Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: waldemar
opinia
Dodano: 12 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Od kilku lat korzystam z GNB i czuje sie w tym banku bezpiecznie, przynajmnie nie ma zagrozen o obcym kapitale bo to polski bank; w kwestii formalnej nic nie mam przeciwko innym bankom ale z przyzwyczajenia wole ten.
Autor: tadek
opinia
Dodano: 11 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Tak dla przypomnienia, ze to solidna firmaGetin Noble Bank jest drugim największym bankiem z większościowym polskim kapitałem. Swoją ofertę kieruje do trzech segmentów klientów indywidualnych, małych i średnich firm, korporacji oraz jednostek samorządu terytorialnego. W ramach Banku funkcjonują dwie marki: Getin Bank i Noble Bank.
Autor: joszua
opinia
Dodano: 28 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Oferta GNB jest bardzo obszerna i korzystna w kredytowaniu szczegolnie zakupu auta. Korzystam i polecam.
Autor: witek
opinia
Dodano: 18 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Duzo mowilo sie o kryzysie w GNB ale nalwyrazniej juz po nim bo diokapitalizownie zrobilo swoje.
Autor: ewa
opinia
Dodano: 13 kwietnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Opinie w kwestii banku to zawsze jednak subiektywne doznanie, które niewiele ma współnego z oceną profesjonalną; dlatego warto sledzić media profesjonalne i nie sugerować się czyjąś histerią.
Autor: izabela
rekomendacje
Dodano: 5 kwietnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ważne, że jest na prostej w górę.Śledzę bo miam w tym swój interes.W raporcie z 29 stycznia analitycy DM BZ WBK podwyższyli rekomendację dla Getin Noble Banku do "kupuj" ze "sprzedaj". Cenę docelową podnieśli do 2,16 zł z 1,04 zł.
Autor: alina
dobry bank
Dodano: 27 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jeżeli komuś ten bank nie odpowiada to nie ma przymusu. Korzystam od wielu lat i jakoś nie mam problemów.
Autor: Mariusz
Nowa Honda Civic 50/50 kredyt Getin Noble Bank
Dodano: 20 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W ubiegłym roku zakupiłem nowa Hondę Civic X generacji w JKK Katowice. Niestety korzystaja z Noble Getin S.A. Obsługa to tragedia ! Nie potrafią sporzadzić umowy. Mam spłacić około 40 tyś ale nie mogę uzyskać informacji (tak!) na jakie konto mam wpłacić te pieniądze ! W umowie podane sa dwa konta i nie pisze na które i kiedy mam wpłacić połowę ceny Hondy. Wyobrażcie sobie że muszę pisac do Warszawy list polecony żeby uzyskać taka infoormację . Infolinia specjalnie uruchomiona (podobno) dla klientów Hondy ; honda@gnb.pl nie potrafią niczego powiedzieć. Prawdopodobnie to celowe działanie żeby klient wpłacił 40 tyś na nie to konto co trzeba.... a potem odsetki. Ostrzegam, ten bank to tragedia, zamiast cieszyć się nowym autem i miłą obsługa JKK Honda człowiek denerwuje się z powodu indolencji Getin. Ostrzegam nigdy nie miejcie nic wspólnego z tą instytucją.
Autor: szef
załatwienie sprawy
Dodano: 14 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A ja mam jak najgorszą opinię o Banku. Korzystam z ich usług dość długo ale mam wrażenie, że obsługa w palcówkach jest coraz gorsza. Są to osoby niekompetentne, wykazujące się brakiem empati. Często nie umiejące odpowiedzieć nawet na proste pytania. nie znające swoich bankowych procedur. Kultura obsługi często pozostawia wiele do życzenia. Załatwienie formalności zajęło mi prawie 3 godziny. Już szukam innego banku i polecam to innym.
Autor: Jin
Kredyt pod firmę
Dodano: 4 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo miła obsługa klienta, kredyt gotówkowy dostałem w ten sam dzień o dziwo w najmniejszym oprocentowaniu na rynku bez żadnych haczykow nad czym bardzo ubolewalem u konkurencji
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.