Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Siemionek
Żenada z opłatami
Dodano: 21 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to jakaś kpina, mam w nim konto od 2008r. i było ok. Ale ostatnio zacząłem kontrolować gdzie uciekają mi pieniądze. No i się okazało prowadzenia konta 5zł, opłata za użytkowanie karty 5zł, opłata za korzystanie z tokena co miesiąc 5zł ( czego wcześniej nie było), sprawdzenia salda w bankomacie 5zł ( czego wcześniej nie było). Plus bzdurne ubezpieczenie, którego pozbyć się nie można 15zł. Właśnie wychodzę zamknąć rachunek. A tak dla tych co oszczędzają - tu CA też wali po kieszeni - tylko 1 wypłata z rachunku oszczędzającego jest za darmo, kolejne 10 zł. Pozdrawiam.
Autor: Klient
Obrońcy mijsc pracy.
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pracownikom banku pod rożnymi nickami - dziękujemy. Nie ma tu miejsca na lizusostwo. Tu nie płacą nagrodami za lojalność. Proszę nie pisać hymnów pochwalnych, bo to kłamstwo.
Autor: Ku
ggg
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
1.Wczoraj założyłem konto u nich mam 20 lat za kartę jak mi mowili nie płace ani za konto ale raz w miesiącu musze zapłacić w sklepie kartą aby nie pobierali mi oplaty 3zł na miesiąc za kartę 2. wykupilem ubezpieczenie za 2.99 gdzie za kradziesz jak mi ktos cos ukranie np telefon czy klucze czy cokolwiek zwracaja mi koszta dla mojego dziecka ktore ma miesiac mam prawo do koszystania 2 razy do roku lekarzaz do domu oraaz pielegniarke 2 razy nianke do 500zł prywatną karetke do 1000zł 2 razy korepetycje do 400zł leki dla dziecka do 200zł i za wszystko zwraca mi ubezpieczyciel pieniądze zobaczymy jak to bedzie :) na razie nie narzekam odział w Tarnobrzegu :). Przyszedlem od razu dzien doobry w czym mozemy pomoc powiedzialem ze chce zalozyc konto zaprosił mnie do osobnego pomieszczenia przedstawil ofertę wydaje sie ze jest dobrze :)
Autor: klient
same minusy
Dodano: 16 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy oddział banku z jakim miałem do czynienia znajduje się w Opolu przy ulicy Ozimskiej. Obsługa w tym banku jest na najniższym poziomie jaki tylko może być.Konto założyłem od samego istnienia był to wtedy Lukas Bank i naprawdę wtedy się starali z obsługą nic dodać nic ująć same plusy , obsługiwały cztery osoby zaraz po wejściu do tej placówki kłaniali się w pas klient był błyskawicznie i grzecznie obsłużony i miał na czym usiąść a dzisiaj obsługa klienta to jedna osoba a reszta pracowników tego banku szwenda się od drzwi do drzwi na pogaduszki o swoich prywatnych sprawach lub zajmowanie się czym innym niż obsługą klientów czyli tym czym powinni się zajmować , mają gdzieś to , że stoi kilka lub kilkanaście osób do obsługi a na każdą trzeba poświęcić przynajmniej 10 do 15 minut to jest godzina lub półtorej do odstania nie wspomnę o tym że nie ma prawie na czymś usiąść czy stoi ktoś o lasce albo o kulach a na dodatek obsługiwany jest na stojąco. To co ten Bank reprezentuje jest na najniższym poziomie. Omijajcie ten bank z daleka a na pewno ten oddział.
Autor: martin
czy warto przeniesc konto
Dodano: 12 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
moja mama chce przeniesc konto i szukam banku odpowiedniego gdyz w aliorze sync teraz t-mobile odmowili jej kredytu w koncie ale pozyczke na 4,9% to jej odreki dawali.ale z tego co czytam to lepiej omijac
Autor: szc
drogo krótko
Dodano: 9 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
drogo za konto i kartę. krótko czynne 10-17 kolejki na plus wpłatomaty nie chcą negocjować opłat więc tracą klientów
Autor: boosterpl
Porażka!
Dodano: 4 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
internetowe konto nieporozumienie - portal wieczorami prawie zawsze ma awarie i prace technizncze mimo ze w nim i tak sie nic nie zmienia!
Autor: Kiler
Ubezpieczenie
Dodano: 2 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do -jaro -czyli mamy typowy przykład że bez ubezpieczenia raty są DUŻO niższe.Nawet jeśli bank ci powie że da kredyt na mniej korzystnych warunkach to i tak to się opłaci .PRECZ Z UBEZPIECZENIEM -to tylko nam podwaja koszty .ZYSKUJE NA TYM TYLKO BANK I UBEZPIECZYCIEL -TY NIGĐY !!!
Autor: Klient
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 1 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: jaro
ubezpieczenie
Dodano: 1 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja zrezygnowałem z ubezpieczenia kredytu za to bank pierwszą ratę życzy sobie 391 zł a pozostałe 135 zł.Raty z ubezpieczeniem wynosiły 145 zł.Bez komentarza. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN PSEUDO BANK
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.