Logowanie Rejestracja
INTELIGO opinie Klientów

INTELIGO opinie

Opinie o banku INTELIGO

INTELIGO - ocena: 3.35 / 5 - liczba opinii 15

Konto Inteligo jest prowadzone przez PKO Bank Polski. Centrum Bankowości Elektronicznej \"Inteligo\" PKO Banku Polskiego odpowiada za obsługę kont Inteligo. Firmą odpowiedzialną za rozwój, badania, dystrybucję i marketing konta Inteligo jest Inteligo Financial Services S.A.

Opinie klientów o INTELIGO. Co myślą użytkownicy o INTELIGO?

Promocja tygodnia w INTELIGO:

Inteligo Image Banner 300 x 250

Dodaj opinię o INTELIGO:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku INTELIGO (17):

Autor: kamilka
mamy konto wspolne
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mamy z mezem konto wspolne inteligo i jestesmy zadowoleni. zalozylismy je niedawno przez internet, kurier przywiozl umowe prosto do domu, szybka akcja, w dodatku zero oplat za prowadzenie, karty debetowe tez zupelnie darmowe, nic tylko brac
Autor: niunia
konto inteligo
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Konto w inteligo mam od wieków. Nigdy nie miałam kłopotów, problemów ze strony banku. Jeżeli potrzebowałam się skontaktować z infolinią to udawało mi się trafić na miłych i kompetentnych pracowników.
Autor: doctor_doom1991
inteligo
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zgadzam się z janki.Uproszczone konto internetowe za praktycznie żadne pieniądze. Działa dobrze, czasem są fajne promocje. Propsy!
Autor: jqco
super bank
Dodano: 15 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Załóż konto Inteligo z mojego polecenia, a zyskasz możliwość otrzymania premii pieniężnej w wysokości 100 zł. Pamiętaj, aby we wniosku o konto w polu „Kod promocyjny” podaj kod 537075075. Więcej na maminteligo.pl polecam
Autor: yozin
infolinia
Dodano: 19 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
masakra jakas. online nie da sie zmienic danych .np. numeru telefonu, na infolinie dzwonie juz ktorys raz, czekam 15 min i nic....
Autor: felix
wystarczające
Dodano: 29 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam juz dłuzszy czas. jakos nie wiedze powodów by szukac czego innego ,albo narzekać.
Autor: janki
inteligo jest git
Dodano: 24 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mi Inteligo odpowiada. proste, szybkie, tanie, internetowe konto. Na moje potrzeby akurat. a i jeszcze na poleceniach zarabiam.
Autor: inteligentny
polecam program poleceń
Dodano: 10 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mam Inteligo. poleciłem dziewczynie i oboje zarobiliśmy w programie poleceń :) Polecam
Autor: fiona
Inteligo fajne jest
Dodano: 5 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nie ma lepszego konta. Inteligo jeszcze nigdy mnie nie zawiodło, po tym jak zmieniłem na nowe warunki.
Autor: czadoman
Inteligo to mi smiga
Dodano: 12 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zalozyłem bo promo jakies było, ale powiem wam, że mega mi sie podoba. mojej zonce karte teraz dorobiłem i jest pro !
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.