Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: łukaszmb
póki co kiepsko
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
miałby być raty online w 15 minut. a póki co 3 dzień czekam na decyzję kredytową aby móc płacić raty w wysokości UWAGA UWAGA 37.50PLN !!! przy zarobkach 2900 netto bez innych obciążeń kredytowych. no brawo dla pracowników banku :) Świetna obsługa, świetny czas realizacji wniosków kredytowych. zobaczymy jak będzie dalej
Autor: Kiler
Ubezpieczenie
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do -jerzy i innych -NAUCZKA NA PRZYSZŁOŚĆ -PAMIĘTAJ-nigdy nie bierz kredytu z ubezpieczeniem ,olej to ,szkoda forsy.I pamiętaj o jednej zasadzie - W ŻADNYM BANKU UBEZPIECZENIE NIE JEST OBOWIĄZKOWE .
Autor: klientka
bezpodstawny monit
Dodano: 19 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
raty wplacane regularnie co miesiac zwrot ostatniej raty ze kredyt zamkniety przez co stracone 10 zl za pobranie zwrotu i bezpodstawny monit na kwote 15 zl w banku nie znaja odpowiedzi na zadane im pytania banda zlodzieji i oszusci
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 19 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: jerzy
Zapytanie do innych klienow
Dodano: 19 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zwracam sie do wszystkich klientow oszukiwanych przez ten bank w sprawach podobnych do mojej.Odstapilem w terminie od kredytu, przekazujac na ich konto z innego banku kwote kredytu oraz ubezpieczenie. Po zaksiegowaniu na koncie tego kredytu, potracono mi sume 2,22 zlo za kazedy sien udosteopnienia kredytu /to jest zgodne z umowa/ ale od ponad 50 dni nie moge odzyskac kwoty ubezpieczenia tj ponad 5600 zlotych, pomimo wiedzy, ze te pieniadze sa na tym koncie i wielokrotnie skladanych odwolan i reklamacji, Nado po splaceniu dwoch kredytow przed terminem to po 25 ratach i 13 ratach nie moga rowniez otrzymac ubezpieczenia, zas w jednym wypadku bank twierdzi ze mi te ubezpieczenie zwrocil, nie majac na to mojego wniosku ani ja nie posiadam aneksu do umowy kredytowej.Na wydrukowanej historii konta za wskazany dzien wyplaty mi ubezpieczenia nie ma zadnego wplywu. Rowniez nie ma zadnego sladu o przeslanie mi tej kwoty po za kontem , na adres domowy. Bardzo ociazale idzie otrzymanie jakiegokolwiek pisma od tego banku, Nadto kasjer-doratca, laczy sie interentem i telefonicznie z jakac NN baza, udzielajac debilnych informacji, Kiedy prosze o pisemne stanowsko banku wobec ptrzymanych ustnie informacji, nie ma takiej mozliwosci. Nie ma mozliwosci otrzymania nazwiska telefonicznego specjalisty, dzialu w jakim pracuje, a wiec nie ma mozliwosci powolania sie na te informacje, poniewaz nie mam pisemnego potwierdzeni podanej ustnie decyzji. Q tej sprawie bank ten jest mi winen 3 ubezpieczenia tj okolo 18,000 zlotych. Nosze sie z zamiarem zawiadomienia Prokurury, poniewaz mam prawo uwazac, ze mi te pieniadze ktos w chamski sposob kradnie. Czy macie podobne doswiadczenia ,Prosze o informacje na poczte w-meilowa czarek49121wp.pl
Autor: wida5
komornik
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zablokowali mi konto bez powiadomienia -, na koncie są tylko przelewy z mops. W d... mają art . 833 § 6 kpc, w treści nadanej przez ustawę o zmianie ustawy o pomocy społecznej i niektórych innych ustaw (Dz.U. Nr 40, poz. 229), nie podlegają egzekucji świadczenia alimentacyjne, świadczenia pieniężne wypłacane w przypadku bezskuteczności egzekucji alimentów, świadczenia rodzinne, dodatki rodzinne, pielęgnacyjne, porodowe, dla sierot zupełnych oraz świadczenia z pomocy społecznej. A właśnie tam są tylko takie wpływy Pomocy!!!
Autor: boosterpl
To jest zart a nie bank - kilka lat i wciaz te same nerwy!!!
Dodano: 16 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilku lat mam konto w credit agricole dawny lucas bank, totalna porazka jesli chodzi o interfejs www. non stop wieczorami nie dziala, nie mozna sprawdzac stanu kart kredytowych nie mozna sie zalogowac i tak w kolko od lat, po 22 zapomnij i zrobieniu przelewu. Ile mozna miec awarie, kilka LAT?
Autor: marcin
bezpodstawny monit
Dodano: 16 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wysyłają pisma które kosztują 15 zł ze niby miesiąc temu nie wpłyneła rata po odwiedzinach w oddziale ich banku okazuje sie ze wszystko jest wpłacone to jest normalne????wiem jedno nigdy wiecej nie skozystam z usług tego banku
Autor: klient
Hamski bank
Dodano: 11 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam tego banku. Wysłali komornikowi co nie prowadzi mojej sprawy pieniadze dzieci nie pytając się ani jego ani mnie. Oogłosili konto ze wszystkiego
Autor: Klient
Coś nie tak
Dodano: 10 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chciałem kupić blender w EURO. Przy kasie podałem kartę. Niestety 2 razy transakcja odrzucona z nieznanych przyczyn, pieniędzy na koncie starczało z nawiązką. W oddziale dowiedziałem się, że padł system ale później okazało się, że dokonali 2 razy blokady moich pieniędzy których nie mogę odzyskać.Do tej pory nie miałem do nich żadnych zastrzeżeń ale teraz mam. Ciekawe czy skarga do KNF coś pomoże.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.