Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: robinsson
Wrocławskie Arkady
Dodano: 7 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
28.12. 15r.potrzebowałem natychmiast telefon i postanowiłem skorzystać kredyt w EuroAGD RTV ZA 0%.Pytałem Panią czy napewno nie będzie żadnych dodatkowych opłat poza ceną telefonu.Potwierdziła to a w umowie znalazło się dodatkowo ubezpieczenie i prowizja.NIE MOŻNA WIRZYĆ TYM PRACOWNIKOM W TO CO MÓWIĄ BO KŁAMIĄ W ŻYWE OCZY!!!Jak nie dasz rady przeczytać co jest napisane zrezygnuj bo pracownik Agricole w najlepszym przypadku nie powie wszystkiego
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 4 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: crazy frog
konto PROSTOoszczędzające PLUS oraz z pakietem promocyjnym ,, Jesteś gotowy na 1
Dodano: 3 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Posiadam konto konto PROSTOoszczędzające PLUS oraz z pakietem promocyjnym ,, Jesteś gotowy na 1000 zł.,, Składam już trzecią reklamację w przeciągu 2,5 miesiąca. Naliczyli mi 9.9 zł za prowadzenie konta. ,pomimo że konto jest darmowe, a ja zapewniłem na nim wpływy i wywiązałem się ze wszystkich warunków. Nie chcieli mi dać 100 zł + 100 zł za otworzenie rachunku i przeniesienie wynagrodzenia. Na początku nic nie dostałem ponieważ powiedzieli, że bankier w oddziale włączył źle usługę " i niestety to moja wina/strata" Naliczyli mi opłatę 7.9 zł za kartę debetową. Tylko że ja nie aktywowałem karty i jej nie posiadam. Jednym słowem banda oszustów. Uważajcie na nich. Bank dla ludzi walecznych o swoje prawa :-)
Autor: krogulec
złamanie warunków promocji
Dodano: 3 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
zgadza się, kwota jest określona 300zł ale bank ją podzielił przez ilość miesięcy w promocji /18 m-cy/ i to wychodzi po 16,67 zł na m-c tak że nie można wcześniej wybrać tej sumy. Podejrzewam , że to na odpowiedź tej hołoty kaczodudowskiej na wprowadzenie podatku bankowego i banki zaczynają szukać oszczędności . Czas ruszyć na belweder!!!!!
Autor: thx
do krogulec
Dodano: 2 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam dla Ciebie złe wieści - zwrot na rachunkach jest jak najbardziej ale tylko do kwoty 300 zł przez 18 miesiecy, pewnie własnie suma zwrotów dobiła do tej kwoty i dalej nie bedzie naliczana. Nie poinformowali CIe o tym
Autor: krogulec
złamanie warunków promocji
Dodano: 1 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam pytanie do osób posiadających konto PROSTOoszczędzające PLUS oraz z pakietem promocyjnym ,, Jesteś gotowy na 1000 zł.,, Okres promocji obowiązuje 18 m-cy począwszy od m-ca maja poprzedniego roku między innymi ze zwrotem 5% za opłaty za energię elektryczną,telefon oraz kablówkę. Do końca roku wszystko było ok. System sam automatycznie dodawał 5% za dokonane opłaty. W tym Nowym Roku dokonałem opłaty za energię elektryczną i zobaczyłem, że zamiast zwrotu 5% system zwrócił 2%. Podejrzewam, że przy innych opłatach będzie tak samo. Sprawdziłem warunki umowy promocyjnej i tam pisze ,że okres promocji obowiązuje 18 m-cy Będę reklamował bo umowa to rzecz święta i zmienianie w trakcie trwania to podłość. Czytając komentarze na temat tego banku to przestałem się dziwić. czekam na info od innych klientów banku bo będzie to dotyczyć wszystkich uczestniczących w tej promocji
Autor: oławianin
nie pracownik ani żadna rodzina!!!
Dodano: 31 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Właśnie ostatnio wypłaciłem 100 zł ,które bank mi podarował przy opłatach rachunków internetem.Jak Was czytam to zastanawiam się czy istnieją równoległe światy ,bo ja mam tylko pozytywne odczucia a nie tak jak większość -obsługa OK,za darmo wszystkie karty i bankomaty,od czasu przeniesienia/ w tym roku/ dostałem od banku 500zł!.Oby takiej dalszej współpracy.TEGO PRACOWNIKOM I PAŃSTWU ŻYCZĘ W 2016 ROKU.
Autor: Piotr Czygrinow
Dlaczego nikomu nie polecę CA.
Dodano: 29 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przy założeniu mojego konta i wpisaniu do systemu "pan pracownik" Paweł Vogt z Poznania pełnił jakiś błąd i system elektroniczny nie przyjął tego, że nastąpiło przeniesienie konta z innego banku nie mówiąc już o zarobionych przez miesiąc zgodnie z regulaminem oszczędnościami. Teraz mam udokumentować moje wypłaty kartą dowodami ze sklepów mimo, że w historii mojego konta jest wszystko. PARANOJA !!! OMIJAJCIE TEN BANK SZEROKIM ŁUKIEM. !!! Nie dajcie się nabrać na reklamy. To oszuści nieprzyjaźni dla klienta. Obsługa poniżej jakichkolwiek standardów. Zmieniłem szybko bank na inny (po dwóch miesiącach) i nikomu nie polecam tego badziewia. Moich pieniędzy na pewno nie zobaczą.
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 26 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Autor: yaya
Kontakt
Dodano: 21 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tragiczne podejście do klienta. Po złożeniu wniosku o kredyt zadzwonili po 5 minutach, po wstępnej pozytywnej ocenie kazali poczekać na odpowiedź 48 godzin. Nie odezwali się przez 4 dni i jak zadzwoniłem spytać się o decyzję to dostałem odpowiedź, iż decyzja jest odmowna. Krótko mówiąc jak już nie jesteś im do niczego potrzebny to mają cię głęboko w dupie i tracą czasu na odpowiedź pomimo, iż wcześniej się do niej zobligowali.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.