Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: thx
do złotówa
Dodano: 21 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po to są takie fora aby pisać na nich to co pomaga lub przeszkadza w bankowości . . . urwałeś się kolego chyba z jakiejś bajki, bo Twoja wypowiedz zamiast wnosić coś do dyskusji - przedstawia Ciebie jako niekulturalnego pieniacza . . . nie pozdrawiam.
Autor: złotówa
cal
Dodano: 20 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak jesteś po 60 t-ce to siedz w domu albo zmień bank , bo widze że napieprzać na bank przed kompem to śiły masz
Autor: Klient
Telefoniczna Obsługa Klienta
Dodano: 18 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nieuprzejma, chamska , cyniczna ,opryskliwa , szydząca z człowieka. Nieumiejąca pomóc oraz udzielić jakichkolwiek informacji. Panie przy telefonach siedzą tylko po to by właśnie siedzieć i pachnieć no i oczywiście pić kawe . tyle w temacie.
Autor: Klient
Grzeszki banku.
Dodano: 18 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mnie kiedyś wystawili na stanie pod zamkniętym bankiem z kilkuset tysiącami złotych. Byłem umówiony na miesiąc wcześniej przez konsultanta na spotkanie z doradcą i założenie lokat. Bank zrobił sobie wolne. Mimo moich danych, maila, telefonów 2, zostałem ze strachem w portkach.
Autor: Były klient
Okropny bank
Dodano: 18 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pracownicy niekompetentni, udzielają błędnych informacji. Zostałam wprowadzona w błąd w związku z wypłatą pieniędzy w obcej walucie z konta walutowego, pracownica wskazała JEDYN Y BANKOMAT W POLSCE, który najkorzystniej wypłaci mi pieniądze, po czym straciłam 50 euro plus prowizje. Po rozmowie z nia po fakcie SAMA napisała reklamacje, bank odmówił zwrócenia kwoty, po czym napisałam odwołanie, sytuacja miała być wyjaśniana z pracownikiem, mnie pani pracownik zapewniała, że liczy na to, że sytuacja się wyjaśni, po czym z odpowiedzi banku wynika, że nie przyznała się do swego błędu. Bank absolutnie nie jest godny polecenia, nie m ówiąc już o opłacie za sprawdzenie stanu konta w wysokości 5 zł, błędu w wydruku karty i w serwisie internetowym a także przy zgłaszaniu poprawki w błędzie w nazwisku podany powód to było zgubienie karty, choć wcale nie zginęła i pracownica wiedziała o tym. Rezygnuję z usług tego banku i będę szerzyć swą opinię na ten temat.
Autor: thx
thx
Dodano: 15 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
można zawsze zmienić pakiet konta tak aby wszystkie bankomaty były darmowe . . . ale musi być wpływ 1500 zł miesięcznie na konto aby było prowadzone darmowo . . . tylko że też kartą należy płacić - w sumie 500 zł miesięcznie aby i karta była darmowa . . . a co do kolejek i podejścia pracowników - pozostawię to w milczeniu
Autor: anonim
xxx
Dodano: 14 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
no to chyba dobrze, że Ci zwrócili za to, że bankomat nieczynny, mogła równie dobrze powiedzieć, że ma w nosie, że bankomat pusty i potrącić 5zł za wypłatę... a to, że system jest taki, że automatycznie potrąca 5zł za wypłatę przy kasie to nic nie poradzisz...
Autor: Klient
Świat nie widział.
Dodano: 14 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Takie coś to tylko w Polsce. Idę wypłacić kasę w bankowym bankomacie, bo w Credit.A. jest tak, że za darmo można tylko w placówkowym. Pokazuje, że nie ma kasy w kasie. Pracownica sprawdza, bankomat się wyczerpał i każe stanąć w kolejce. O zgrozo kilkanaście osób, przewidywany czas 40-60 minut. Pytam o dyrektorkę, a ona mówi, że nie przewidziała takiej sytuacji i nie może wskazać alternatywnych bezpłatnych bankomatów. Miasto 70.000 ludzi. Stoję i stoję, padam z wyczerpania, bo są tylko 3 krzesełka, a ja mam już po 60-ce. Już koniec męki myślę i docieram do okienka, a tam pani mówi, że potrąca mi 5 zł za wypłatę. No krew się burzy, ale pani mówi, że to tak na teraz, a potem jak informatyk siądzie przy kompie, to mi te 5 zł oddadzą. No myślę sobie gdzie ja jestem w Białorusi, na Kamczatce, czy na Wyspach Św., Heleny, ale widzę napisy po polsku, więc to jest Polska i polski oddział francuskiego banku. Wieczorem zaglądam na konto w necie i faktycznie widzę potrącenie 5 zł, a zaraz potem zwrot 5 zł. Jakieś jaja, ale prawdziwe.
Autor: aaaaaaaa
pozytywy
Dodano: 11 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pozytywy to pisza chyba pracownicy tego banku , czyli informatycy redagujacy strony internetowe, ktorzy dostaja jeszcze od banku kase. Reszta to roboty do robienia kasy dla dyrektorow = niektorych nieuków którzy wybili sie po znajomości.BDB pracownik dostaje kopa jesli za duzo chce , lubia nowych bo tansi i daja sobie robic wode z mozgu.
Autor: ggggg
znajomki
Dodano: 11 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
to juz nie ten bank co kiedyś, jak był lukas było dobrze, teraz zeszli na dno. Dobrzy pracownicy traktowani sa jak śmiecie tylko po znajomosci to maja pozycje, klienta maja za nic. odradzam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.