Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: anita
opinia
Dodano: 7 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Treść komentarzy jest w wielu miejscach krzywdząca dla Getinu jako całości, mam na uwadze struktury po komunikację , obsługę i wszelkie inne niedoskonałości. Wierzę, że indywidualnie ktoś wykonał niedoróbkę, niemniej jednak całościowo Getin Bank daje bardzo korzystne produkty jak choćby lokaty, karty, kredyty i inne. Moja opinia jest kompletnie pozytywna. Jestem od wielu lat klientką oddziału w małej miejscowości,, nikt nie tworzy schodów. Ostatecznie to nasz wybór to po co tyle psioczenia.
Autor: Marek
Brak informacji z banku.
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank stosuję dziwną metodę odpowiadania na maile i informowanie o zmianach np. regulaminu i tabel tylko i wyłącznie na swojej stronie po zalogowaniu. Mimo posiadania numeru telefonu i adresu mailowego nie poinformują ani słowem. Teraz wiem dlaczego. Jak nie wchodzisz na ich stronę to nie masz pojęcia o dziwnej jednostronnej zmianie umowy i np. naliczaniu opłat. Jak się uzbiera na minusie dają horrendalne odsetki, aby potem wysłać ci za 50 zł list, że masz dług do spłacenia. Potem pewnie tylko komornik. Jak się okazuje ich bank bliźniaczy Idea stosuje to samo. Wygląda to na łapanie jeleni. Uważajcie na całą rodzinę tych banków. To nie są banki przychylne ludziom.
Autor: Klientka
Problemy z zamknięciem konta.
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam wszystkim przed tym dziadowskim bankiem. Założenie konta wygląda pięknie, internet, kurier, podpisy i po zawodach. Jednak po wprowadzeniu przez nich bez naszej zgody opłat za kartę, kiedy chcemy zrezygnować z usług zaczynają się schody. Nie można przez internet. Kilkadziesiąt minut na słuchawce, bo konsultanci zajęci, potem przeprawa z mało kompetentnymi kolejnymi pracownikami. W końcu po stracie kilkudziesięciu złotych za telefon wiemy, że musimy wydrukować masę papierków i tabelek i to wszystko wysłać listem do banku. Oczywiście nie ufając, wysyłamy poleconym, znowu koszty. Nawet nie informują o przyjęciu rezygnacji. Musisz znowu sam dzwonnic do nich i się dowiadywać. No i tu zaczynają się jaja. Mimo zerwania wszystkich umów, konto dalej istnieje, ponad pół roku, można się na nie logować, mają dane osobowe, wysyłają reklamówki. Znowu trzeba dzwonić i tracić pieniądze, bo tam nikt nie wie dlaczego konto dalej istnieje. Powiem krótko – jeden totalny burdel.
Autor: Wojtek
Horror.
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Potwierdzam. Bank podpisuje umowę na darmowe konto, a tu nagle zmienia regulamin jednostronnie i nalicza opłatę. Jak mieliśmy tu tylko lokaty, to nie zaglądając okaże się, że mamy na minusie + odsetki lombardowe, czyli x 4. Po jakimś czasie nam zabiorą wszystko co zarobiliśmy i naślą komornika na resztę. A system mają tak urządzony, że nie wysyłają wiadomości, ani na telefon, ani na maila, tylko piszą da nas na naszej stronie banku. Jak mówię - a kto tam zagląda, jak nie ma płynnego używania. Może nowy rząd porozgania to dziadostwo żerujące na ludzkiej krzywdzie.
Autor: trees
UWAGA SKOPIOWANE OSTRZEŻENIE
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA SKOPIOWANE OSTRZEŻENIE Najgorszy bank w Polsce.ZGADZAM SIĘ.CZŁOWIEK ZAKŁADA KONTO DARMOWE, A JAK PRZESTAJE BYĆ DARMOWE NIKT NIE INFORMUJE....NIE WINDYKUJE A DŁUG ROSNIE. PO 5 LATACH PRZYPADKIEM DOWIADUJE SIĘ O KONCIE I MUSZĘ SPŁACAĆ 800ZŁ................DRAMAT!
Autor: trees
oszusci
Dodano: 29 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam są nie uczciwi i w ogóle nie liczą się z klientem
Autor: Beata
nie rozumiem czegoś
Dodano: 22 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dlaczego o tym banku od wielu lat są same negatywne opinie, nawet bardzo negatywne a mimo to ten bank istnieje i ma klientów.
Autor: Jakub
Zdecydowanie odradzam
Dodano: 20 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedyś założyłem konto, bo miałem u nich lokatę. Konto miało być bezpłatne. Po jakimś czasie dorzucili kartę. Miała być bezpłatna. Jak wprowadzili opłaty, zrezygnowałem z karty. Potem się okazało, że wysłali mi „odnowioną” kartę, oczywiście nie była nigdy aktywowana, i naliczali za nią opłaty. O niczym mnie nie informując! Omijać z daleka!
Autor: Beata
Uciekajcie od tego banku
Dodano: 15 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank oszukuje na czym sie da, nie bądzxie naiwni i omijajcie ten bank z daleka!!!!!
Autor: magda
masakra
Dodano: 13 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pracownicy na infolinii to jedna wielka porażka, którzy nie mają pojęcia o obsłudze klienta. Sa chamami, jak można dopuścić takich ludzi do pracy z klientem? W trakcie powstanie niedopłaty, dzwonią z wielką pretensją oraz unoszą głos. W jakich czasach my żyjemy? To tylko świadczy o jakości usług banku.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.