Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: milioner
frankowicze
Dodano: 30 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Carla o co ci biega? Konkretnie pochwal jak musisz.Nie rób statystyki.Umiesz czytać zarzuty konkretne.?Twoja opinia służy sobbie a muzom.SPADAJ.
Autor: Carla
frankowicze
Dodano: 29 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Oj chyba się znowu frankowicze odzywają i biadolą. jakoś ja nie mam problemów, wszystko działa tak jak trzeba, a jak czegoś nie wiem to bez problemu mogę dopytać na infolinii lub w oddziale banku. Nie róbcie afery na całą Polskę, bo już wieje nudą-nie jesteście pępkiem świata
Autor: Jadwiga
bankomat
Dodano: 26 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zgadzam się z opinią JAN -śmieszność banku.Powinno być czymś naturalnym ,że jeżeli się żyje z klientów ( o setkach tys zł prezesów nie wspominając)trzeba to robić perfekcyjnie.Coś takiego jak opinie pozytywne nie powinno być dorabiane.NEGATYWNE OPINIE WINNY BYĆ BRANE POD UWAGĘ NIE TYLKO KU NAUCE.TO CO WYCZYTAŁAM O KLIENCIE POSTRASZONYM OCHRONĄ ,PRZY BRAKU JAKIEGOKOLWIEK ZAINTERESOWANIA BANKOMATEM,ZAINSTALOWANYM W BANKU ZAMOŚĆ UL.ODRODZENIA 7,PRZEZ PRACOWNIKA -JEST NAJLEPSZYM DOWODEM.KONIEC Z POZYTYWNYMI OPINIAMI.KONIEC GŁUPIEJ REKLAMY.ZAJĄĆ SIĘ SOLIDNYM TRAKTOWANIEM KLIENTOW.
Autor: Jan
Śmieszność banku.
Dodano: 24 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jakie to śmieszne i jak poniżające dawać polecenia swoim klakierom zza biurek, aby robili na zielono na forum. Na opinię należy sobie zadbać uczciwością i szacunkiem dla klienta, a nie próbować podstępnie kreować pozytywy wirtualne.
Autor: Michał
Opłata za upoważnienie
Dodano: 24 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam kredyt samochodowy w Getin, za wydanie upoważnienia do odbioru dowodu rej. zatrzymanego przez policję żądają 25 zł i każą czekać 2 tygodnie - żenada. Przecież zarabiają kupę kasy na odsetkach i opłatach Nigdy więcej nic z tym bankiem
Autor: sabina
opinia o firmie
Dodano: 24 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wiele zamieszania na rynku bankowym wywołują komentarze dziennikarskie bardzo często mało uprawnione. Korzystam z konta getinowskiego bez zawirowań.
Autor: sabina
opinia
Dodano: 16 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jako stała klienta GNB sledzę na bieżąco wydarzenia finansowe. Sama zajmuję się tą branżą i wiem,że Getin wychodzi po opiniach KNF na prostą.
Autor: majak
opinia
Dodano: 11 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mimo chwilowych zawirowań po raporcie KNF Bank Getin Noble wychodzi na prostą. Zreszta nigdy tu nie obawaiałem się o swoje aktywa.
Autor: stamal
Nowa bankowość elektroniczna Getin - uzupełnienie
Dodano: 9 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Koryguję swoją poprzednią opinię pt: "Nowa bankowość elektroniczna Getin". Po wyjaśnieniach otrzymanych z GB: 1. SMS-y autoryzacyjne nie są wliczane do puli 30 SMS-ów 2. Istnieje możliwość skonfigurowania wysyłanych powiadomień SMS i emaili informujących z zdarzeniach. Podsumowując: 1. Informacja w oddziałach i na stronie banku nie jest wyczerpująca, trzeba się dopytywać 2. W stosunku do "starej wersji"systemu narzucony limit zmusza do wyboru i ograniczenia wysyłanych zwrotnie SMS-ów
Autor: zdzislaw wichlaj
bankomat a wyplata emerytury
Dodano: 9 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Gdy zorientowałem się ,że lepiej utorować drogę głupocie odstąpiłem od trybu odwoławczego..W końcu sami się zlikwidują przy takich "fachowcach -doradcach".-życzę szybkich sukcesów.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.