Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: klijent
nie
Dodano: 20 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam zwłaszcza zaciągania kredytu w tym banku'
Autor: były_klient
złodzieje
Dodano: 12 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ZŁODZIEJE!!!! darmowe konto internetowe bez opłat przenieśli mi z getin online do getin banku. Pisali ze tabela opłat się nie zmieniła. Tymczasem zaczęli naliczać opłatę za prowadzenie konta i za kartę... Za "darmowe" bankomaty także wprowadzili opłaty. Wyszło ok 20zł na miesiąc. Zdążyli mnie okraść na ponad 100zł, mimo iż w podpisanej umowie mam "DARMOWE KONTO"...
Autor: marta
wpłatomat
Dodano: 11 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
przecież mają swoje wpłatomaty, a poza tym można wpłacić kasę w oddziale bez opłat
Autor: agnieszka
wpłatomaty euronetu
Dodano: 9 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
uwaga jeszcze niedawno choć szkoda że tak krótko można było korzystać z wpłatomatów euronet bez prowizji aż do końca marca .2016 r,o czym się dowiedziałam się dziś ,było to dla mnie dobre rozwiązanie ale nie będę złodziejom płacić za to że chcę wpłacić do nich swoje pieniądze ....
Autor: Były Pracownik
Szulernia
Dodano: 8 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety zgadzam się z tymi wpisami negatywnymi , to szulernia i tyle. Brać pieniądze z tego pseudo Banku puki można .
Autor: zenon
kwartalny profit
Dodano: 5 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie polecam tego banku. Naciągnięto mnie na produkt KWARTALNY PROFIT. Po 5-latach ledwo odzyskałem swoje. Wypłata 5.04.2016 r. , a zgłoszenie rezygnacji w dn. 11.02.2016 r.. Wypłata po 8 -tygodniach !!!!!!!!!!!!!! Żenada OSZUST BANK !!!!!!
Autor: Piotr
raty
Dodano: 31 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
skrajna nie kompetencja ,odradzam ten bank ,nigdy więcej
Autor: Jadwiga Karczewska
Niekompetentny pracownik Getin Noble Bank SA:
Dodano: 30 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
25.03.2016 r., w placówce Getin Noble Bank SA - XI POK Lublin, ul. Koncertowa 4d zlikwidowałam lokatę. Załatwiał mnie w banku Grzegorz Parka. Dnia 30.03.2016 r. otrzymuję SMS-a że mam zgłosić się do Getin Noble Bank SA w celu złożenia dyspozycji, gdyż na moim koncie znajdują się środki w wys. 5,99 zł. Pytam. Dlaczego pracownik Grzegorz Parka nie wypłacił mi wszystkich środków jak likwidowałam lokatę? Nie widział tych środków? Ja, (chodząc o dwóch kulach) muszę teraz jeszcze raz jechać do oddziału Getin Noble Bank SA, by dokonać zamknięcia konta. Skrajna niekompetencja i skandal! !!! Kto mi zwróci stracony czas i pieniądze za środki transportu?
Autor: Paula
raty
Dodano: 2 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
hmm w sierpniu 2014 zaczelam placic raty w ym banku, wedlug umowy mam ich 20, ta ostatnia mam zaplaic do 21 marca tego roku..kilka dni temu przyszlo pismo,ze zostalo mi 17 rat!! jakim cudem..? rozmowa z konsultantem nic nie daje, dzis musze sie wybrac do siedziby banku by to wyjasnic, bo szlag mnie trafia...i najlepsze jest to, ze uwaga-19 rate zaplacilam w lutym a przyszlo na pismie, ze mam 13 rate zaplacic do 21 marca..wie kros cos jak to zalatwic?
Autor: kuba
karta
Dodano: 1 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Namawiam do obczajenia karty Getin Up, dają bonusy i fajną aplikację. Nowocześnie i wygodnie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.