Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów
Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: nikotynka
wielka pomylka
Dodano: 14 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam kredyt w tym babku ....nie polecam pani z placowki w szamotulach skrzetnie podala dokumenty i owszem przeczytalam....podpisalam do domu przyszla umowa inforemujaca mnie ze wzielam kredyt w wysokosci 12 tys a do splaty mam prawie 30 proby wyjasniania jakiegokolwiek sprzeciwu nie maja tam racji bytu nie stac mnie na adwokata.....na takich ludziach zeruja....nie polecam zastanowcie sie 3 razy zanim podpiszecie bo podpisujecie jeden dokument a oni za was reszte
Autor: Racja!
.............................................
Dodano: 4 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA, wszyscy którzy mają problem z GNB proszeni są o wysłanie skargi do Komisji Nadzoru Finansowego: Komisja Nadzoru Finansowego Plac Powstańców Warszawy 1 skr. poczt. 419 00-950 Warszawa 1 INFOLINIA UKNF (48) 22 262-58-00 e-mail: knf@knf.gov.pl lub EPUAP: http://www.knf.gov.pl/dane_wspolne/kontakt.html Im więcej skarg tym szybciej ten bank poprzestanie swoich praktyk złodziejskich.
Autor: też tak uważam
słusznie
Dodano: 4 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Reklama za darmo Proponuję przejazd z bilbordami na auto przyczepkach z nagłośnieniem informując ludzi co to za złodziejski Bank. Jeśli ktoś chętny zapraszam do Krakowa możemy to zrobić potem możemy jechać do innych miast będziemy jeździć aż wszyscy się dowiedzą o tym złodziejskim BANKU.
Autor: ..j
..j
Dodano: 4 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
https://www.monitor-polski.pl/afera-getin-banku-setki-razy-wieksza-od-amber-gold/
Autor: Popieram ten post!!!!! o
o Getin Banku
Dodano: 3 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
"Dodano: 7 stycznia 2016 Złodzieje i tyle oszukują jak tylko potrafią. Nie polecam tam trzymać ani złotówki ponieważ i tak Ci ją ukradną."
Autor: Ja
nie polecam
Dodano: 3 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
szuje
Autor: Okłamana
Hasło reklamowe "Z getinbank wyjdziesz na minusie"
Dodano: 3 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Getin Bank to dno dna. Same straty - zero zysku !! na 5 produktów bankowych. Przez 4 lata zero zysku. Nie polecam !!! nawet wrogowi. żerują na każdą Twoją złotówkę, by omamić jakimś badziewiem, który wychwalą do rangi "Super produktu" Badziewie = quatro, dziesięciokrotka - polisolokata, fundusze. Życzę pewnej gnidzie z getinbanku aby wszystkie premie które na mnie zarobiła wyparowały jej z portfela. Za jej perfidne kłamstwa.
Autor: pola
opinia
Dodano: 27 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam same pozytywne relacje z Getin Noble, może dlatego, że jestem w małej miejscowości. Praktycznie obsługuje mnie ta sama pani, która życzliwie bez presji podpowiada np korzystne lokaty, dzięki czemu od czasu do czasu coś mi na koncie przybywa.
Autor: Simon KGB007
Przenoszę się !!!
Dodano: 10 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak możności skontaktowania się z infolinią, konsultanci bezradni. Czekam po 30-40 na połączenie z działem hipotecznym i nic... cisza. Potrzebuję dokument dot. potwierdzenia salda i kont wpłat do innego banku i doczekać się nie mogę. A ich analitycy jakiś dramat od stycznia próbuję odpisać osobę z kredytu, mimo zdolności i zabezpieczenia w postaci domu, co chwilę wymyślają jakiś nowy dokument. Tospowodowało,że podjąłem decyzję o zmianie banku. Kwota kredytu to 30% wartości nieruchomości. CIENIASY!!! i tyle
Autor: Getin user
Wpłatomaty GETIN
Dodano: 5 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tez rozwiązuje umowę , skoro żeby wpłacic pieniądze trzeba wystać w kolejce albo zrobic to z prowizja przez wpłatomat. Żenada !
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.