sprzedać, nieważne czy kogoś stać na kredyt/kk. Jeśli do kredytu nie dosprzedasz kk idziesz na dywanik i się tłumaczysz dlaczego. Tobie ma zależeć żeby zrobić plan, a nie żeby klientom dogodzić. Smutne, ale taka prawda. Niestety, albo stety nie jestem nauczona naciągania, kłamania i nieprzejmowania się ciągłym mobbingiem czy uwagami klientów (na rzeczy na które de facto wpływu nie mam), już nie wspomnę o atmosferze między pracownikami, którzy gdyby mogli to klientów by sobie "podbierali" ażeby tylko zrobić plany dlatego z pracy zrezygnowałam.
Autor: Tadeusz
Ubezpieczenie
Dodano: 29 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dobra rada na przyszłość -nie bierz nigdy kredytu z ubezpieczeniem -NIE WARTO ,a zobaczysz o ile rata będzie niźsza .nlkt cię do tego nie moźe zmusić .I PAMIĘTAJ -W ŻADNYM BANKU UBEZPLECZENIE NIE JEST OBOWIĄZKOWE !!!!
Autor: Klient
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 28 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: czarek
O S Z U S C I
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Niestety usiluje sie , z wielkimi trudnosciami rozstac z tym baniek.Granda oszustow i nie moge zrozumiec, dlaczego tak bezkarnie dziala sobie w polsce.Wzielem u nich kredyt konsumcyjny.Oszukali, bo umowa byla inna niz wczesniejsze uzgodnienie.Otrzymalem dokumenty w piatek tuz przed zamkniecie, i w/g doradcy wszystko bylo w porzadku. Sobota,niedziela banki zamkniete, ale spokojnie przeczytalem umowe i stwierdzilem, ze cos jest nie tak. W poniedzialek nie bylo doradcy, monitowalem ze chcem uzupelnic informacje, bo sa rozbierznosci w tym co mi obiecala a tym co jest napisane. W umoeiw, zamiast prostych i logicznych informacji, bylo wydrukowanych wiele stron, z roznymi chorobami,ich opisem, ktorych ujawnienie u mnie powodowalo by uruchomienie ubezpiecznia, ktore oczywiscie bylo bardzo wysokie. Nic w umowe nie jest napisane, ze ubezpieczenie, jest co miesiac pomiejszane o okreslona , rowna kwote /cale podzielone przez ilosc miesiecy na jaki zostal uzgodniony kredyt/ i dopisywany do kazdej raty /ukryte dodatkowe koszty kredytu./Splacilem kredyt po 14 ratach i tu niespodzianka. Nie moge otrzymac zwrotu pozostalej czesci ubezpieczenia, dopiero po 14 dniach, ktore zmieniaja sie w miesiace.Nadto okazuje sie, ze jestem ukarany za wczesniejsze spalcenie kredytu,chociaz nie ma o tum zadnej adnotacji. Podam przyklad,jak to wyglada.Kredyt na 60 miesiecy, ubeezpieczenie w wysokosci np.6000. dzielone przez 60 rt daje kwote 100 zlotych dopisywane do raty kredytu. Tu jednak okazuje sie, ze zamiast po 14 miesiacach 6000 -1400 /14 ratx100/ powinno mi sie zwrocic 4600 zlotych mowi sie o jakis 1800 zlotych. Na pytanie gdzie sa pozostale pieniadze z ubezopieczenia , brak odpowiedzi, bo doradcy w punktach nie maja pojecia. Szwankuje lacznosc interentowa,brakuje dokladnego wyjasnienia sprawy. Nadto przejecia wplaty pensji, emerytury powyzej 1500 zlotych polaczone mialo byc z darmowym kontem, i innymi oplatami,zas tylko karta jest obciazona oplata miesieczna z taksy, ulegajacej podwyzszeniu, jezeli przoc palcenia nia, pobiera sie na jej podstawie gotowke z bankomatu. Swiruja na calego.Np.sprawdzenie w ich autowanie stqanu konta, bez zadnego wydruku to taksa 5 zlotych. Dopisuja bez poinformowania klienta rozne niezamawiane uslugi, jak rowniez zmieniaja te zawarte w umowie jak np.oplate za prowadzenie konta, chociaz przeniesienie do nich emerytury czy pensji wiazalo sie z nieodplatnym prowadzeniem konta przez caly okres.Obecnie zarzadalem w pisemnej reklamacji /nieterminowe odpowiedzi, przeciaganie czasu itd/ aby przedstawili mi okreslone dane zwiazane z pozyczka i jej splata. Uzyskalem informacje od UOKiK. Stowarzyszenia wspierajacych kredytobiorciw,ze najleopiej uzyskac pomoc u doradciw w Biurze Rzecznika Finansowego al.Jerozolimskie 87 w warszawie i tam bede szukal rady,ponieaz nie odpuszcze.Bardzo pilnie bede obserwolal porzadek jaki zaplanowal PIS w uregulowaniu tych spraw. Mam nadzieje , ze taki bank jak ten zniknie z polskiego rynku, tym bardziej ze uzyskalem informacje, ze ma , w zwiazku ze swoim dzialaniem lamiacym ustalone prawa, klopoty we Francji i dlatego tez przeniosl swoje dzialenia na teren panstw tz demoludow, a najmocniej naciaga w Polsce.
Autor: sss
Złodzieje
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
to banda oszustów i tyle.trzymajcie sie ludzie z daleka od tego banku
Autor: Bastek
ZŁODZIEJE
Dodano: 26 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przez ten ,,bank,,kupiłem telefon w euro rtv agd zostałem poinformowany,że jeśli spłacę do 6 miesięcy mam 0% odsetek.Zakup robiłem w styczniu całość spłaciłem w marcu a ce24 naliczają sobie jakieś odsetki od odsetek ZŁODZIEJE.PS.GROSZA IDĘ DO SĄDU NIE DAM NIECH MNIE ZAMYKAJĄ
Autor: Tomek
tzw. łachudry
Dodano: 26 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank, który nie informuje swoich klientów o tym , że kredyt został rozliczony i wszystko jest ok, a jak kulturalnie chce się uzyskać takie zaświadczenie, choćby drogą elektroniczną, to niestety trzeba zapłacić 50 zł :) No co tu dużo mówić, złodzieje w czystej postaci. Zachęcam trzymać się jak najdalej, a jak nie daj Bóg ktoś spóźni się z opłatą za ratę, to już w ogóle przechlapane. Zachęcam brać kredyty w innych bankach. Na pewno gorzej niż tu nie może być.
Autor: Klient
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Za to, że daję im swoje pieniądze, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.