Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 466

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (543):

Autor: ola
kghak
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ale co jeżeli ktoś ma pozytywne zdanie na temat getin banku to znaczy, że jest podlizującym się pracownikiem? Oj słabe jest to bardzo!
Autor: Jan M.
Obrońcy własnych interesów.
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Proszę, aby pracownicy banku nie podlizywali się przełożonym wpisami nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistością. Te dodatkowe Judaszowe srebrniki nie są tego warte.
Autor: robert
opinia
Dodano: 15 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Odnoszę wrażenie, że komentujący widzą świat w czarnych barwach. .Mnie sie nie przytrafiają takie sytuacje jak piszecie. W moim oddziale Getin Banku obsługa jest poprawna, doradcy sumiennie podchodzą do obowiązków. Myślę, że w wielu przypadkach to sami klienci nakręcają presję i pośpiech, zachowują się jakby łaskę robili, że przyszli a tu np. dwuosobowa kolejka i już jest pretekst do nerwówki. Niczemu to nie służy.
Autor: marek
opinia
Dodano: 12 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Po przeczytaniu komentarzy głowa mała, tak jakby się nagle wszyscy zmówili na nie. Klient dla banku to skarb i trzeba każdego traktować indywidualnie. Moje zdanie odnośnie produktów, instrumentów finansowych Getin Banku jest jednak pozytywne. Pewnie to wynika z długoletniego doświadczenia. Lokuję tu swoje pieniądze, zyskuję proporcjonalnie i porównywalnie do innych banków. Nie przytrafiły mi się złe relacje ani nagabywanie. Nade wszystko czytam dokładnie informacje i jestem rozważny, czego wszystkim życzę.
Autor: nieustraszony
Home Broker
Dodano: 10 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Panie Leszku Czarnecki proszę wypowiedzieć się na temat jednego podmiotu z Pana holdnigu Home Brokera.UOKIK ukarał HB karą finsową w kwocie na ponad 330 tys złotych ( co to dla Pana ) .Wprowadzał w błąd i kłamał w sprawie pośrednictwa sprzedaży we Władysławowie apartamentów w 4Kolorach.Zbiorowe Naruszenie Interesów Konsumenta to poważny zarzut ,który daje inwestorom możliwość dochodzić swoich roszczeń od HB w sprawach cywilnych. Pozdrawiam
Autor: macho
get
Dodano: 9 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Straszne podejscie do klienta ludzi z infolini banda psychopatow.Jak biezesz kredyt bez kolejki tira rira splacilem szybciej potraktowany jak dziad czekanie w kolejce i wogole wszystko do bani NIE POLECAM TOTALNIE!
Autor: anita
opinia
Dodano: 7 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Treść komentarzy jest w wielu miejscach krzywdząca dla Getinu jako całości, mam na uwadze struktury po komunikację , obsługę i wszelkie inne niedoskonałości. Wierzę, że indywidualnie ktoś wykonał niedoróbkę, niemniej jednak całościowo Getin Bank daje bardzo korzystne produkty jak choćby lokaty, karty, kredyty i inne. Moja opinia jest kompletnie pozytywna. Jestem od wielu lat klientką oddziału w małej miejscowości,, nikt nie tworzy schodów. Ostatecznie to nasz wybór to po co tyle psioczenia.
Autor: Marek
Brak informacji z banku.
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank stosuję dziwną metodę odpowiadania na maile i informowanie o zmianach np. regulaminu i tabel tylko i wyłącznie na swojej stronie po zalogowaniu. Mimo posiadania numeru telefonu i adresu mailowego nie poinformują ani słowem. Teraz wiem dlaczego. Jak nie wchodzisz na ich stronę to nie masz pojęcia o dziwnej jednostronnej zmianie umowy i np. naliczaniu opłat. Jak się uzbiera na minusie dają horrendalne odsetki, aby potem wysłać ci za 50 zł list, że masz dług do spłacenia. Potem pewnie tylko komornik. Jak się okazuje ich bank bliźniaczy Idea stosuje to samo. Wygląda to na łapanie jeleni. Uważajcie na całą rodzinę tych banków. To nie są banki przychylne ludziom.
Autor: Klientka
Problemy z zamknięciem konta.
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam wszystkim przed tym dziadowskim bankiem. Założenie konta wygląda pięknie, internet, kurier, podpisy i po zawodach. Jednak po wprowadzeniu przez nich bez naszej zgody opłat za kartę, kiedy chcemy zrezygnować z usług zaczynają się schody. Nie można przez internet. Kilkadziesiąt minut na słuchawce, bo konsultanci zajęci, potem przeprawa z mało kompetentnymi kolejnymi pracownikami. W końcu po stracie kilkudziesięciu złotych za telefon wiemy, że musimy wydrukować masę papierków i tabelek i to wszystko wysłać listem do banku. Oczywiście nie ufając, wysyłamy poleconym, znowu koszty. Nawet nie informują o przyjęciu rezygnacji. Musisz znowu sam dzwonnic do nich i się dowiadywać. No i tu zaczynają się jaja. Mimo zerwania wszystkich umów, konto dalej istnieje, ponad pół roku, można się na nie logować, mają dane osobowe, wysyłają reklamówki. Znowu trzeba dzwonić i tracić pieniądze, bo tam nikt nie wie dlaczego konto dalej istnieje. Powiem krótko – jeden totalny burdel.
Autor: Wojtek
Horror.
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Potwierdzam. Bank podpisuje umowę na darmowe konto, a tu nagle zmienia regulamin jednostronnie i nalicza opłatę. Jak mieliśmy tu tylko lokaty, to nie zaglądając okaże się, że mamy na minusie + odsetki lombardowe, czyli x 4. Po jakimś czasie nam zabiorą wszystko co zarobiliśmy i naślą komornika na resztę. A system mają tak urządzony, że nie wysyłają wiadomości, ani na telefon, ani na maila, tylko piszą da nas na naszej stronie banku. Jak mówię - a kto tam zagląda, jak nie ma płynnego używania. Może nowy rząd porozgania to dziadostwo żerujące na ludzkiej krzywdzie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.