Logowanie Rejestracja
Hapi pożyczki opinie Klientów

Hapi pożyczki opinie

Opinie o banku Hapi pożyczki

Hapi pożyczki - ocena: 3.95 / 5 - liczba opinii 10

Hapi Pożyczki to marka należąca do IPF Polska Sp. z o.o. i specjalizuje się w udzielaniu pożcyzek online w kwotach od 1500 zł do 7500 zł. Spłatę pożyczki Hapi możesz rozłożyć sobie nawet na 24 miesiące, co sprawia elastyczną formę spłaty i przyjazną wysokość raty. Pieniądze po udzieleniu pożyczki przelewane są przez Hapi na Twój rachunek bankowy.

 

Aby otrzymać Hapi pożyczkę musisz mieć skończone 18 lat, polskie obywatelstwo oraz dowód osobisty. Bardzo ważne, abyś posiadał sały dochód, własny rachunek bankowy oraz swój numer telefonu komórkowego. W hapi pożyczki cały proces udzielania pożyczki odbywa się automatycznie porzez serwis online. 

Opinie klientów o Hapi pożyczki. Co myślą użytkownicy o Hapi pożyczki?

Promocja tygodnia w Hapi pożyczki:

pożyczka hapi

  • pożyczki od 1500 zł do 7500 zł 
     
  • elastyczny system rat, nawet do 24 miesięcy
     
  • pieniądze na koncie w 15 minut

Dodaj opinię o Hapi pożyczki:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Hapi pożyczki (12):

Autor: Mario
mega słaba ta pożyczka
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zwróćcie uwagę na koszty tej pożyczki! przecież to chore, a nie hapi ...
Autor: Ja
pożyczałem w hapi
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
szału nie ma, pożyczka jak pożyczka, ale fakt, że nie najgorzej to wszystko wygląda.
Autor: ajerkoniak
Hapi jak sama nazwa wskazuje
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jak sama nazwa wskazuje Hapi to swietne rozwiazanie - latwe szybkie i przyjemne! we wniosku trzeba podac tylko podstawowe informacje, nie wymagaja jakis danych z kosmosu typu imie prapraprapraprababki matki od strony ojca jak to wiele firm robi. kase przesylaja szybko, nic tylko brac
Autor: Nynecki
hapi
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Provident zrobił zwykłe chwilówki - dobre posunięcie. Ja jeszcze nie korzystałem, ale współlokator tak (właśnie spłaca) i nie ma nic do zarzucenia ofercie. Marcin ma racje - prowizje są porównywalne z resztą branży, ale hapi mają więcej doświadczenia, no bo provident działa na rynku już bardzo długo
Autor: ślicznotka
pieniążki
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Hapi fajna nazwa. Zawnioskowałam i mam. Pożyczyłam pieniądze na prezent ślubny bo jestem świadkową więc niestety to zobowiązuje szczególnie że siostra wychodzi za mąż. Nie było żadnych problemów z formalnościami. Środki miałam już w garści na drugi dzień.
Autor: lichwa nie lichwa
lichwa nie lichwa
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jak Ci nikt nie chce pożyczyć, to doceniasz tych, którzy to robią. Mi hapi pożyczyło pieniądze i za to jestem im wdzięczna. Szpieg - nie wszyscy mogą sobie pozwolić na kredyty jedyenie w banku
Autor: Szpieg
kolejni lichwiarze
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
lichwa pod przykrywką Provident Polska. Zadłużyli milion polaków w providencie, teraz pewnie zadłużą tą samą cześć tylko pod ładnie brzmiącą nazwą hapi! - że co, że mają być z tego powodu jeszcze szczęśliwi, ze pożyczają na wysoki procent? Pożyczasz 7 tysięcy oddajesz 14 tysięcy! brawo,nic tylko być hapi z tego powodu
Autor: Marcin
Provident
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
To marka należąca do Providenta, ale o dziwo chyba wzięli przykład od konkurencji i zrobili opcję standardowych chwilówe, prowizje są porównywalne do innych firm. Czy korzystał ktoś, jak szybko przelewają pieniądze?
Autor: maraska
hapi
Dodano: 12 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Sa okej. W jeden dzien pozyczka na koncie. Nie czepiaja sie szczegolow. Dla mnje to jedyne dobre i mozliwe rozwiazanie
Autor: Kwiejk
szczęśliwa pożyczka
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
udało mi się pożyczyć od nich 3 tys złotych, jakoś nikt inny nie chciał mi takiej pożyczki dać. polecam!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.