Logowanie Rejestracja
Credit Agricole opinie Klientów

Credit Agricole opinie

Opinie o banku Credit Agricole

Credit Agricole - ocena: 1.50 / 5 - liczba opinii 562

credit agricole opinieCredit Agricole Bank Polska to bank detaliczny, koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami, profesjonalnym doradztwie oraz przyjaznej obsłudze. Umożliwia korzystanie ze swoich produktów i usług poprzez wszystkie kanały dostępu: bankowość elektroniczną (serwis internetowy CA24), telefon (serwis telefoniczny CA24) oraz sieć ponad 440 placówek bankowych.

 

Credit Agricole Bank Polska oferuje klientom indywidualnym oraz małym i średnim firmom kompleksową ofertę produktów bankowych. Mogą oni korzystać m.in. z pakietów kont osobistych, produktów oszczędnościowych, kart kredytowych, funduszy inwestycyjnych czy kredytów hipotecznych. Wraz z sieciami handlowymi proponuje także karty kredytowe wydawane wspólnie z tymi sklepami.

 

Opinie klientów o Credit Agricole. Co myślą użytkownicy o Credit Agricole?

Promocja tygodnia w Credit Agricole:

Dodaj opinię o Credit Agricole:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Credit Agricole (647):

Autor: Haracz.
Marian Tracz
Dodano: 2 tygodnie temu
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najbardziej denerwuje mnie jawne okradanie klientów w płaceniu w sklepach internetowych za granicą. Płacę 100 E, haracz 3 E za przewalutowanie w epoce elektroniki i komputerów, gdzie operacja jest automatyczna. Jednak jak nie ma towaru i sklep oddaje kasę to bank znów zabiera 3 E ze zwrotu 100 E. Nic nie kupuję, a bank mi zabiera 6 E. To się nazywa szacunek klienta. To jest dbanie o klienta. Tak to opisują w reklamach? Dawniej było prosto. Haracz był wliczony w zapłatę. Ile pobrali, mniej więcej tyle oddali, jak do zakupu nie doszło. No ale pewnie ktoś "mądry" chciał być mądrzejszy.
Autor: były klient
omijać szerokim łukiem
Dodano: 6 października 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ustawiają sobie limity z dupy. Reklamacja, no pomyliliśmy się i co, jajco limity nie zmienione, Pobieranie nienależnych prowizji, to standard w tym żałosnym "banku". Na infolinii żądają odpowiedzi na pytania pomocnicze, które sami sobie wybierają. Chyba po to żeby nie można było złożyć żadnej dyspozycji. Uciekać jak najdalej i nigdy nie wracać.
Autor: To ja.
blokada strony
Dodano: 28 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od pewnego czasu jak się chce zalogować to wyskakuje jakaś bzdurna strona o aneksie do umowy, bo podobno naciągali ludzi złą interpretacją przepisów prawa i teraz Rzecznik Finansowy kazał im się poprawić. Szkoda, że nie przywalił im z bańki kary, ale wiadomo jak to w Polsce jest. Tak idą w stronę klienta. ze teraz nerwy wpieniają, bo nie można tak łatwo wejść do banku. Jak zwykle.
Autor: Aleksandta
Credit Agricole
Dodano: 12 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Fatalna bankowość elektroniczna.Czesto nie można zrobić przelewu...poniewaz strona Internetowa melduje błąd... Taka sytuacja potrafi trwać cała dobę.Nie polecam!
Autor: Frank
Uciekać
Dodano: 11 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank naprawdę nie jest godny polecenia-jak nie chcesz mieć kłopotów nie idź tam.Zresztą lawina negatywnych komentarzy dobitnie o tym świadczy.Jak był jeszcze Lukas Bank to było w porządku.A teraz tragedia -po co to jeszcze istnieje!
Autor: Dagmara
Opóźnienia
Dodano: 2 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sprobojcie spóźnic sie tydzien z platnoscią za ratę, to straszą, że do domu przyjdą. Osobiście zaplacilam rachunek za lipiec a oni dzwonią zbowu, że nie zaplacony, a wpłaciłam dwa tygodnie temu. Sa bezczelni i chamscy. Raz wpłaciłam kilka rat z góry, a później jakoś wylecialo mi z glowy i juz trzy dni po terminie płatności dzwonili, że mam natychmiast wpłacić.
Autor: Haracz za zakupy.
Jola
Dodano: 19 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzięki poniższym informacjom nigdy w życiu nie skorzystam z płatności przez C.A. Często kupując jest zajecie na moim koncie sumy zakupu, ale często jest tak, że ona jest zdjęta, bo firma czeka na towar i nie obciąża mi konta nadaremne. Kiedy towar mi wyśle dopiero wtedy występuje z obciążeniem. Według tego bzdurnego haraczu C.A. miałabym 2 razy pobrane te 3%. Za pierwszym obciążeniem bez pobrania i za drugim już z pobraniem. Naprawdę czy w tym C.A. nie ma nikogo myślącego. Bank który z premedytacją odtrąca klientów. Brawo, tak po polsku.
Autor: Marek
Jak się zarabia na frajerach.
Dodano: 12 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak kartą C.A. zapłacisz w zachodnim sklepie internetowym 1000 Euro to banksterzy pobiorą haracz 30 Euro. Jak sklep po kilku dniach stwierdzi, że nie ma towaru i odda ci na kartę (konto) twoje 1000 Euro, to zachłanni banksterzy z C.A. znów zabiorą ci 3% haraczu tj.30 Euro. Dzięki temu beznadziejnemu bankowi stracisz 60 Euro nic nie kupując. Ludzie powiedzcie sami, czy warto z takim bankiem współpracować?
Autor: Mako
Infolinia
Dodano: 10 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dziś próbowałem zadzwonić na infolinię CA. Pierwszy raz po dwudziestu minutach oczekiwania operatora negatywnie mnie zweryfikowała (podałem stary numer telefonu). Następnie 35 minut czekania i połączenie przerwano. Wreszcie po 39ciu minutach słuchania żenującej muzyczki sam zrezygnowałem. A dzwonię w sprawie zablokowane karty. TA INFOLINIA TO NIEPOROZUMIENIE!
Autor: Paweł
Uwaga na złodziei
Dodano: 14 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszuści i złodzieje. Ja założyłem konto i musiałem napisać aż 4 reklamacje żeby zapłacili mi tą promocje (300 zł za otwarcie konta). Po za tym sami mi uruchomili, bez mojej wiedzy i zgody, smsy ze stanem konta za które musiałem zapłacić aż 400 zł.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.