Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Klient
oszustwo,i lekceważenie klienta po wzięciu kredytu-pułapki
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Biorąc świadomie kredyt na kupno samochodu pani udzielająca kredytu poinformowała mnie o tym,że jak przedstawię dokument zakupu auta,to kredyt będzie obniżony o 3 stopy procentowe,ponadto mogę zrezygnować z ubezpieczenia kredytu.Zrobiłem w expresowym tępię tak jak zostałem poinformowany przy wzięciu kredytu na kupno auta.Dostarczyłem umowę zakupu i pismo z prośbą o rezygnację z ubezpieczenia bezpośrednio do Banku.Tam zabrali mi te dokumenty i powiedzieli że przyjdzie odp.Spłacam już kolejną ratę,a odp.żadnej nie dostałem, i kiedy skontaktowałem się z bankiem ,to powiedzieli że nic takiego niema,bo dostałem inny że komo kredyt.Mało tego na dokumencie widnieje kwota ponad 8 tys a z harmonogramu do spłaty mam ponad 9 tysięcy,gdzie malutkim drukiem w dalszych dokumentach jest ta kwota.Boże co za pułapka,jak świadomie można udzielać kredytu ,a później twierdzić,że to zupełnie był inny kredyt udzielony!Po co cały ten cyrk,a ich podejście do klienta ,to porostu skandal,i ja tego tak nie zostawię.To jest świadome wprowadzanie ludzi w błąd ,oszustwo!
Autor: gina
kredyt dla emeryta
Dodano: 8 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank udzielił kredytu mojemu ojcu w wysokości ponad 17 tysięcy złotych ! Emerytura jaką bierze co miesiąc to 1200 zł. Oprócz tego kredytu ma kredyty w innych bankach. Credit Agricole tego nie weryfikuje ?? Ano nie. Po co. Z emeryta zawsze kasę można ściągnąć !! Ale tak wysoki kredyt dla tak niskich dochodów ???!!!! Raty po około 300 zł, ale jedna rata wynosi 3 300 zł. Jakim cudem emeryt z taką emeryturą ma zapłacić taką ratę ?? Co za tłuk albo wyrafinowane babsko udzieliło takiej pożyczki ????? Jesteście bandą naciągaczy i złodziei. Zerujecie na ludzkiej niewiedzy, naiwności, Hieny i wyłudzacze !
Autor: klienka świętokrzyskiego
obsluga
Dodano: 8 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Takie niestety fakty. Dzisiaj odwiedziliśmy placówkę z zamiarem wzięcia tam kredytu hipotecznego, zaproszono nas DO DYREKTORA ODDZIAŁU i najpierw powiedzieliśmy czego chcemy, po czym szanowna Pani stwierdziła, że od razu nie wyliczy nam zdolności wstępnie jak to w innych bankach.. Po czym chciała od nas od razu dane i numery telefonów. Kiedy powiedzieliśmy, ze chcemy wstępna ocenę zdolności i tego jak będą wyglądać mniej więcej raty. Dowiedzieliśmy się, ze nasza zdolność jest na 40 tysięcy złotych :D a odwiedziliśmy inne banki i nasza zdolność to plus minus 180 tysięcy złotych. :) kredyt dostaniemy bez problemu :) ogólnie atmosfera była napięta i odniosłam wrażenie, że nie chciano nas tam. Przeszkadzaliśmy. Jeszcze ktoś stał cały czas nad nami ;) jakaś kobieta z oddziału chyba, ale po co??? :) w innych bankach obsługa mila i pomocna. Tego banku NIE POLECAM SZCZERZE I OD SERCA.
Autor: Jan
Bardzo zły bank.
Dodano: 1 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jest portal dla klientów, a nie dla pracowników banku. Ja rozumiem, że gacie się wam trzęsą, bo ludzie od was uciekają, wycofują te groszowo oprocentowane lokaty. Bank co ma po 1 bankomacie w lokalu na całe miasto z bezpłatną usługą, co jak się zepsuje to klient musi płacić 5 zł za wypłatę. Bank z kolejkami od 30 do 40 minut czekania. Oprocentowanie kasy na 0,7% - jakieś jaja sobie robią. Naliczają prawie 5 zł mimo zakupów na ponad 500 zł. Zawsze im mało. Nowo kapitaliści.
Autor: Emil
Bardzo dobry bank
Dodano: 30 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie dajcie się zwieść tym wszystkim negatywnym wpisom. Odnoszę wrażenie że to wynajęta armia do oczerniania hejtowania itd. Mam konto w tym banku od kilku ładnych lat i bardzo sobie chwalę usługi. W oddziale zawsze jestem miło przyjmowany. Dostęp do konta online nie ma żadnych problemów. Wszystko jasne i przejrzyste. Nie naliczają dziwnych opłat z kosmosu. Bank godny zaufania.
Autor: Arek
Kiedyś ok teraz beznadzieja
Dodano: 28 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odpowiedzi na reklamacje z centrali banku są na poziomie "0". Klienta traktują jak idiotę. Im dłużej tym gorzej.
Autor: spadkobierca
ściąganie długów
Dodano: 26 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
upominają się po ponad 3 lat o dług, który zaciągną ojciec i był ten kredyt ubezpieczony na wypadek śmierci. ojciec oczywiście nie żyle od ponad 3 lat, ubezpieczyciel uznał roszczenia do odszkodowania dla banku( zresztą to ten sam bank). A teraz chcą wyłudzić kasę i straszą sądem i windykacja komorniczą. ZŁODZIEJE.
Autor: ikona
nie zakladaj konta
Dodano: 26 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam ten bank to jedno wielkie bagno
Autor: Janek Skorek
Beznadziejny.
Dodano: 22 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank całkowicie olewa swoich klientów, nie polecam.
Autor: Klientka
Pazerność banku nie zna granic.
Dodano: 22 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelność.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.