Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: ODRADZAM GETIN BANk
nie wierz w pozytywne opinie o tym banku
Dodano: 20 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Cytuje post nizej i się pod nim podpisuję. Ludzie - nie dajcie się wrobić w JAKIEKOKOLWIEK UBEZPIECZENIA - to tylko wyciąganie kasy od ludzi .Tobie to jest zupełnie nie potrzebne ,i pamiętaj o jednej podstawowej zasadzie -W ŻADNYM BANKU UBEZPIECZENIE NIE JEST OBOWIĄZKOWE - PAMIĘTAJ ! ! ! ! !
Autor: Upadek Getin Banku
Kiedy?
Dodano: 20 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ci co piszą pozytywne opinie to na 100% ludzie z Getin Banku, albo kilienci co maja w tym banku zwykle konto bankowe otwarte i tyle. i nic więcej nie wiedzą, bo nie inwestuja
Autor: ODRADZAM GETIN GANG
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Dodano: 20 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
MAM NIEMAL WSZYSTKIE PRODUKTY Z TEGO BANKU do roku 2014 założone,SZCZESLIWA SIODEMKA, sWIATOWE BOGACTWA, QUATTRO DZIESIECIOKROTKI ,KWARTALNY ZYSK I JESZCZE COS - żaden z nich nie zarobił ani złotówki!! ODRADZAM TEN BANK, GDYBYM ULOKOWAŁA PIENIĄDZE NA ZWYKŁEJ LOKACIE NAWET 1,6 % MIAŁABYM COŚ, A TAK TO ZABRANO MI NAWET TO CO MOJE.
Autor: karina
o getinie
Dodano: 19 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mi się śmiać chce z tych negatywnych opinii ;) ludzie się burzą jakby o ich życie chodziło. każdy bank ma swoje zasady i podpisując dokumenty zgadasz się na to co bank oferuje. mi się z getinem dobrze współpracuje i nie narzekam jak to mnie oszukali ;)
Autor: arek
komentarz
Dodano: 18 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W mediach pojawiły się informacje na temat ,że KNF zobowiązała Getin Noble Bank do wyspowiadania się z win. Myślę, że niepotrzebnie depczą po piętach bankowi, który cieszy się renomą wśród większości klienteli, daje zarobić na lokatach .
Autor: Franka
Sami o sobie - wstyd.
Dodano: 18 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nawet przedszkolak po przeczytaniu ostatnich wpisów by zgadł, że pisał je pracownik banku. Moja rada - zmienić styl na uczciwy wobec klienta i nie trzeba będzie zmuszać własnych pracowników do pisania laurek pochwalnych.
Autor: hanka
opinia
Dodano: 17 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja tam korzystam z getinu i mi pasuje. znam jego oferty i innych banków, długo się nie musiałam zastanawiać który wybrać.
Autor: filip
opinia
Dodano: 16 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zastanawiająca tendencyjność większości hejterskich opinii. Konkurencja nie śpi?Ja dalej z GNB.
Autor: marek
opinia
Dodano: 15 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Oferta szyta według potrzeb, adresy do grup wiekowych celne, na dobrą sprawę klient Getinu może wybierać jak mu w duszy gra. Opłacalne.
Autor: Mustafa
UBEZPIECZENIA
Dodano: 15 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie - nie dajcie się wrobić w JAKIEKOKOLWIEK UBEZPIECZENIA - to tylko wyciąganie kasy od ludzi .Tobie to jest zupełnie nie potrzebne ,i pamiętaj o jednej podstawowej zasadzie -W ŻADNYM BANKU UBEZPIECZENIE NIE JEST OBOWIĄZKOWE - PAMIĘTAJ ! ! ! ! !
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.