Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: Bobi
Getin i Tu Europa i Open Life to oszuści.
Dodano: 12 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
j/w potwierdzam oszukują jak mogą. Ludzie uciekać od tych złodziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Autor: rew
rew
Dodano: 7 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Z tego co czytam wiele złego o banku jest napisane. Ja tam mam u nich rachunek i nie mam na co narzekać. Teraz isę rekrutuję więc po czasie sam wyrobię sobie opienię
Autor: Franek Mailk
Kolejna pochwała pracownika banku.
Dodano: 25 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pochwaliłaś się już szefowi w Getin? Jako zdolnej pracownicy da ci premie za dbanie o dobry image banku. Jedna rada weź się za robotę, a to pomoże bardziej image banku, niż twoje bzdurne wpisy na wielu nickach. Bank sam sobie zasłużył na złe opinie olewając klientów. I to nie szef tylko mało kompetentni pracownicy. O ich postawie świadczą właśnie te wpisy - sami dla siebie.
Autor: zosia
plus
Dodano: 22 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja tam pracownikiem banku nie jestem a kilka pozytywów mam na jego temat do napisania. Ale tu strach się bać coś dobrego napisać...
Autor: edi
getin
Dodano: 20 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oszusci i tyle.!!
Autor: walery
kredyt samoch.
Dodano: 19 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pomysl na kredyt liczony kilometrami to strzał w dziesiątkę. Nowoczesnie, inaczej niz u konkurencji.
Autor: niedługo była klientka
ZDECYDOWANIE ODRADZAMqqqqq
Dodano: 13 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tego banku!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!! I żałuję, że nie zapoznałam się z tymi opiniami wcześniej. Mam tam kredyt. Przez jakiś czas miałam problemy finansowe i nie mogłam na czas spłacać raty (nigdy czas opóźnienia nie przekraczał 14 dni), a przez nich przeżyłam piekło. Wydają się w porządku do czasu kiedy płacisz wszystko w terminie, natomiast po każdym dniu opóźnienia dzwonią po setki razy dziennie, piszą smsy oraz DZWONIĄ DO FIRMY, w której jest się zatrudnionym (mimo że nie wyrażało się wcześniej na to zgody). Na pytanie "kiedy wyrażałam zgodę na kontaktowanie się z moją firmą" nie odpowiadają, tylko kręcą, że mogą skasować ten numer do kontaktu (opóźnienie w spłacie raty 3 dni). Kontakt z działem windykacji to ŻENADA. Z tak nieprofesjonalnym, chamskim podejściem nie spotkałam się nigdzie. Jak nawiedzeni zadają pytanie, na co wydałam ich pieniądze, że teraz nie mam na spłatę raty. Czasami miałam wybór: nakarmić dziecko lub zapłacić ratę - chyba wybór jest oczywisty! Nie chcą iść na żadne ustępstwa, żądają zapłaty "dzisiaj". Traktują ludzi jak przestępców, co specjalnie nie chcą płacić i/lub kombinują żeby nie zapłacić. Wszystkie swoje rachunki czy raty płaciłam na czas. W momencie trudności finansowych tylko ten cholerny bank potraktował mnie jak gów..no. Pozostali, u których byłam dłużna, potrafili wykazać się zrozumieniem i nie zadręczali dodatkowo setkami bardzo nieprzyjemnych telefonów i wyznaczali inny realny termin. Rozumiem w jakim celu działa dział windykacji, ale to co oni oferują swoim klientom, to nie da się opisać słowami. MASAKRA!!!!!!! Podkreślę, że nikt z nas nie ma żadnej gwarancji przy braniu kredytu, że po kilku latach nie wystąpią jakieś problemy finansowe, a jak się pojawią, to pracownicy tego banku codziennie będą przypominać Ci jak bardzo mają to w du..pie. Przy pierwszej możliwej okazji przenoszę kredyt do innego banku!!!
Autor: inga
telefon
Dodano: 11 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja rzadko się z bankiem kontaktuję ale dzisiaj musiałam zadzwonić i super bo melodyjki słuchałam tylko chwilę i wsztsko sprawnie załatwiłam
Autor: kasia
plus
Dodano: 11 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Aż boję sie coś pozytywnego o getinie napisać bo widzę, ze jak się nie narzeka, to od razu est to brane jako nieszczerość. Smutne to.... jak dla mnie getin to sensowny pracodawca.
Autor: powes
kahga
Dodano: 8 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank to nie istytucja charytatywna, więc nigdy nie bedzie samych plusów ale akurat getin całkiem dobrze na rynku sobie radzi.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.