Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: bono
klient
Dodano: 3 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bank jak słusznie ktoś zauważył nie jest instytucją charytatywną, wiadomo za usługę wszelkiego rodzaju płacimy, więc i tu ma się podobnie.Ogólnie GNB jest podobny w trendach do innych banków, ale nie rezygnuję.
Autor: leon
lepiej
Dodano: 31 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Widzę poprawę. Czekam na ciąg dalszy.
Autor: koko
oks
Dodano: 30 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Getin to Getin i różnie to było, ale ostatnio robia kroczki w dobra stronę. Poczekam, popatrzę, póki co jestem dobrje myśli, bo jak spojrzeć na to co było jeszcze kilka miesięcy temu to teraz na plus to zaczyna wycodzić.
Autor: Małgorzata
koszmarne załatwienie sprawy
Dodano: 27 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mój tata próbował zastrzec zagubiony dowód osobisty. W baku spędziliśmy ponad 2 godziny, bo pomimo dostarczenia wszystkich wymaganych procedurą banku dokumentów i mojego poświadczenia tożsamości ojca, pracownik banku stwierdził, że zastrzeżenie może być tylko na 3 dni i ma je ojciec odnawiać (bo nie ma drugiego dokumentu tożsamości) wraz ze mną poświadczającą tożsamość co 3 dni. Dodam, że ojciec jest osobą starszą (ok. 80 lat) i niedowidzącą. Wychodzi z domu bardzo rzadko. Druk, który dał nam do wypełnienia jasno mówił, że jak się dostarczy zaświadczenie z organu gminy to zastrzeżenie może być bezterminowe. Niestety Pan nas obsługujący nie umiał czytać ze zrozumieniem. Nawet dzwoniąc na infolinię otrzymałam prawidłową informację, źle Pan się upierał przy swoim. Wtórowała mu koleżanka z sąsiedniego stanowiska. W banku nie było żadnego przełożonego (urlop). "Bankier" gdzieś w końcu zadzwonił i po 2-ch godzinach stwierdził, że wprowadzając do systemu nasz wniosek zastrzeżenie jest na czas nieokreślony. Bez przeprosin, bez empatii dla osób starszych. Żenada jakich ludzi zatrudnia ten bank. W terminie możliwie najszybszym wycofuję wszystkie moje i taty oszczędności. Nie polecam, wręcz odradzam.
Autor: TRIPER
ZERO!
Dodano: 11 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Każda negatywna opinia jest prawdziwa! Na infolini pracuja osoby które nie wiedza co mówią! Możesz wykonac 20 telefonów i mimo tego ze rozmowy sa nagrywane i maja dowódna na bzdury które mówia i na niekompetencje swoich pracowników nic do nich nie dociera, Nie ma osoby z która możesz prozmawiać złozyc reklamacje.Masz jeszcze wyjscie - napisac maila do osob które kompletnie nie wiedza co robia w tym banku. Nie wywiązuja sie z umowy i maja to wszystko gdzieś, olewaja klienta, kiedy chcesz wziąć kredyt wejda ci w tyłek, kiedy chcesz go spłacic przed terminem, boze bron, jesteś dla nich nie wazny. Mówią że oddzwonia i nikt nie oddzwania, na odpisanie na maila mają 48 godzin, nie odpisuja wcale lub po 2 tygodniach! Nie wiem kto tam pracuje, ludzie bez pojecia, wykształcenia, rozumu, nie wiem jak to inaczej nazwać. NAJGORSI , NAJMNIEJ ROZUMNI I NAJMNIEJ KOMPETENTNI KONSULTANCI Z JAKIMI MIAŁAM DO CZYNIENIA!!!!! ZARZĄDZIE jesli to czytasz weż się za swoich pracowników infolini i administracji bo to jest WSTYD!!!!!
Autor: jolka
w temacie
Dodano: 11 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ilu klientow tyle glosow; moj jest zdecydowanie pozytywny jesli idzie o jakosc uslug w GNB.
Autor: henio
opinia
Dodano: 10 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wybory bankowe to zwykle przemyslana decyzja i slusznie; jak sie slyszy o roznych "aferach", o ile wiem z doswiadczenia GNB nalezy do dostatecznie stabilnych zeby sie nie bac.
Autor: lolek
opinia
Dodano: 6 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Dlugo zastanawialem sie nad obsluga "private" i Getin ma bardzo atrakcyjne pakiety. Kompletne zadowolenie.
Autor: bronislaw
opcja w cenie
Dodano: 27 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Trzeba wiedziec, ze to solidna firma.Getin Noble Bank jest drugim największym bankiem z większościowym polskim kapitałem. Swoją ofertę kieruje do trzech segmentów klientów indywidualnych, małych i średnich firm, korporacji oraz jednostek samorządu terytorialnego.
Autor: greta
analiza
Dodano: 25 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Z analizy wynika pozytywna opcja przygotowanej przez GNB oferty; wiem bo korzystam dlugoterminowo, jest ok.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.