Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: bruno
inf.
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Warte uwagi, W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających.
Autor: karina
getin
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
getin się teraz mega poprawił jeśli chodzi o obsługę klienta. działają szybko, fajnie rozwiązują problemy, zwłaszcza przez maila. zdecydowanie zmiany na plus!
Autor: bezstronny
opinia bartek
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
MONOPOL TO NA SPIRYTUS I ZAPAŁKI.W BANKACH ,TAKZE W GETIN
Autor: milioner
bartek
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
p.BARTKU GDYBY Pan poczytał schematyczne odpowiedzi na skargi o beznadziejne załatwianie przez pracowników klientów zmieniłby Pan zdanie.SKARGĘ SKIEROWANĄ DO ZARZĄDU ZAŁATWIAIAJĄ MŁOKOSY w oklepany sposób.A z tych młokosow SEKCJA REKLAMACJI-za każdym razem po uzupełniełnieniu skargi załatwia inny inny "przygotowany".A ZĄRZĄD TRZEPIE KASĘ NIE MAJĄC POJĘCIA JAKIE GŁUPOTY WYPISUJE MŁODZIEŻ.DNO I LEKCEWAŻENIE.ZLIKWIDOWAĆ TĘ SEKCJĘ REKLAMACJI.NIECH SIĘ WŁAŚCICIELE ZORiENTUJĄ CO SIĘ DZIEJE .
Autor: bartek
opinia
Dodano: 22 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Po co używać ostrych słów. nie sadzę żeby były wiarygodne. Klienci Getinu tak jak ja mają swoje preferencje i słusznie , nie ma monopolu w tej kwestii, każdy ma wolny wybór.
Autor: Wojtek
Sylwia musi wykonać polecenie szefa i pisze bzdury.....
Dodano: 20 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kazali w firmie ratować reputację na forach, to "sylwia" ratuje jak umie po szkoleniu. Jak się zacznie szanować klientów, to i takie wpisy będą zbędne. Sami zadowoleni ludzie będą pisać pochwały. A tak ma się na czerwono.
Autor: miloner
prosta KNF
Dodano: 20 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
DOBRA PRACA KAŻDEGO SZANUJĄCEGO SIĘ BANKU. sylwia to nie jest na pozytyw.To neutralne zdanie i pocieszenie banku.
Autor: milioner
kadzenie bankowi Getin
Dodano: 20 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie sabiny i majaka z 11.08.2016 niekonkretne -KLAKIERZY.Liczyć negatywne i konkretne.Obowiązkiem banku do praca .Wychodzenie na prostą mnie nie interesuje.
Autor: sylwia
zdanie
Dodano: 18 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Z obserwacji rynku finansowego wynka, że GNB daje radę i poważnie potraktował w strategii wskazania KNF. Cieszy fakt, że mam jako klient szanse na zysk z lokaty.
Autor: Aleksandra
Zastraszanie i manipulacja
Dodano: 14 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam kredyt w Getinie. W związku z chwilową trudną sytuacją napisałam do banku wniosek o odroczenie 1-2 rat bądź o spłatę w tym czasie samego kapitału - wraz z idącymi za tym konsekwencjami. Odpowiedzi od banku nie otrzymałam żadnej. 4 dni po terminie planowanej raty, której nie uiściłam - zaczęły się telefony z działu windykacji. A z nimi: arogancja, manipulacja, zastraszanie, niedopuszczanie do słowa oraz moje ulubione sformułowanie "jak rozumiem odmawia pani wspolpracy". Żenada. Czy ci ludzie jak szmaty traktują klientów dla kasy, czy są takimi frustratami i nie maja gdzie swojej frustracji wyładować? Bank ma klienta w D*** odpowiedzi na pismo od ponad miesiaca nie dostałam. Żadnego kontaktu w tej sprawie też nie było. Jedynie dzienne telefony pod różne numery, które w internecie można by w jakikolwiek sposób ze mną powiązać.Telefonów jest nawet kilkadziesiąt dziennie. Dziś oprócz ulubionego wniosku o bark chęci wspołpracy usłyszałam, że ban wysyła swojego pracownika do mnie: do pracy i do domu. I jak mnie nie będzie - pracownik "pochodzi po sąsiadach" ;)
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.