Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: kora
oferty
Dodano: 27 luty 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
GNB ma na tyle alternatywne produkty w porównaniu z konkurencją, że jak dotąd jest atrakcyjnym bankiem; przy czym co nie jest bez znaczenia "polskim".
Autor: irena
oszczędzanie
Dodano: 21 luty 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Przekonałam sie do konta na prostych zasadach w GNB i podjęłam decyzje o skorzystaniu z tej opcji.
Autor: lajkonik
leasing
Dodano: 16 luty 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W kredycie leasingowym samochodowym GNB jes ok. Dobre warunki jak na teraz i gwarantowane spłaty.
Autor: miro
asdas
Dodano: 29 stycznia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Moim zdaniem jest okej
Autor: Łukasz
Najgorszy Bank!!!
Dodano: 22 stycznia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie ma nic gorszego od getin banku .... Na szczęście kredyt hipoteczny spłaciłem i pozamykałem konta!! Nigdy więcej tego cholerstwa!!!!!
Autor: Joanna
Konto w Getin Banku
Dodano: 10 stycznia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Getin Bank to najgorszy bank, z jakim miałam do czynienia. Nie wspomnę o kredycie z tego banku, to już na szczęście mam za sobą. W związku z kredytem miałam też konto osobiste. Bank ciągle podnosi opłaty za prowadzenie konta i za kartę bankową. Narzucają ile powinnam miesięcznie wypłacić środków kartą, bo jak nie, to poniosę koszty dodatkowe. Teraz w styczniu poinformowali o limitach na dokonywanie przelewów bankowych. Dzisiaj pożegnałam się z bankiem i odradzam każdemu związki z tym bankiem.
Autor: jerzy
Zanim wejdziesz do Getin Noble dobrze się zastanów!!!
Dodano: 29 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przed wejściem do Getin Noble Bank ZASTANÓW SIĘ 10 RAZY ! Miałem kredyt firmowy w tym "banku" którego zabezpieczeniem była hipoteka na lokalu. W umowie był warunek ubezpieczenia lokalu przy czym bank wskazał firmę ubezpieczeniową Compensa. Ubezpieczałem lokal przez kilka lat dostarczając do getin noble banku kopie ubezpieczenia i cesji. W kolejnym roku znów dostarczyłem papiery do getin noble bank który potwierdził pieczątkami ich otrzymanie. Po miesiącu od dostarczenia dokumentów ubezpieczenia pojechałam na urlop nad ciepłe morze i wtedy się zaczęło: dostaje, leżąc na plaży, kilka SMS-ów o zaleganiu ze spłatą kredytu, na drugi dzień to samo, na trzeci, czwarty itd jestem zasypywany SMS-ami. Po powrocie z zepsutego urlopu okazało się, że getin noble "bank" mając moją polisę bez mojej zgody, a nawet wiedzy ubezpieczył mnie w swojej TUW Europa, czywiście nie muszę dodawać że koszt był parokrotnie wyższy niż w Compensie, a składki zaczął potrącać z wpłacanych rat kredytowych. W ten sposób zostałem nierzetelnym kredytobiorcą i za karę zepsuto mi urlop. Uciekłem już z tego "banku" i nie wejdę do niego nawet gdyby mi za to chcieli zapłacić.
Autor: katarzyna
usługi
Dodano: 10 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wyczytałam w mwdiach, że kurczy się poziom franka, więc "frankowicze "odetchną; ja wolałam od początku iść z Getinem w złotówkach, przynajmniej mniej nerwów.
Autor: anna
pomocy
Dodano: 26 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
szukam dobrych ludzi którzy wzieli kredyt hipoteczny w getin banku na przełomie 2010/2011 i posiadają ubezpieczenie kredytu przez TU EUROPA .... dokładnie chodzi o OWU ubezpieczenia na życie,NNW i na wypadek zgonu . Sprawa jest poważna prowadzona przez tagże rzecznika i bardzo nie jasna TU EUROPA kręci i prubuje oszukac wypłacając w związku ze śmiercią jedynego ubezpieczonego zawrotną sume 2000 zł z hakiem i twierdzi że tyle sie należy ... Ludzie pomóżcie popytajcie ..... prosze o kontakt takie osoby 508453034.... wytarczy sms oddzwonie
Autor: Karolina
DOSLOWNIE TEN BANK KRADNIE
Dodano: 23 października 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank! Przy placeniu za bilet bank pobral trzykrotnie srodki z mojego i nie chce ich zwrocic!!! Nie przypuszczalam, ze takie rzeczy moga sie wydarzyc we wspolczesnych czasach. Zlozylam reklamacje, ale bank upiera sie, ze nie widzi powodu, dla ktorego mialby mi zwrocic moje pieniadze. Zwykli zlodzieje.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.