Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: Katarzyna
Parszywe złodziejstwo.
Dodano: 23 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto Optymalne.Otwiera się niby za darmo . Potem jest wiele cichych aneksów do umowy .Wszystkie niekorzystne dla klienta . Aneksy zamieszczane po kryjomu . Potem ten tzw. bank do tego konta przypisuje kartę Master Kard . Złodzieje podobno wysyłają kartę zwykłym listem . List nie dochodzi bo ginie na poczcie !!!! To mało ważne bo naliczają opłaty za kartę , której de facto nie wysłali , w kwocie 6.99 zł miesięcznie . Zdecydowana większość klientów o tym nie wie . Bank co miesiąc taką sumę nalicza dodając odsetki karne 10 procent . Rośnie zadłużenie spreparowane przez złodziei . Krajowy Nadzór Finansowy o tym wie .I nic nie robi . Może tez ma coś z tego do kieszeni . Bezprawie bankowe dzieje się w państwie europejskim .
Autor: ola
ahfioa
Dodano: 22 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak naliczają opłaty za konto i korzystanie z karty? Ja to mma darmowe.
Autor: Jan
Największy złodziej bankowy w Polsce.
Dodano: 22 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złodzieje ! Zakładają niby darmowe konto . A potem po cichu nie informując w normalny sposób zmieniają często regulamin. Na niekorzyść klienta .Naliczają opłatę za kartę , którą na siłę i rzekomo za darmo przysłali i która leży bezczynnie w szufladzie .Klient nie wie ze złodziejski parabank GETIN nalicza mu złodziejskie opłaty .Czy jest w Polsce jakaś instytucja kontrolna , która mogłaby złodziei ostro karać za takie sztuczki ??? Co do cholery robi Krajowy Nadzór Bankowy .Nadal kolesiostwo ??? Czy my Białoruś jesteśmy ????
Autor: Prawda
Oszukańczy Bank
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Getin Noble Bank i Tu Europa oszukuje swoich klientów jak tylko mogą. Nie polecam ani jednych ani drugich. Banda złodziei.
Autor: ola
kghak
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ale co jeżeli ktoś ma pozytywne zdanie na temat getin banku to znaczy, że jest podlizującym się pracownikiem? Oj słabe jest to bardzo!
Autor: Jan M.
Obrońcy własnych interesów.
Dodano: 17 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Proszę, aby pracownicy banku nie podlizywali się przełożonym wpisami nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistością. Te dodatkowe Judaszowe srebrniki nie są tego warte.
Autor: robert
opinia
Dodano: 15 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Odnoszę wrażenie, że komentujący widzą świat w czarnych barwach. .Mnie sie nie przytrafiają takie sytuacje jak piszecie. W moim oddziale Getin Banku obsługa jest poprawna, doradcy sumiennie podchodzą do obowiązków. Myślę, że w wielu przypadkach to sami klienci nakręcają presję i pośpiech, zachowują się jakby łaskę robili, że przyszli a tu np. dwuosobowa kolejka i już jest pretekst do nerwówki. Niczemu to nie służy.
Autor: marek
opinia
Dodano: 12 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Po przeczytaniu komentarzy głowa mała, tak jakby się nagle wszyscy zmówili na nie. Klient dla banku to skarb i trzeba każdego traktować indywidualnie. Moje zdanie odnośnie produktów, instrumentów finansowych Getin Banku jest jednak pozytywne. Pewnie to wynika z długoletniego doświadczenia. Lokuję tu swoje pieniądze, zyskuję proporcjonalnie i porównywalnie do innych banków. Nie przytrafiły mi się złe relacje ani nagabywanie. Nade wszystko czytam dokładnie informacje i jestem rozważny, czego wszystkim życzę.
Autor: nieustraszony
Home Broker
Dodano: 10 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Panie Leszku Czarnecki proszę wypowiedzieć się na temat jednego podmiotu z Pana holdnigu Home Brokera.UOKIK ukarał HB karą finsową w kwocie na ponad 330 tys złotych ( co to dla Pana ) .Wprowadzał w błąd i kłamał w sprawie pośrednictwa sprzedaży we Władysławowie apartamentów w 4Kolorach.Zbiorowe Naruszenie Interesów Konsumenta to poważny zarzut ,który daje inwestorom możliwość dochodzić swoich roszczeń od HB w sprawach cywilnych. Pozdrawiam
Autor: macho
get
Dodano: 9 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Straszne podejscie do klienta ludzi z infolini banda psychopatow.Jak biezesz kredyt bez kolejki tira rira splacilem szybciej potraktowany jak dziad czekanie w kolejce i wogole wszystko do bani NIE POLECAM TOTALNIE!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.