Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: Janek
Bzdura.
Dodano: 27 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
O uczciwości banku świadczą te pozytywne wpisy zatrudnionych tam podlizusów. Co, szefowa kazała?
Autor: mleczyk
ludzie jak mozna
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
miec konta w innych bankach, placic jakies oplaty prowizje naliczane nie wiadomo za co jak tutaj zalozylem konto getip up i moge z pelnym przekonaniem powiedziec ze nigdy nie mialem lepszego konta!! nie dosc ze dostalem stowke za przeniesienie konta to jeszcze zwracaja mi zakupy na orlenie, a jezdze duzo bo taka praca. wiec placcie sobie dalej za konto, a mi sami doplacaja i bardzo mi sie to podoba! nie zamienie getinu na zaden inny
Autor: gorecki
dobry bank
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam w getinie lokatę słoneczną. Wpłaciłem 5 tysiecy na 6 miesięcy i mam trzy 3% oprocentowania. Nie musiałem też zakładać do tego konta osobistego, bo mam w innych banku i stale korzystam. Lokata kończy się na 2 miesiące i na pewno będę przedłużał, bo warto. Obsługa w oddziale Wrocław Armi Krajowej bez zarzutu, chociaż trochę się stoi w kolejce
Autor: mmmm
opinia
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Dla mnie bardzo dobry bank. Oferta dla każdego. Jeżeli chodzi o zmiany to informują, tylko jak ktoś czytać nie umie to już jego problem. Podstawą jest czytanie umów. A nie tylko ich podpisanie bo potem jest płacz. Ludzie są sami sobie winni. Oczywiście zdarzają się błędy techniczne ( źle pobrana prowizja ) ale po zgłoszeniu zostaje zwrócona. Wszystkie serwisy są czytelne i proste, dodatkowo są przewodniki. Jeżeli chodzi opłaty to trzeba czytać tabelę opłat najlepiej przed podpisaniem umowy. Wracając do oferty, są w niej ciekawe lokaty, darmowe konta oraz różne promocje. Pozdrawiam płaczących z powodu własnej głupoty.
Autor: ewa
opinia
Dodano: 23 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo zróżnicowana oferta i kazdy może wybrać odpowiednią dla siebie/bez przymusu.
Autor: Bubu
Emerytura
Dodano: 23 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Rezygnuje z konta w getin banku -emeryturę wkładam do skarpety -tam jest najpewniej i nie ma żadnych opłat -na bank !!!!
Autor: Jacek
Najgorszy z banków!!!!!!!!!!!
Dodano: 22 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy ze wszystkich banków z jakimi miałem do czynienia!!!!!!! STANOWCZO PRZESTRZEGAM I ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: elzbietak
Pomoc
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo dobry bank, pomogą kiedy inne banki odmówią. Bardzo jestem zadowolona
Autor: BP
NIGDY WIĘCEJ
Dodano: 18 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak spóźniasz sie 2 dni ze spłatą raty zastraszaja i dzwonią 20 razy dziennie i nękają telefonami. Nigdy Więcej!
Autor: MK
miło
Dodano: 17 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja nie mam powodu do narzekania,kolo mnie jest oddział Getin banku i tam dziewczyny są nie tylko miłe to przede wszystkim bardzo pomocne a to jest najważniejsze.Moze w innych oddzialach jest inaczej ale oddzial na ul.Przyjaciol Żołnierza szczerze polecam :-)
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.