Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: irmina
opinia
Dodano: 2 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Byłam dzisiaj w swoim oddziale GNB, miła atmosfera, profesjonalna obsługa; rozważam zaproponowany kredyt długoterminowy; czytam dokładnie ofertę czy nie ma pułapek. Raczej nie.
Autor: wijciech
opinia
Dodano: 29 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Byłem zainteresowany i sprawdziłem ofertę praktycznie. Pozyczyłem; marża do zniesienia. Inaczej dzisiaj się nie da ruszyć z miejsca bez zapożyczenia. Byle by rozsądnie. Tak mam w Getinie.
Autor: cezary
ocena
Dodano: 19 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
O ile wiem bank nikogo nie zmusza do kredytowania. Jeżeli ktoś podejmuje decyzję ,że bierze kredyt to ma pokazane warunki i symulację kostów. Niestety w większości przypadków bierze się coś na łapu capu a potem skamle.
Autor: MAXX
Prowizja
Dodano: 12 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jeśli weźmiesz kredyt na rok to prowizja jest większa niż oprocentowanie .Przecież to jest skandal-ale pamiętaj -WYSOKOŚĆ PROWIZJI ZAWSZE NEGOCJUJ Z BANKIEREM -im większy kredyt tym więcej możesz wytargować !!
Autor: Ecik klient indywidualny
Chamskie traktowanie klienta telefoniczne
Dodano: 6 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mocno żałuję że właśnie do tego banku Ktoś mnie skierował . Oczywiście gdy brałem kredyt bank ukazał mi się jako bardzo przyjazny dla klienta . Umowa jest tak długa drobnymi literkami, że chcąc ja przeczytać i zrozumieć trzeba by przynajmniej 2 dni . Pani niby wszystko streszcza prostym językiem co się podpisuje i tak człowiek popełnia błąd i to wielki !!!! Ale tak się chwyta klienta w pułapkę ! Gdy po wszystkim zabrałem się za czytanie okazało się że to jest raczej lichwa niż bank . Ubezpieczenie bardzo wysokie ale skorzystać z niego się się nie da tak jest skonstruowane . Dzięki czemu z 7 tys. robi się 13 tys.zł. Ostatnio spóżniam się z ratą , gdyż powstało zdarzenie losowe i zmieniła się sytuacja finansowa na gorszą . Nie mogę wyjść z płaceniem na prostą to natychmiast mam na głowie windykatora , tak szybko zgłaszają się po pieniądze jak żaden bank. Szok !!!! Ostatnio paniusia jakaś gówniara wydzwaniała na różne komórki w mojej sprawie po całej miejscowości ! Kilka osób szukało ze mną kontaktu zeby mi to przekazać , i padało zapytanie dlaczego podaję i skąd mam ich numery że ktoś dzwoni do nich w sprawach z nimi nie związanych ! Gdy zapytałem tę paniusię jakim prawem to robi wydarła się na mnie i powiedziała że nie zamierza się z tego tłumaczyć . Była tak chamska jakby jej bank solidnie dopłacał do wypłaty za to . Im bardziej chamska , tym więcej kasy ! Na mnie zbiła chyba kokosy a przy tym tak wyprowadziła Mnie z równowagi że nie mogłem ustać na nogach ! WREDNY BANK ! Złożyłem o restrukturyzację kredytu to nie da się , gdyż muszę mieć płacone co do dnia a ja mam zbyt ciężko obecnie i nie widzę takiej możliwości ! NIE BIERZCIE TAM KREDYTÓW TO NIE JEST POLSKI BANK I ROBIĄ Z NAMI CO IM SIĘ PODOBA ! CAŁĄ OKOLICĘ POWIADAMIAJĄ O CZYIMŚ KREDYCIE ! A POWÓD TAKI ŻE MOJA UMOWA NA TELEFON JESZCZE TRWA A TELEFONU NIE MOGĘ URUCHOMIĆ NAWET NA ŁADOWARCE , WIĘC NIE DZIAŁA A NIE MAM KOMPLETNIE ŚRODKÓW NA NOWĄ BATERIE A POZA TYM SZKODA W NIEGO JuŻ INWESTOWAĆ BO SZWANKUJE OD DAWNA . NIGDY WIĘCEJ GETIN BANKU !!!!!
Autor: Zwykły klient
Bankowość internetowa - niedoróbki
Dodano: 4 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem klientem GB od kilku lat. Korzystam tylko z ROR i bankowości GB24. Nie miałem większych zastrzeżen, chociaż czasem majstrowali przy opłatach. Od kilku miesięcy przeniesiono mój rachunek do nowej bankowości internetowej. Nawet jestem zadowolony, ale ..... wkurzają mnie niedoróbki w obsłudze bankowości internetowej. 1. Mam wspólne konto z żoną, która praktycznie nie korzysta z bankowości internetowej. Ustawiłem powiadomienia o operacjach na rachunku mailowe i SMS. Okazuje się, że w przypadku współwłaścicieli powiadomienia działają różnie. Próbowałem dowiedzieć się jakie zasady obowiązują w takiej sytuacji. Po szeregu mailach zrezygnowałem, bo szkoda czasu a i helpdesk chyba do końca nie wie.jak to działa. 2. Definiowanie przelewu do późniejszego zatwierdzenia, tzw przelew oczekujący. Owszem można go założyć ale jeżeli datą wykonania jest następny dzień. Jeżeli późniejszy to nie ma takiej możliwości. Bez sensu.
Autor: przedsiębiorca
opinia
Dodano: 30 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Od kilku lat Getin prowadzi rachunki mojej firmy, działa profesjonalnie i bez nawalanki; lojalność za lojalność.1:1
Autor: BOGATY
Oszuśći
Dodano: 30 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten Bank oszukuje na wszystkim , ja jestem tego przykładem jak wygram rozprawy sądowe to ten Bank będzie BANKRUTEM NIE WIEM CZY BĘDĄ MIELI NA ODSETKI USTAWOWE.
Autor: ostrożny
bruno
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bruno w innych bankach tez duzo propozycji by nabijać ich końcowo w butelkę.
Autor: blazej
karina
Dodano: 23 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
POPRAWIŁ SIĘ JEŻELI CHODZI O OBSŁUGĘ KLIENTÓW?WIDZISZ ILE DOBREGO WYNIKA Z KRYTYCZNYCH OPINII?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.