Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: maja
kredyt
Dodano: 1 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie psioczcie na banki skoro z nich korzystacie. chyba lepiej jednak wziąć kredyt np. mieszkaniowy i płacić bankowi niż nabijać kabzę wynajmującym; przynajmniej jesteśmy u siebie. Bank nie jest kapryśny i nie zmienia frontu, ani nie zagląda niespodziewanie pod naszą nieobecność. Sama korzystam z Getinowskiego kredytu, ale mam poczucie, że mam kawałek swojej podłogi.
Autor: Klient
Potwierdzam
Dodano: 25 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Taki numer wymyślili i oni i Idea i pewnie wszystkie te kolosy pana Cz. Wymyślili komunikacje z klientem przez własne strony WWW po zalogowaniu. Jak nie zaglądasz to wprowadzają nowe tabele na zasadzie - jak nie wymówisz tzn, że się zgadzasz. Potem już naliczają debet bo często człowiek ma konto tylko do lokat, a potem 4 krotność stopy lombardowej i po kilku miesiącach tracisz wszystko co zarobiłeś w banku na lokatach itp. produktach, niby dla klienta. Cała ta korporacja ma tylko jedno zadanie - ogołocić klienta.
Autor: Terry
utajone opłaty
Dodano: 24 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W 2015 nałożono opłaty za używanie karty kredytowej, której akurat nie używam, i nie powiadomiono mnie mimo że mają adres mailowy i mogli uprzedzić. Potem opłata się kumulowała i naliczali odsetki karne znów nie informując mnie o niczym. Ich właściciel Leszek Czarnecki to tajny i płatny współpracownik SB już od liceum. Jaki pan taki kram.
Autor: BYLA KLIENTKA
Skandal - rece opadaja
Dodano: 23 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wroclawski oddzial Getin Bank (Arkady Wroclawskie), podpisalam Aneks do umowy 02.02.16, dzisiaj jest 23.02.16 i w centrali jeszcze go nie maja, zaginąl, w odpowiedzi dowiedzialam sie ze mam sama wyjasniac sprawe, mimo iz dysponuje zaswiadczeniem kiedy , gdzie i u kogo skladalam dokumenty. SKANDAL! tak beznadziejnego banku, tak beznadziejnej obslugi dawno nie widzialam, omijac z daleka!!!!!
Autor: iwona n.
kredyt
Dodano: 17 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od roku spłacam kredyt nie spóźniłam się z zapłatą żadnej raty. Dzwoniłam na infolinię i byłam w oddziale z prośbą o odroczenie kilku rat, usłyszałam że jak będę miała zaległości w spłacie to mogę się starać o restrukturyzację, odsyłali mnie jeden do drugiego.Nie zapłaciłam jednej raty, 11 dni po terminie Pani z windykacji podczas rozmowy telefonicznej zrobiła ze mnie oszusta i niewiarygodnego klienta, mam 1 dzień na dokonanie wpłaty - jak nie to posyła mi windykatora na mój koszt. PORAŻKA!!!
Autor: Marek
Tragedia
Dodano: 4 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem w trzech oddziałach zapytać o lokaty w każdym inna interpretacja miasto Kraków lokaty założyłem w innym banku z bardziej kompetentna obsługą wstyd nigdy więcej.
Autor: Emil
...........
Dodano: 30 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja jednak dam sobie spokój z tym bankiem :/ Tu można się wiele dowiedzieć http://www.monitor-polski.pl/afera-getin-banku-setki-razy-wieksza-od-amber-gold/
Autor: Emil
Co robić?
Dodano: 30 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem mieszkańcem Warszawy i jestem kibicem Legii. Napotkałem na stronie klubu na "kartę płatnczą" z logo klubu i o założeniu konta. Więc chciałem założyć sobie konto w tym banku. Na pierwszy rzut oka wszystko gra, zero opłat, ewentualnie 6,99 jeśli w miesiącu płatności kartą wyniosą mniej niż 300zł Wypełniłem wniosek i czekałem....odezwał się pośrednik Open Finance (nie powiem złego słowa obsługa bardzo miła) Miał ze mną się skontaktować kurier wsprawie podpisania umowy, jednak pomimo zapewnień nie przybył co więcej nie odezwał się nawet! Za to miałem kolejne telefony z Open Finance które chciało potwierdzenia mojego kontaktu z pracownikiem banku do którego niestety albo "stety" nie doszło. Czytając te wszystkie opinie oraz artykuł na temat tragicznej sytuacji banku na rynku, zastanawiam się nad tym czym się kierował zarząd LEGII wchodząc we współpracę z tym bankiem. Może moje odczucia są błędne po prostu, i nie powinienem mieć żadnych obaw. Jednak wolę sprawdzić to wszystko dokładniej. PS. wiem że jest dużo wynajętych Hejterów którzy mają za zadanie oczerniać bank, więc większość wpisów traktuję z przymróżeniem oka. Z kolei artykuł na temat banku i jego sytuacji mnie przeraził. A jak jest naprawdę?
Autor: kasia
porażka
Dodano: 25 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank, który traktuje swoich klientów jak zło konieczne. a jak weźmiesz kredyt i spóźnisz się jeden dzień, to te france z windykacji są takie bezczelne, że szkoda mówić. PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: pola
opinia
Dodano: 23 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Korzystam z konta w Getinie i lokat terminowych; wybieram raczej optymalne terminy;, wtedy dywidendy są najkorzystniejsze. Zysk przeznaczam na przyjemne spędzanie czasu podróżując po świecie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.