Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: Lolo
szkoda gadać
Dodano: 4 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ale kombinują z lokatami odradzam trzymania w tym Banku pieniędzy.
Autor: Były klient
Sztuczne pochwały.
Dodano: 1 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
I od razu znalazłeś tą stronę, aby wyrazić fontanny szczęścia, że jesteś klientem banku, którego tak wielu ocenia negatywnie.
Autor: kaja
kaga
Dodano: 25 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja dzisiaj muszę wystawić pozytywną, bo miałam problem, zadzwoniłam i po 3 min uzyskałam wsyztskie niezbędne informację. Brawo za poziom obsługi klienta.
Autor: deti
To prawda
Dodano: 16 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak jak poniżej.!!!!!!!
Autor: Tolamonola
Do poprzedniego wpisu
Dodano: 1 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie negatywna.
Autor: Tolamonola
Rozwiązywanie umów.
Dodano: 1 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bank nie przestrzega terminów co do rozwiazywania umów,zwodzenie klienta na infolinii,pracownicy oddziałów nic nie mogą nic nie wiedzą,oprocentowanie kredytów hipotecznych po przejętych przez Getin bankach mocno zawyżone. Ostrzegam przed tym bankiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Autor: Prawda
Biedni pracownicy muszą wypisywać pozytywne opinie
Dodano: 30 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Prawda jest jedna że ten bank oszukiwał swoich klientów i to odbija się szerokim echem i na notowaniach akcji , bank obecnie ma coraz gorsze wyniki ponieważ ludzie obchodzą go szerokim łukiem za ich oszustwa . Gdyby nie getin holding który przerzuca pieniadze miedzy swoimi bankami to getin był by już bankrutem co nie oznacza że im kasy braknie i będzie getin wart tyle co nic. Za krzywdy ludzi wcześniej czy później trzeba zapłacić.
Autor: hubert
konto
Dodano: 18 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Getin jak zawsze świetnie i z taktem przekonuje a nawet uwodzi rodzinna reklamą konta oszczędnościowego. PR w punkt.
Autor: werka
opinia
Dodano: 14 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ile ludzi tyle opinii. Ja tam w geitnie od dłuższego czasu pracuję i nie zamierzam tej prac zmieniać. Na korytarzu też narzekania nie słyszę więc o czymś to świadczy...
Autor: mona
mov
Dodano: 14 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja jestem dzisiaj miło zaskoczona, bo miałam sprawę, zadzwoniłam i w 3 min wszytsko załatwiłam. Nie było słuchania melodyjki przez 15 min ani niczego taiego wiec wielki plus
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.