Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 461

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (538):

Autor: pola
opinia
Dodano: 23 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Korzystam z konta w Getinie i lokat terminowych; wybieram raczej optymalne terminy;, wtedy dywidendy są najkorzystniejsze. Zysk przeznaczam na przyjemne spędzanie czasu podróżując po świecie.
Autor: Tomek
Omijam z daleka
Dodano: 22 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Według mnie najgorszy , najbardziej krwiożerczy i podły bank w RP . Moi znajomi mieli tam kredyty hipoteczne . Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Unikam jak ognia bo można się poparzyć. I pomyśleć że ci bankowi krwiopijcy mają polskie korzenie . Ja bankuję w ofercie PREMIUM - tylko w zachodnich bankach komercyjnych. Też są wady ale mam ludzkie oprocentowania i dobre traktowanie . Na słowo GETIN po przeżyciach znajomych cierpnie mi skóra.
Autor: Klient
Pozrywać umowy.
Dodano: 15 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to jak nasze państwo, istnieje tylko wirtualnie. Ja wycofałem wszystkie lokaty, bo boję się, aby nie było jak w Amber Gold.
Autor: getinowiec
prawo
Dodano: 12 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tym bankiem powinien zając się prokurator a szczególnie kobietami z windykacji telefonicznej a pani wk powinna zgłosić się do psychologa po porade a może przechodzi menopauze omijajcie ten bank z daleka
Autor: Klient
Łamie prawo.
Dodano: 10 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Doradzam wszystkim pokrzywdzonym w jakikolwiek sposób z podejrzeniem złamania prawa o zgłaszanie do Rzecznika Finansowego przez adres internetowy, lub telefon. Szykuje się duża sprawa.
Autor: Oszukany
Złodzieje
Dodano: 7 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złodzieje i tyle oszukują jak tylko potrafią. Nie polecam tam trzymać ani złotówki ponieważ i tak Ci ją ukradną.
Autor: Mateusz
Odradzam! Jak najdalej!
Dodano: 5 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, Korzystam z konta Getin Bank Online (brak możliwości załatwienia sprawy fizycznie w oddziale banku, tylko kontakt elektroniczny bądź telefoniczny). Musiałem założyć u nich konto, gdyż wziąłem kredyt "Rodzina na Swoim" na mieszkanie, a oferowali najniższą marżę. - uwłaczająca obsługa klienta - ok. 8 punktów potwierdzenia tożsamości przed załatwieniem sprawy telefonicznie ! - wiecznie "zawalona" infolinia - długie oczekiwanie na konsultanta - ogromne kwoty za połączenie ! - fatalna obsługa konta internetowego (np. permanentnie znikająca opcja do zapisywania przelewów przed ich wysłaniem - jednego dnia jest, drugiego już nie ma, nie ma na to żadnej reguły) - Częste pomyłki w historii płatności na stronie internetowej banku, które trzeba wyjaśniać, bo inaczej pieniądze nie wracają - zdawkowe i nic nie wyjaśniające odpowiedzi na pytania zadane na chacie z konsultantem
Autor: Klient
Umowa jest święta.
Dodano: 3 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A ty to słyszałeś coś o świętości umowy? Jak podpisujesz warunki dwustronnie z bankiem to wytłumacz jak bank na zasadzie swojej jednostronności potrafi zamanipulować regulaminem i tabelami i bez podpisu z naszej strony narzucić nam opłaty, o których nie było mowy przy zawieraniu i naszym akceptowaniu podpisem. Kto wymyślił zasadę, że jak się nie odwołasz tzn, że akceptujesz nowe stawki. Ani naszego podpisu, ani naszej zgody, taki bankowy pomysł na frajerów.
Autor: Wiki
Czytajcie regulaminy
Dodano: 3 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Widzę, że większość wpisów pochodzi od ludzi, którzy nie czytają Regulaminów. Większość banków wprowadza teraz opłaty za karty i tak naprawdę nic nie jest za darmo. Więc trzeba czytać, kiedy konto jest darmowe, bo najczęściej nie jest! A potem tylko można obsmarować bank na forum. Typowe
Autor: Max
Oszukańczy Bank
Dodano: 27 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak też się przekonałem że ten Bank oszukuje. Nie polecam oszukują na czym się da. PIS musi coś zrobić z firmami Czarneckiego. TU Europa, Open life, Ide Bank i wiele innych.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.