Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: Monika
ciąg dalszy... Uwaga na ubezpieczenie kredytu
Dodano: 13 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
...dodaję: Rada, jeżeli zdecydujecie się na kredyt w tym banku propnuję wszystkie dokumenty dać prawnikowi do analizy.... przedweszystkim osoby starsze powinny uważać, gdyż jest to jeden z banków, który daje pomimo wieku kredyt nie informując o wielu kruczkach. Bank zapewnia, iż kredyt jest ubezpieczony, a jednak ubezpieczenie jest tylko przed 12 miesięcy. Macie prawo żądac od ubezpieczyciela pisma, które zapenia trwanie kredytu przez cały jego okres trwania! Bank powinnien być dokładnie sprawdzony przez KNF.
Autor: Monika
Uwaga na ubezpieczenie kredytu
Dodano: 13 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank jest jedną wielką żenadą!!! Brak słów żeby to opisać. Pracownicy nie są wyszkoleni, nie maja pojecia o produktach, które sprzedają. Każde pytanie jest dla nich zaskoczeniem i nie potrafią na nie odpowiedzieć. Ubezpieczenie, które jest zakładane w trakcie zawarcia kredytu obowiązuje 12 miesięcy- umowa jest nie jasną skonstruowana, po 12 miesiącach wygasa lub w trakcie przedłużania jest większa opłata raty kredytowej, o czym klient również nie jest poinformowany. Ubezpieczenie w przypadku śmierci też jest wątpliwe, gdyż jeden paragraf przeczy drugiemu. R
Autor: karo
f,windykacyjna
Dodano: 12 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
firma windykacyjna jest bardzo upierdliwa ze tak to ujmę. często i gęsto dzwonią i piszą smsy w różnych godz. nawet w soboty. masakra !!! nie polecam tego banku!!!
Autor: robert
do ludzi
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jak sie pojawią jakieś dodatkowe opłaty, naliczenia to cza zmienić bank,a nie płakać że mi zabrali,gożej jak dzieci,jak nie myślicie to niech was kroją.proste.
Autor: kaska
ciagnac od klijenta ile sie da
Dodano: 6 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
witam chcialam ostrzec wszystkich przed braniem kredytu w tym banku w moim przypadku bylo to tak ze jeszcze nie wplacilam pierwszej raty a juz przyszedl mi sms ze nie zaplacilam 1zl a orginalne faktury wystawil mi bank no i oni naliczyli mi wysokosc rat no i z tej zlotowki zrobilo mi sie 250zl do zaplaty kary odsetkowej oczywiscie zaplacilam i co za kilka dni przyszedl mni kolejny sms ze mam zalegle 109zl pani nie umiala mi odpowiedziec skad te zadluzenie na obecna chwile mam znowu 170zl niby zadluzenia chociaz raty place regoralnie to jest chory bank pisze reklamacje bo nie mam zamiaru dorabiac banku
Autor: Marian
anonimowy klient
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tak zgadza się są bardzo mili ale najbardziej interesują ich pieniądze klienta bo potem robią co chcą przeciągają księgowania płacone kartą żeby nie uniknąć opłaty po drugi bardzo szybko zmieniają WARUNKI UMOWY najpierw wszystkie bankomaty bezpłatnie a potem 9,99zł i bardzo trudną zakończyć współprace . Ja wysłałem wypowiedzenie i kartę do bankomatu w 2013r a do dzisiaj naliczana jest opłata za kartę i obsługi trzeba klękać na kolana i prosić o zamknięcie nie polecam nawet wrogom
Autor: Grzegorz
Lokaty w Getin banku
Dodano: 26 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przestrzegam wszystkich przed przedłużaniem lokat w tym banku na telefon. Lokaty posiadam w tym banu już od kilku lat, lecz ostatnio kontaktuje się ze mną "opiekun klienta". Telefonicznie proponują wyższe oprocentowanie niż jest to na stronie getin banku. Po upływie kilku dni lokaty są oprocentowane na najniższe oprocentowanie ok 0,8%. Po złożeniu reklamacji bank odpisuje że ma czas 30 dni na rozpatrzenie reklamacji, a i tak jej nie uznaje.
Autor: Klient
To nie żarty.
Dodano: 20 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank oszukuje na wszystkim na czym można. A dewiza tego Banku to " Strata klienta to zysk dla banku". A pozytywne wpisy to piszą sami pracownicy ponieważ mają już tak złą opinie że nikt nie chce zakładać tam lokat ani innych produktów.
Autor: Prawda
Oszukańczy Bank
Dodano: 12 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank oszukuje na wszystkim na czym można. A dewiza tego Banku to " Strata klienta to zysk dla banku". A pozytywne wpisy to piszą sami pracownicy ponieważ mają już tak złą opinie że nikt nie chce zakładać tam lokat ani innych produktów.
Autor: Jarek
Prawda
Dodano: 5 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jest święta prawda o tych pozytywnych wpisach -i pamiętaj żadnych kont -NAJPEWNIEJSZA JEST SKARPETA -tam nie ma żadnych opłat ani podwyżek !!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.