Logowanie Rejestracja
Idea Bank opinie Klientów

Idea Bank opinie

Opinie o banku Idea Bank

Idea Bank - ocena: 1.85 / 5 - liczba opinii 71

Idea Bank kieruje swoją ofertę produktów bankowych do przedstawicieli sektora małych i średnich przedsiębiorstw oraz mikroprzedsiębiorców. Bank skupia się na kredytach zabezpieczonych hipoteką, kredytach inwestycyjnych, a także oferuje pożyczki i leasing.

 

Prowadzący działalność gospodarczą mogą skorzystać z lokat terminowych dopasowanych do ich potrzeb. Z kolei dla osób, które dopiero startują z biznesem, Idea Bank proponuje stałe wsparcie konsultantów, kompleksową pomoc przy zakładaniu firmy, obsługę księgową, coworking, mobilny wpłatomat, program do faktur, terminale płatnicze oraz bankowość internetową.

Opinie klientów o Idea Bank. Co myślą użytkownicy o Idea Bank?

Promocja tygodnia w Idea Bank:

Dodaj opinię o Idea Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Idea Bank (93):

Autor: jan wilowski
dot. zaboru pieniedzy
Dodano: 10 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pisze do panstwa juz dwudziesty e-mail oraz trzy pisma w ostatnich 3 latach wszystko pozostaje bez odpowiedzi sprawa dotyczy zaboru przez komornika 19000zl z mojej emerytury.
Autor: Oro
moze byc
Dodano: 28 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bez uwag, korzystam z konta i karty.
Autor: Mickey
ok jest
Dodano: 19 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja więcej z konta korzystam do przelewów itp. i tam wszystko mam ok i na czas, nie naliczają też nic dodatkowo. Mam Firma to ja.
Autor: Kata
system
Dodano: 13 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie wszystkim nie działa. Ja nie mam problemów, tyle co na początku trochę, ale też nie do końca wiedziałam jak korzystać.
Autor: Jolasia
Negatyw !!!!
Dodano: 7 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ewidentny negatyw
Autor: Jolasia
Negatyw !!!!
Dodano: 7 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie wiem skąd te psalmy pochwalne. Dostęp do banku - ideacloud - Firma to ja - mam przez internet - wyskakują po trzy/cztery błędy na jedną operację. Zgłaszam zaistniałe problemy, każą czyścić przeglądarkę. Czyszczę. Komunikaty o błędach ponownie wyskakują z kodami błędów albo bez. Zgłaszam kilka tematów to odpowiadają na jeden. Czas reakcji na zgłoszenia poniżej wszelkiej krytyki - działanie na zmęczenie klienta. Ideacloud to pomyłka.Chcecie więcej? Przelewy do wykonania na określony termin można ustawiać w godz. 6:00 do 22:00. No to robię w niedzielę bo to jedyny dzień kiedy nie pracuję a jednak pracuję. Tak mnie wytresowali. Czekam na wyjaśnienia zgłoszonych problemów i przenoszę rachunek.
Autor: Boss
konto
Dodano: 29 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zadowolony z Firma to ja.
Autor: Nyks
fair
Dodano: 20 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
dali kredyt fair. jak spłacę to dam pozytywa
Autor: Adriana
kredyt
Dodano: 12 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wzięłam kredyt na firmę, co prawda to początek mojej przygody z tym bankiem, ale daję opinię pozytywną za minimum formalności i w ogóle chęć "współpracy" z nowym przedsiebiorcą.
Autor: Mysz
co kto chce
Dodano: 5 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ale macie problemy. Albo komuś pasuje albo nie. Każdy wpisuje co chce, po to jest forum
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.