Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 461

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (538):

Autor: pomyłka
przemyśl zanim
Dodano: 5 kwietnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
przestrzegam. infolinia na którą nie można się dodzwonić. częste problemy z płatnością kartą, jak informują na info "chwilowe problemu na łączach"
Autor: Ewa
Getin Noble Bank SA
Dodano: 13 listopada 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak słów na Getin Noble Bank SA w Wrocławiu 59, mimo spłacanych rat wydzwaniają z różnych telefonów pod które nie można się dodzwonić, aby się porozumieć.Wysyłają smsy o różnych porach i straszą ludzi że wpadną do domu i zabiorą co będą chcieli,Wzięłam pożyczkę i ją spłacam, a jestem nękana że mam jakieś raty nie powpłacane,ostrzegam wszystkie osoby znajdujące się nawet w najgorszej sytuacji aby nie brały żadnych rat ani pożyczki w tym banku.Wydzwaniają i namawiają żeby wziąć pożyczkę, a później psychicznie wykańczają ludzi.Tylko iść na policje i do prokuratury
Autor: alicja
uważajcie
Dodano: 6 luty 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dostałam telefoniczną propozycję ubezpieczenia przed ,którym chcę ostrzec.Dokładnie nazywa się to Ubezpieczenie na życie posiadacza rachunku w Getin Noble Banku.Pobierają składki jeszcze przed podpisaniem umowy pisemnej na,którą czeka się dwa tygodnie a pieniądze z konta w przeciągu miesiąca pobrali mi już drugi raz pomimo rezygnacji z ubezpieczenia
Autor: nudek
wielki minus
Dodano: 16 stycznia 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
drożyzna, w ofercie nic ciekawego... na infolinii brak kompetencji, w placówkach siedzą chyba za karę... nie polecam
Autor: AA
masakra
Dodano: 29 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Beznadziejny bank. Nie da sie z nimi totalnie nic załatwić. Notorycznie gubią dokumenty, nie sa w stanie doszukac sie poprawnych informacji o kredytowanym budynku - jednym slowem masakra
Nie wspomne juz o spredzie :/
Autor: Miś
fajny bank
Dodano: 26 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nie dostałeś nigdzie kredytu ? nie zamartwiaj się niepotrzebnie. W Getin Banku zawsze dostaniesz, wal do nich śmiało ;)
Autor: jeszcze klient
ciężka sprawa...
Dodano: 26 sierpnia 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zadzwoniłam dzisiaj do Gettin Noble banku bo mam tak kredyt hipoteczny...na ogólnie dostępną infolinię, a tu się okazuje, że abym otrzymała jakiekolwiek informacje odnoście obsługi mojego kredytu muszę iść osobiście do oddziału banku, wypełnić kupę dokumentów i założyć sobie tak zwane NOBLE PHONE i dopiero wtedy szanowni Państwo łaskawie udzielą mi telefonicznie informacji na temat interesujących mnie parametrów mojego kredytu!
Autor: Max
Kroją klientów
Dodano: 26 maja 2011
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kroją klientów jak mogą ... mam u nich kredyt mieszkaniowy. Pierwszy i mam nadzieję, ostatni raz mam z nimi do czynienia. Jak tylko się uda, od razu refinansuję ten złodziejski kredyt
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.