Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: zdzislaw wichlaj
bankomat a wyplata emerytury
Dodano: 9 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Moja opinia o załatwianiu spraw długoletnich klientów banku (spraw stricte wymagających szybkiej pomocy}) jest bardzo negatywna biorąc pod uwagę całokształt działalności tego nieszczęsnego banku.Sprawy bankomatów szczególnie winny być traktowane.
Autor: zdzislaw wichlaj
bankomat a wyplata emerytury
Dodano: 9 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
"pływaki " z Biura reklamacji napisali mi.....intencją naszego pracownika była szybka pomoc...."Przez tegoż pracownika użyta została grożba wezwania ochrony.Do dzisiaj nie pouczono mnie co miałem zrobić ja ,a co "doradca " banku Ul.Odrodzenia 7 Zamość.Bankomat pokazał 7.07.2016 zapis "karta została zatrzymana" .Odczekałem ,na wszelki wypadek kilka minut -karta się pojawiła ,ale pieniędzy nie było.'doradca " nie przejawiał zadnego zainteresowania bankomatem zainstalowanym przy ul.Odrodzenia 7.Takie załatwianie spraw klientów przez pseudo doradców i biuro reklamacji jest karygodną kpiną.
Autor: Adam
Oszuści
Dodano: 7 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie napiszę chyba nic nowego od poprzedników oszuści i tyle oszukują na czym się da żeby z Ciebie wydoić jak najwięcej kasy , niby coś oferują na wysoki procent a potem zabierają to pod różnymi ukrytymi kosztami. Odradzam ten bank pod każdym względem. Panie Czarnecki na Bezrobocie albo do Putina powinniście się rozumieć nawzajem .
Autor: stamal
Nowa bankowość elektroniczna Getin
Dodano: 6 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przez kilka lat korzystałem z bankowości GB24 Getin Banku, miałem zwykły ROR i jakoś się kręciło. Od dwóch dni zostałem zmuszony do przejścia do "nowej bankowości". Jakie wrażenia ? Jest gorzej niż było. Poprzednio miałem nieograniczony dostęp do systemu, kartę z TAN z kodami i usługę SMS, która na bieżąco informowała mnie o stanie konta. W "nowym systemie" mam w cenie 3,99 pln 30 SMS-ów. Każde logowanie, każda operacja wymaga wysłania SMS, co wchodzi w pulę przyznanych SMS-ów. Nie mam powiadomień o zmianie salda. Aby sprawdzić muszę logować się do systemu a to kolejny SMS. Po wyczerpaniu limitu 30 SMS-ów każdy następny jest płatny 0,29 zł. Czyli aby sprawdzić stan konta przez internet muszę płacić 29 gr. Miesięcznie wykonuję 60 - 70 operacji wymagającej wysłania SMS, czyli poza opłatami za kartę, prowadzenie konta, usługę SMS dodatkowo będę musiał płacić ok. 11 - 12 pln miesięcznie za dostęp do konta. Tzw doradcy klienta są beznadziejni. I na infolinii i w oddziale.
Autor: Barbara
złodziejskie praktyki banku
Dodano: 5 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przeszło trzy tygodnie temu złożyłam wniosek o zamknięcie konta i wypłatę środków z ROR po moim zmarłym mężu, po tygodniu jakiś "dział prawny GB" zakwestionował moje pełnomocnictwo notarialne do swobodnego dysponowania kontem w imieniu pozostałych spadkobierców. Kolejna wyprawa do banku, po zażądaniu podania podstawy prawnej na podstawie której negują moje pełnomocnictwo, dział prawny zmienił zdanie, już mogłam dysponować w imieniu spadkobierców. na pytanie kiedy nastąpi wypłata usłyszała że do 2 tygodni (zwykłe draństwo bo już i tak od pewnego czasu obracali pieniędzmi męża, których ja nie mogłam pobrać, dopóki nie załatwiłam spraw spadkowych). Obecnie te 2 tygodnie minęły , ja wciąż nie mam pieniędzy na koncie... ciekawe co by było gdybyśmy my klienci spłacali raty w takim tempie?
Autor: mariola
opinia
Dodano: 4 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak najbardziej przejrzysta propozycja. Konkurencyjność Getinu w materii konta jest bezwzględnie korzystna.
Autor: Adam
leasing
Dodano: 4 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijać ten bank z daleka.Pseudo-specjalistki podpisujące się pod każda bzdurną odpowiedzią do Klienta. Przy wcześniejszej spłacie żądają spłaty nienależnych odsetek, nie zauważając, że podnoszą oprocentowanie do wielkości, które tylko można nazwać lichwą,Chyba chcą zarobić na "Frankowiczów". Zamierzam zgłosić ich działania wyłudzające do Prokuratury. W żadnym przypadku nie polecam korzystania z usług tego banku - śmiało można określić ich poczynania jako nabijanie się z Klienta, zero fachowości i kultury. Nie sądzę aby kiedykolwiek banki w Polsce odzyskały wiarygodność, jeżeli istnieją takie przypadki jak GETIN.
Autor: zdzislaw wichlaj
obsluga "doradcy"
Dodano: 1 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
A z kim ja się zadałem od kilku lat.Znają imiona moich rodzicow,panienskie nazwisko matki i datę jej urodzenia,etc.NIe chcą powiedzieć dlaczego KARTA ZOSTAŁA ZATRZYMANA,a po ewentualnym odejściu od bankomatu jest do odebrania. do odebrania. A TO Z KIM SIĘ ZADAŁEM -TO PYTANIE ZRODZIŁO SIĘ PO ODCZYTANIU WSZYSTKICH OPINII.ZENADA !.ANAFABECI CZY CO?NIE CZYTAJĄ?PEWNIE NIE BO "fachowość" OBSŁUGI TO DNO!!!CZYTAĆ OPINIE "fachowcy" w Zamościu też.ul.Odrodzenia 7.
Autor: rodzina uzytkowania karty
bankomat a wyplata emerytury
Dodano: 1 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
U "doradców" getin banku prożno szukać fachowej odpowiedzi w sprawie bankomatu i jego wady.Takie "działania" doradcy O/Zamosc ul.Odrodzenia 7 to NIEBEZPIECZNE DZIAŁANIE -ZANIECHANIE INTERWENCJI.DOBRZE,ŻE TO NIE TRAFIŁO NA MNIE.PO ZAPISIE "KARTA ZOSTAŁA ZATRZYMANA UDAŁBYM SIĘ DO DOM I PROSŁ WŁASCICIELA KARTY O INTERWENCJĘ.
Autor: rodzina uzytkowania karty
bankomat
Dodano: 1 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Zamościu O /.ul.odrodzenia 7 do bankomatu należy( po wyjaśnieniach " doradców" } przychodzić z fotelikiem i czekać po napisie " KARTA ZOSTAŁA ZABLOKOWANA.".Bankomat po kliku minutach decyduje inaczej tzn odbierasz kartę ale bez gotowki."doradca" jest bardzo zdenerwowany( jak nam wyjasnia członek rodziny}, nie tłumaczy zachowań bankomatu i wzywa (grozi) ochronę.Kto nam podpowie jak korzystać i się zachowywać w takich przypadkach,żeby nie utracić karty?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.