Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: S_aw_o
Nie polecam
Dodano: 19 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam. Jest to chyba jedyny bank, w którym nic nie można normalnie załatwić. W oddziela na hasło "kredyt hipoteczny" dostają drgawek i z przerażeniem w oczach informują, że nie mają dostępu do danych. Proszę na infolinii o dokumenty, jakie ubezpieczenia zawarto w moim imieniu, za które składka jest doliczana do raty, przysyłają OWU Życie, OC i OP bez nr polis, daty zawarcia itp. Zero danych. Dzwonię do firmy ubezpieczeniowej - nic o moich ubezpieczeniach nie wiedzą. Wysyłam pocztą, bo inaczej nie można, zgłoszenie szkody, "młodsza specjalistka" odpisuje jakby w ogóle nie czytała pisma. Dzwonię, nie można się absolutnie skontaktować z działem, który w moim imieniu wydaje moje pieniądze. Ponieważ chciałem zgłosić szkodę z OP (ochrona prawna) to proszę o podanie nru polisy i szerszych danych. Okazuje się, że po 3 miesiącach moje ubezpieczenie nie miało OP a samo OC, chociaż w OWU jest to na jednej stronie. Przypadek?
Autor: Zdzislaw Wichlaj
kredyt w Alior Bank S.A.
Dodano: 4 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
POLECAM ! Zamość rog Bazyliańskiej i Staszica.MOJA UMOWA TO 11.07.2017r.Byłem zalatwiony szybko i poszanowaniem klienta.Doceniam DORADCOW TEGO BANKU I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ.UCZCIE SIĘ "doradcy" Getin Banku!
Autor: Zdzisław Wichlaj
do filip
Dodano: 4 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
A ja wziąłem pożyczkę ,3500 zł w ALIOR BANK S.A. I CALKOWITY KOSZT POZYCZKI TO 285 zl(w zaokrągleniu groszy). KONKRETY FILIPIE KONKRETY!SZUKAJ DALEJ ,ZNAJDZIESZ!
Autor: filip
wybór
Dodano: 2 września 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Szukałem korzystnej oferty kredytowej na krótki termin, taka trafiona jest w Getinie i wcale nie zdzierają na %
Autor: Też zez (rozbieżny)
do Zez
Dodano: 19 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zez to klakier .Nie poczeka !
Autor: okulista
Zez
Dodano: 19 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pewnie już wiedzialeś jak pracownicy banku znają przepisy np. w zakresie naliczania odsetek w przypadku wczesniejszej spłaty pozostałego zobowiązania?Do rzeczy ! Z czego jesteś zadowolony.?Otworzyłeś konto?POCZEKAJ!
Autor: Zez
jest ok
Dodano: 18 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wszystko poszło sprawnie i bardzo miło i z usmiechem. Jestem zadowolony
Autor: Zdzislaw Wichlaj
uzupelnienie
Dodano: 17 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
"doradca " straszyl ochroną w grudniu 1016r przy okazji gdy odszedlem od bankomatu z kartą poniewaz pojawil się napis" KARTA ZOSTALA ZATRZYMANA" Na szczęscie odchodząc obejrzalem się.Karta "wyszla.
Autor: Zdzisław Wichlaj
ubezpieczenie kredytu
Dodano: 17 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W DNIU 18.08.2017r ZAPROPONOWANO MI KREDYT TELEFONICZNIE..DORADCA OSWIADCZYL ,ZE NIE MUSZĘ KREDYTU UBEZPIECZAĆ.NIE MOZNA TAK BYLO DORADZAĆ W 25.03.2014 r .A TAK POZOSTAL NIESMAK I WROGOŚĆ.CO GORSZA WROGOSC ZE STRONY BANKU- SZANTAZ OCHRONĄ,MIMO,ZE DYSKUTOWALEM WYŁACZNIE MERYTORYCZNIE ,BEZ ARGUMENTOW POZWALAJĄCYCH NA WZYWANIE OCHRONY.!
Autor: Zdzislaw Wichlaj
uzupelnienie do 16.07.2017 o nazwosko kredytobiorcy
Dodano: 7 sierpnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kredyt 10 000 zl. KOSZTY KREDYTU : 6 596 zl 09 r.Umowa z 23.03.2014 .Całkowita splata 12.07.2017.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.