Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: krk
BEZNADZIEJA!
Dodano: 29 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Getin Bank oraz Idea Bank to dwa dziadostwa zatrudniające dodatkowo na infolinii pół-debili,którzy za grosz nie maja pomyślunku.Powtarzają regułki jak nakręcone kukiełki i nijak nie można wytłumaczyć jednemu z drugim prostej i oczywistej sprawy.Podaję przykład.Brałem kredyt w Getinie. Na umowie stoi jak byk ,że mam zapewnić środki na koncie tego i tego dnia i bank będzie sobie pobierał ratę automatycznie.Po terminie pierwszej raty dostaję powiadomienie,że zostałem obciążony kwotą 15 zł za monit, bo nie zapłaciłem raty.Patrzę na konto rata wynosi 600 zł z groszami na koncie 30 ty zł.Myślę jakaś pomyłka itd.Przez e-maila ze swojego konta informuję bank,że nie pobrał sobie środków mimo,ze miał taki obowiązek ale za to ochoczo obciążył mnie opłatami za monit.Po 30 dniach dostaję odpowiedź od pani obsługującej reklamację z banku,że mam robić przelewy z konta a nie bank ma pobierać sobie opłaty automatycznie.Wysyłam jej cytat z umowy papierowej ,którą mam przed sobą i od pół-mózga bankowego dostaję odpowiedź,że ją to nie interesuje co mam na umowie ,bo ona w systemie ma zaznaczone co innego.No krew mnie zalała.Idąc jej tokiem rozumowania ma oznaczać ,że jeśli nieudolny pracownik banku zamiast 30 tys zł kredytu wpisał by do systemu 300 tys to miałbym spłacać 300 tys bo nie ważna jest umowa papierowa tylko to co jest w systemie.Jak z takimi półgłówkami załatwiać cokolwiek? Skończyło się to tym,ze musiałem dymać do oddziału banku i odsiedzieć w kolejce z półtorej godziny i ręcznie wszystko prostować.Nie polecam nikomu tego pseudo banku.Pomijam już fakt,że interfejs bankowy jest całkowicie beznadziejny.Zero przejrzystości i intuicyjności.Nie ma co porównywać do obsługi PKO BP.Niby bank stary ale jakość infolinii oraz obsługa interfejsu internetowego bije Getin na głowę.
Autor: zdzislaw wichlaj
bankomat
Dodano: 28 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PODKREŚLAM "doradcy"GETIN BANKU NIE SĄ ZAINTERESOWANI BANKOMATAMI WPROWADZJĄCYMI W BLĄD,TYLKO NAWIJANIEM O POŻYCZCE I KORZYŚCIACH ZWIĄZANYCH Z JEJ POBRANIEM (DLA GETIN BANKU).TRZEBA UMIEĆ WYTŁUMACZYĆ BLĄD BANKOMATU- NAWET JAK SIĘ CHCE SPAĆ A KLIENT SIĘ PRZYCZEPIL I SYGNALIZUJE WADLIWE DZIALANIE URZĄDZENIA."doradca" NAWET NIE SPYTAŁ O TO,przynajmniej w Zamościu ODRODZENIA 7.RADZĘ NIE PROWOKOWAĆ LOSU i NIE KORZYSTAĆ Z USŁUG TEGO ODDZIAŁU.
Autor: zdzislaw wichlaj
bankomat a wyplata emerytury
Dodano: 28 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Otrzymałem odpowiedż na reklamację.Reklamacja byla zapytaniem "co by się stało z kartą gdybym odszedl od bankomatu po pojawieniu się na ekranie - KARTA ZOSTALA ZATRZYMANA".."doradca nie odpowiedział w o/Zamosć a i odpowiedż sekcji reklamacji tego nie wyjąśnia."doradcy " nie interesowala techniczna strona ,ale zatrudniona ochrona przed natrętnymi,acz stanowczymi klientami.PROPONUJĘ OBOK OCHRONY,ZATRUDNIĆ W ZAMOŚCIU ulODRODZENIA 7 psa obronnego ("doradcow"},żeby omijali z daleka,bo poszczujemy.Załatwienie reklamacji to słowa...słowa....słowa...,ale pensje ZARZĄDOW POLSKICH BANKOW To ho!ho!trudno słowami ogarnąć.
Autor: alina
rezygnuję
Dodano: 28 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Jestem lekko zszokowana telefonem od pracownika banku. Przyznaję, zawiniłam - ale zostałam potraktowana zwyczajnie po chamsku. Byłam na wczasach i zwyczajnie spózniłam się 5 dni z ratą kredytu. Trudno - myślałam naiwna- wrócę i zapłacę ratę z odsetkami. A tu telefon z chamskimi odzywkami typu, że porażam głupotą, na jakim świecie żyję itp. Szok, tym bardziej, że mam tam konto. Żadnej kultury osobistej. Rozumiem, gdym nie zapłacila raty przez miesiąc ale nie pięć dni. Rezygnuję z usług w/w banku . Tym bardziej, że jak oszukali mnie na lokacie, nie awanturowałam się. Ale teraz to już lekka przesada. Klientów się nie obraża, zwłaszcza tych z których ma się zysk.
Autor: maniek
Oszuści
Dodano: 19 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie dajcie się naciągać na te ich niby lokaty itp. to czysta strata pieniędzy po 4 latach zamiast zysku to strata. Przy podpisywaniu umowy nie informują o wszystkim!!!!
Autor: zdzislaw wichlaj
obsługa O/Zamosc ul.odrodzenia 7
Dodano: 7 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bankomat po przyjeciu PIN ,akceptacji i wyborze kwoty podaje,że gotowka zostanie wypłacona po odbiorze karty.W dniu 7 lipca 2016r wWyświetlił na ekranie KARTA ZOSTAŁA ZATRZYMANA .Po pewnym czasie "WYPLUWA" kartę ,ale o pieniądzach nie ma mowy.Na moją stanowczą prośbę o sprawdzenie "idiotyzmów" tego urządzenia pracownica "doradca" grozi wezwaniem ochrony.Czy ochrona O/Zamość to fachowcy?DNO!!!ul.Odrodzenia 7 O/Zamość
Autor: zbyszko
opinia
Dodano: 28 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W każdym banku jest podobnie. Nie ma takiego żeby bez powodu dawał bonusy. W życiu nic nie jest za darmo. Getin Noble wcale nie odstaje od innych. Wolny kraj, nie ma przymusu. Mnie akurat to nie przeszkadza, mam tu konto, lokatę i nie narzekam.
Autor: Zawiedziony
Najgorszy bank z jakim miałem do czynienia
Dodano: 27 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przez kilka miesięcy pobierali mi opłatę 6,99 obsługę karty która jest nieaktywna. Podobno została wysłana zwykłym listem. Byłem wcześniej klientem Open Oneline i dopiero teraz dowiedziałem się że przeniesli mnie do Getin Bank i dziś po kilku telefonach uzyskałem login i hasło do konta. Zero informacji ze strony banku (list/mail). Opłaty niby mogą naliczać, bo ich tabela prowizji. Dla mnie bolesna nauczka, by likwidować nieużywane, nawet bezpłatne konta. Dla nich - już nigdy nie skorzystam z oferty Getin, czy banków z nimi związanych i szczerze odradzam to przyjaciołom i znajomym.
Autor: ofu
Oszuści
Dodano: 26 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przecież to zwykła mafia ,oszukują jak mogą na wszystkim każdy kto cokolwiek miał do czynienia z tym Bankiem , wie że to banda oszustów i tyle nie ma co tu oszukiwać , odradzam komu kol wiek korzystać z tego Banku.
Autor: adam
opinia
Dodano: 21 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Getin Noble Bank zawsze grał w pierwszym składzie poważnych graczy finansowych; nie sądzę żeby przy obecnych zawirowaniach i polityce finansowej państwa był aż taką problematyczną kwestią jak nagłaśniają niektóre media lub konkurencja. Taki kapitalizm.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.